eşiniz kendi ailesinin yanıda size bagırır mı?

yaa benim ilişkim çok farklı haralde,bende ailesine olan kırgınlıgımdan dolayı ailesine gülemiyorum. eşimde bunun bilincinde ve beni uyarır sürekli, gül falan diye. bende aksine eşimin ailsenine olan samimiyetini görünce onunla tartışıcak bahaneler uydurup oda dayanamayıp ailesinin yanında bagırıyodu.yüzde doksanı benim yüzümden oluyodu. yaa arkadaşlar bana akıl verin ailesini sevmiyorum, çok kıdılar beni, ama eşimin onlarla haşır neşir olması beni rahatsız edıyo.
ailesi atamaz ama en azında beni kırdıkları için benim yanımda oldugunu bona yapılan yanılış bana yılmıştır diye onlara rencide etmeden yansıtmalıydı haksızmıyım.

yok hiç öyle bişey yaşamadık
biz tekken bile bana bağırmasından hiç hoşlanmadığımı iyi bildiği için buna çok dikkat ediyor zaten
helede başkalarının yanında böyle bişeyi asla kabul etmiceğimi bilir ve öyle bişey yaşamış olsak cevaını aynen veririm

benim eşimin de hiç öyle bağırma kızma huyu yoktur, muhattap olup kendini üzmez
ayrıca biz küs olsak bile ailelerin yanında falan birşey yokmuş gibi davranırız, bu konuda hiç konuşmadık böyle yapalım diye kendiliğinden gelişen bir davranış oldu, evlendiğimizden beri böyle

evet arkadaşlar bazı arkadaşların eşleride benim eşim gibi imiş bu konuda yalnız olmadıgıma sevindimdelikafaduldenevet
bende eşime bir seferinde milletin içinde haddini bildirdim bir daha yapmaz diye düşünmüştüm ama unutur unutmaz tekrar yapmaya başladı
ben eşime neden böyle yapıyosun diye sordugumda ise ben öyle bişi yapmıyorum sana öyle geliyo diyo beni daha çok sinirlendiriyo
ne yapmam gerekir sizce bana daha ilgili olması için bana :lepi:a.s.akıl verirmisiniz

kolaydi ole bagircak ben daha cok bagiririm gerci benim esim benimle ilgilidir hayatim askim lafi dusmez dilinden hizmet eder esiminde anahtari tatli dildir kaynanamda otururken canim kocam hadi mutfaga gidiyorsun bir cay koy bana o guzel ellerinden derim kosar gider kek bilem getirir degil cay ayyyyyy iste o an kaynanamdaki yuzu gorseniz kara sari olur benzi atar bende hopurdene hopurdene icerim cayimi canim ya

gerçekten farkında olmayabilir eşiniz,,
siz farkettirin ona..
hangi sözünden, ne zaman,ne söylediğini hatırlatın.. ve ne hissettiğinizi,, neden üzüldüğünüzü söyleyin eşinize.. farkında olmasını sağlayın..
bilinçli yaptığı bir davranış değilse, istemeden yapıyor ise
farkettirdirdiğinizde,farkettiğinde muhakkak duyarlı davranıcaktır..

hayır bagırmaz zaten baskalarının yanında bagırmasına sebep ne olabılır kı?
bır sorun varsa herkez gıder kendı evınde paylasır kozunu..
ne munasebet aılesının yanında yada dısarda bana oyle bır tavır alıcak...:dilcikar:
anında alır cevabını..
zaten esımın aılesı de boyle bırseye ızın vermez..

bence eşin farkında veya değil bilemiyorum ama ailesine ve çevresine, sana bağırarak hani ben hanımköylü değilim gibilerinden bişeyler kanıtlamaya çalışıyor. çok iyi bilirim benim babamda aynı şeyi yapar. milletin yanında bize erkeklik taslar bişeler yapar kendi çapında. halbuki ne gerek var yani sevgini göstersen çokmu kötü olacak.
neyse ben bu durumdan çok çektiğim için eşimin böyle bişey yapmasına katiyen izin vermem. çok pis huylarım vardır bu konulara tahammülüm olamaz. bu hayat arkadaşına yapılan en büyük saygısızlıklardan biridir. sağolsun şuanlık nişanlım ii görünüyo bu konularda:))) ilerdede böyleyse eğer sorun çıkmaz.

