- Konu Sahibi ipekbocugu
bilincaltı korkusunu yasamışsınız gecer takmayın kilolu olmayı seviyorsanız anlatın ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim kilolu bayan sevmez az bi kilo alsam hemen fark eder ve söylenir yine göbek yapmışsın diye benim sinirlerim bozulurhemen diyete başlarım ve o aldığım kiloyu veririm.Bi kere de yolda kilolu bayan gördüğünde söylediği laf ise böyle olsan inanki senden boşanırım dedi.:1shok:Bende ona o zaman hemen kilo almaya başlıyorum o zaman dedim, yeter ki senden kurtulayım diye söylendim.:dilcikar:
Sizin eşiniz de benim ki gibi kiloyu sorun yapıyormu?:sm_confused:
Ne yaptığınızı merak ettim söyleyin de ben uygulayayımAynen canıımm...ama ben bir cinnetle her şeyi hallettim..sıkıysa bir daha desin...
Ben zaten kilolu değilim mesala arada azıttığım zamanlarda bir kaç kilo alıyorum normal kilom 55 azıttığım zaman 60 oluyorum onuda hemen veririm.Bende kiloyu sevmiyorum aldığımı farkediyorum ama eşim de söylediğinde sinirlerim bozuluyor.bilincaltı korkusunu yasamışsınız gecer takmayın kilolu olmayı seviyorsanız anlatın ona
durduğun hata... delinin zoruna bakklava:
kusra bakma ama yontulmamış odun bir kocan varmışkötükedihüso