Eşiniz kilonuzu sorun yapar mı

beni kilomla seven evde tutan adam hiç sevmesin daha iyi.:1closedeyes:demek görüntümden dolayı seviyo.Allah bu bi hastalığa yakalanır da kendisi kilo alırsa görürüm onu.hele de bekarların sevgilileri diyo bunu ve siz bi de bunun yüzünden rejim mi yapıyosunuz pes artık pes.
ben görüntüme dikkat ederim o ayrı ama eşimden bişe duymadım hiç.çok kilo aldığım zamanlar da oldu böyle japon gibi falan oldum ama Allah için adam bi de tombul karım oldu oh değişiklik işte fena mı dedi.ama ben kendim zayıfladım sonra o ayrı.:1closedeyes:
kiloymuş peeeh
hayat paylaşıyoruz kardeşim huuuuuuu
kilom kadar seven beni defolsun gitsin.

kıloyla ılgılı daha bır gun bir söz duymadım eşimden. tanıştıgımızda da, evlendıgımız de de hatta şuan bile 80-85 kıloyum. eger bır şey söyleme hakkı olsaydı baştan söylemelıydı,çunku ben hep böyleydım. ama hıç duymadım,incitmek ıstemez beni.

ben bir ara diyet yapmıştım 14 kilo verdim 65lere düşmüştüm boyum 1.75 sözlümün dediği kelime şu zayıflık sana yakışmıyor günden güne eriyosun sanki verdiğim kilonun yarısını geri aldım şu an memnunum o da sakın bir daha zayıflama sevmiyorum zayıf insaları der.kendide işin ilginçi manken gibi:)

yapı meselesi işte bu tip şyler ben de kilolu gezmekten hoşlanmıorum elbet ama o söyleynce eet sinir bozuo ama aslnda bnm iiliğim için dediğini biliorum çnkü bana kalsa ben homini gırtlak yer içer yatarım sonra da cok kilo aldımmm die zırlarım bnm kendimi kontrol etmemi sağlıo ne kadar siniz bozsa da acı gercklerle karşılaştrıogerci ben de ona karışırım şimdi karşılıklı kıyafetlerini falan beğenmedm zaman naptın aşkımmm hiç olmşmu ya da saçın bgn gercektn kötü olmş falan derim bizimki de böle bi ilşki işte gayet cılkı cıkmş herşeyn pat pat söylendgi bi ilşki sanırım:O

yani yakısıklı olabilir cekicide olabilir ama abartmıs kocann valla,
demekki eşin seni en cok dış görünüşüne göre beyenip evlenmiş
oda sacma tamam dıs görüşte önemli ama insanı içi kurtlandıysa nolucak fizik güzellik kurtarıcakmı tamam cokta şişman kimse sevmes ama hafif aldıysan nolucakk sacma bence kocann iyi ders lazımm

sarı şeker a.s. bazı erkekler hanımları anne olduktan sonra askılı mini giymesini istemez rahatsız olurlar ya acaba seninkide kiloyu bahane etmiş olmasın CADIARZU ayrıca doğumda çok az kilo almışsın benim görümcem tam 28 kilo aldı kaydirigubbakcemile3 yani iyisin iyi :1hug:

benim eşim hiç takmaz ya, evlendiğimden beri 8 kilo aldım hiç bi rahatsızlığı var gibi görünmüyor, benim, sen kendine bak dememden korkuyor olabilir tabiikaydirigubbakcemile3

Evlendiğimizde balık etliydim.
Evlendikten sonrada 25 kilo aldım.
Tabiki eşim kilo vermemi istiyor hemde çok.
Ama hiç kırıcı bir şekilde duymadım ancak zayıf bayanlarıda emsal göstermiyor değil.

durduğun hata... delinin zoruna bakklava:

kusra bakma ama yontulmamış odun bir kocan varmışkötükedihüso

Bu yorumunuz biraz agir olmus. Söylediklerimize biraz dikkat edelim, her ne olursa olsun, yontulmamis odun dediginiz adam arkadasimizin esi.
Ben böyle bir konu acsaydim ve bu lafi bana söyleseydiniz size cok fena kizardim.

Son düzenleme:
eşimden kilomla ilgili bugüne kadar hiçbişey duymadım duyacağımıda sanmıyorum:1no2:
evlendiğimde 48 kiloydum şimdi 58
çok kilolu değilim ama göbek problemim var göbeğimi eritmeyi istiyorum ama kendim için eşim için değil
sağolsun o benim her alimi beğeniyorkaydirigubbakcemile31
böyle eşinin kilosunu problem eden erkekleride anlamıyorum.sonuçta doğuran her kadın kilo alır.kadın aşırı kilo almamışsa erkeğin laf etmesini doğru bulmuyorumlmaz:özelliklede kırıcı ve küçültücü ifadeler kullanmasını hiç doğru bulmuyorumlmaz:

kilolu bir hatun değilim

ama çıtkırıldımda değilim

fazlalık olan yerlerim var benim kafama taktığım

ama eşim hiç ciiddi anlamda bişey demedi bana kilomla ilgili..

şaka yaptığı zamanlarda sinir oluyorum nedense

üzülüyorum, beni beğenmiyor artık diye düşünüyorum

halbuki garibimin aklından geççmiyooo

benim takıntım varya hemen yargısız infaza başlıyorum

ben yokmuyum ben delikafadulden

kilolu olsam bunu önce ben sorun yaparım...
sevmiyorum kiloyu... eşiminde sorun yapmasına bir şey diyemem o nedenle...
sanırım eşimde yapar... ya hangi adam yapmaz ki... kırması gerekmez ama beni her halimden memnun kalacak diye bir şey yok...

Mrb Lotus..
Ulaşmaya çalışıyorum ama profil ve özel msjların kapalı..Son çare burdan yazdım belki görrüsün.Bana ulaşırmısın lütfen.Gerçi ulaşsan da ben sana nasıl ulaşıcam bu bir muamma:hulya
:

evli değilim ama erkek arkadaşım vermem gereken her kilo için desteğini eksik etmedi,bir gün bile bana çok kilo aldın demedi,diyetlerime destek oldu ağladığımda sevdi,teselli etti,diyeti bozduğumda amannn boşver bebem sen nie diet yapıosun ki dedi :)))canım aşkım benimmmm:asigim:

lafı ağzımdan aldın kız :asigim:

evet yapar
kilo almalıymışım
biraz yemek yemesem hemen başlar söylenmeye eğerde o göbeğim erirse seni maaafeederrim die

hiç sorun yapmaz bi şey demez ama balık etliyim şişko sınıfına gecersem desin zaten demeli ama biraz fazlalık onun için önemsiz...
boşanma lafı sacma sapan olmuş eşiniz saçmalamış..

her erkek eşinin zayıf olmasını, fazla kilolu olmamasını ister ama bu konu ile boşanmanın aynı cümle içinde geçmesi bile hoş değil.

Ben evli değilim ama sevgilim kilo almam gerektiğini söyler halbuki zayıf değilim normalim, kilo aldığımda sevinir. Ona göre ideal kilom 65 miş. 175 im de...
Ama bazen kilolu kadınları gösterip kilo almanı istiyorum ama böyle olmanı değil der... Tuhaf işte...
Sarılınca göbeğim olacakmış biraz kadın dediğin öyle olmalıymış...
Halbuki ben zayuf olmaktan hoşlanıyorum... Kıyafet giydiğimde yanlarımın lambır lumbur çıkmasını istemiyorum... O yüzden çatışıyoruz kimi zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…