.............................................................

Son düzenleme:
Allaha şükür normalde bile bağırma huyu,sesini yükseltme huyu asla yoktur kocacığımın

başkalarının yanında daha bi sahip cıkar..
Allahım bozmasın inş..

sizi sevdiğini toplum içinde belli etmekten kaçınıyordur...
ne biliyim normalde öyle değilse bu geldi aklıma...
iyi niyetli mi kesinlikle değil...
ya da siz sinir olacağı şeyler yapıyor olabilir misiniz?

valla nerde olursa olsun bana bağırıcak terslicek sus derim eğer dewam ederse kendi istemiştir bende açarım azımı hiç kusura bakmasın.
ama kayınvalıdemde olursa bu çok alınmam kavgada ederim. ama kendi ailemin yanında bana o şekil davranması çok koyar. düşünsenize sizi doğuran bakan büyüten sizi onlardan istemiş ve onların yanında bağaırıyor işte bu koyar bana. dışarda yada kendi ailesinin yanında bağırması koymazda kendi ailemin yanında bağırması çok koyar uzun zaman suratına bakmam herhalde:dilcikar:​

ben bunu bir çok kişiden duydum daha önce dikkatimi çekti....bence "kılıbık" görünme korusu bu bilinçaltı ,kendilerine bile itiraf edemedikleri bir "üstünlük" isteği olabilir...tabi bu sadece bir fikir.....bence aman başkasının yanında huzursuzluk çıkarmıyım demeyin saygılı bir şekilde raahtsız olduğunuzu söylemeye devam edin...Allh gönlünüze göre versin...

Ne kendi ailesinin yanında,ne benim ailemin yanında, ne de diğer 3.şahısların yanında bağırması beni mahvederdi.Çünkü ben bu konuda çok hassasım.İlk nişanlılıkta filan bazı arkadaşlarımızın yanında tartışmıştık ama ben başbaşa kalınca ona bir daha asla böyle birşey yapmamamız gerktiğini söyledim.KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR.Başkalarına karşı mahçup olmanın ,itici görünmenin anlamı yok.O gün bugündür dikkat ederiz ,yapmayız.Ne oluyosa evde olmalı bence...kaydirigubbakcemile5

Hiç tahammül edemediğim bir davranış.Bazen şaka yapıyormuş gibi efelenmeye kalkar herkesin içinde de lafını yer ve sustururum.Susmam karşısında.Ne demek ?Arkadaşların dediği gibi bakın işte oğlunuz tam bir kazak ev erkeği kadınına nasılda söz geçiriyor psikolojisi.Tipik bir türk erkeği portresi.Kültürlüsüde yapar bunu okumamışıda yapar.Değişmez.

selam canım erkeklerin bazılarında bu hareketler oluyor sebebide ailesinin yanında kendini ben ne dersem o olur herşey benim kontrolümde eve gelince canım cicim derler sen de ona yap bir kere sonra nasıl bir duygu diye sor oda olmazsa suratını salla

benim eşimin konuşması heyecanlı..ailesi benden daha iyi biliyor neticede..
bazen bir konu olur sesini yükseltir..kime bağırıyorsun sen düzgün konuş derim kaşlarımı çatıp gözlerimi açarak..hemen ben bağırmıyorum konuşmam öyle biliyorsun der..yumuşatır etrafı..
kusura bakmasın bağıran adam bağırılmayıda hakediyor..
bence ortamda öyle davfranıyorsa sende sert bir şekilde uyar..

Helede kaynanamın yanında bana bağırsında görsün gününü klava: klava: klava:
Ama arada annesine benim yanımda bağırma değilde terslemelerde bulunuyoo, özür dilerim ama çok hoşuma gidiyooooookaydirigubbakcemile2

valla 1.5 yıldır evliyim daha öyle bir durum başıma gelmedi inşallahta gelmez çünkü kötü bir durum ama bağırısa hiç iyi olmaz çünkü yaptığının yanlış olduğunu anlaması için belki aynı şekilde bende ona ailemin yada onun ailesinin yanında onun yaptığının aynısını yaparım belki ozaman beni anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…