- Konu Sahibi ipekbocugu
-
sarı şeker a.s. bazı erkekler hanımları anne olduktan sonra askılı mini giymesini istemez rahatsız olurlar ya acaba seninkide kiloyu bahane etmiş olmasın CADIARZU ayrıca doğumda çok az kilo almışsın benim görümcem tam 28 kilo aldı kaydirigubbakcemile3 yani iyisin iyi :1hug:evet ya,etmez olurmumafoldumben
kırıcı değildir ama istemez kilo almamı..hiç hemde.
doğumda 8 kilo alıp hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksik olmama rağmen genede ver diyip başımın etini yiyor hala..hatta yasak bile koydu denize giremedim bu seneakannehir
ama gerçektende hoş olmuyor ben kilo alınca..çünkü onun çok düzgün bir fiziği var:asigim:
mini giyemezsin,göbek kapalı olacak.askılı yok deyip bütün yazı burnumdan getirdi.gerçi kilolu olupda bende giyinmeyi kendime yakıştıramıyorum.:hulya:
ama hedefim yaza kadar bir 10 kilo daha vermek..ozaman süpppper olucam inşallah:lepi:
durduğun hata... delinin zoruna bakklava:
kusra bakma ama yontulmamış odun bir kocan varmışkötükedihüso
kilolu olsam bunu önce ben sorun yaparım...
sevmiyorum kiloyu... eşiminde sorun yapmasına bir şey diyemem o nedenle...
sanırım eşimde yapar... ya hangi adam yapmaz ki... kırması gerekmez ama beni her halimden memnun kalacak diye bir şey yok...
evli değilim ama erkek arkadaşım vermem gereken her kilo için desteğini eksik etmedi,bir gün bile bana çok kilo aldın demedi,diyetlerime destek oldu ağladığımda sevdi,teselli etti,diyeti bozduğumda amannn boşver bebem sen nie diet yapıosun ki dedi :)))canım aşkım benimmmm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?