• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kilonuzu sorun yapar mı

bilincaltı korkusunu yasamışsınız gecer takmayın kilolu olmayı seviyorsanız anlatın ona

Benim eşim kilolu bayan sevmez az bi kilo alsam hemen fark eder ve söylenir yine göbek yapmışsın diye benim sinirlerim bozulur:kızgın: hemen diyete başlarım ve o aldığım kiloyu veririm.Bi kere de yolda kilolu bayan gördüğünde söylediği laf ise böyle olsan inanki senden boşanırım dedi.:1shok:Bende ona o zaman hemen kilo almaya başlıyorum o zaman dedim, yeter ki senden kurtulayım diye söylendim.:dilcikar:
Sizin eşiniz de benim ki gibi kiloyu sorun yapıyormu?:sm_confused:

Aynen canıımm...ama ben bir cinnetle her şeyi hallettim..sıkıysa bir daha desin...

bilincaltı korkusunu yasamışsınız gecer takmayın kilolu olmayı seviyorsanız anlatın ona
Ben zaten kilolu değilim mesala arada azıttığım zamanlarda bir kaç kilo alıyorum normal kilom 55 azıttığım zaman 60 oluyorum onuda hemen veririm.Bende kiloyu sevmiyorum aldığımı farkediyorum ama eşim de söylediğinde sinirlerim bozuluyor.

normal kilom 55 dir yükseldim mi bende anlıyorum zaten oda der toparlanıon die kaydirigubbakcemile3
en son bi kilo almışın ediğinde 6 kg vermiştim hihoyyyt
dikkat ediyorum ama kendim için o istiyor die değil. şakkıdı

52 kiloyum çok zor kilo alırım hatta gece de yesem almam...abur cubur yemem..eşimde özellikle ye etli butlu ol der...ben de PIŞIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKK diyorum...

çok zayıf olmamı sevmiyor
zaten çok zayıflayıncada safinaz gibi oluyorum eşimle...
çünkü iri yarı bir kocam var, o yüzden biraz kilo aldığımda görüntümüzede yakışıyor...

Bu konuda ne o benden yana şikayetçi olur ne de ben ondan yana..Birbirimizi tanıdığımız 19 sene boyunca o da ben de kilo almışız ve vermişizdir.Ama bir güne bir gün kesinlikle birbirimize hiçbir söz etmemişizdir..
Şimdi mi?..Zaten hiç gerek yok,gayet fit durumdayız çok şükür..
Ama biliyorum ki duba gibi de olsam bana tek söz etmeyecektir..opuyorumnanaktan

benim erkek arkadaşım ise tam tersine kilo alayım diye uğraşa uğraşa kafayı yedi
sayesinde 48 kilodan 57ye kadar çıktım tutturdu çünkü illa 57 olacaksın diye
şimdi 54 falanım sanırsam bu kilomdan memnunum çok zayıflık iyi değildi gerçekten
valla benimki balıketli seviyo ben yemek yerken resmen içi gidiyo adamın

kaydirigubbakcemile2benimde boyum 1.75 kilom 51 nişanlımda kilo almam için ısrar ediyo ama ben istemiyorum kilo almak üniversitedeyken 65 kilo olmuştum o halimin güzel oldunu öylüyolar ama ben böyle seviyorum kendimi

benim sevgilimde bi anormallik var.ben hayatımda kiloyu bu kadar çok seven bi insan görmedim.53 kiloyum.önceden bana hep en az 60 olman lazım diyosu.şimdi allahtan çıtayı 55e indirdi :D kemiklerin sayılıyo yaa kilo al biraz diyo.ben 53 kiloyum ama oks ye girdiğim sene stresten 64lere kadar çıkmıştm sadece 1yıl içinde ve sonraki sene aldığım o kiloyu yine 1sene içinde verdm.kısa zamanda o kadar çok kilo alıp verdiğim için şu an 53 olduum halde daha fazla gösteriyorum bu yüzden de kendimi şişman sayıyorum.sevgilimle çıkmaya ilk başladıımızda acaba benm kilolu olduumu düşünüyo da ondan biraz dalga geçmek için mi böyle diyo diye düşünmüştm ama harbiden çok seviyo kiloyu :D biraz kilo versem kızıyo hemen.

gobusum çıktıgı zamanlarda diyor.. tombişim su gobegi bi eritsen die hatta bolgesel zayıflama cdleri getırmıs eve yapayım die.. ama hiç aklıma gelmıyor suan konusu gectıgı için aklıma gelıverdi..
erkek mılletı illa bi yerden acık arıcaklar şekerım takma olur boyle seyler..

bu hayatta kımse dort dortluk değil.. kusursuz insan yoktur..

Açıkçası bu duruma 'önemsiz' diyemeyeceğim...
Fizik önemlidir a.s
Maneviyat da önemli olduğu kadar... Çekicilik getirir fizik en başta :dance:
Kilonuza dikkat edin hanımlar...
a.s

adamın zevki o diyeceğim zayıf bayan seviyor ama seninki baya bir abartmış yani allah kolaylık versin ben sözlümün ailesinde tek zayıf gelinim onlarda bana kilo al diyip duruyor ama en iyisi zayıf kalmak

görünüş önemli ama herşeyden önemlisi sağlık.4 kilo fazlalığım var bana göre ama eşim bunu hiçbir zaman dert etmedi.bundan neredeyse 10 kilo daha kilolulu oldugum dönemde bile sadece takıldı :)) gülüp geçtik.

hem şunu söyleyeyim arkadaşlar.kocalarımız asıl kendi kocaman göbeklerini eritmeye çalışsınlar önce :)))) hihihihi :D

benim nişanlım zayıflıktan hoşlanmaz. Ben balık etli bir bayanım, bu halimi çok seviyor.Öyle geçinip gidiyoruz işte.

durduğun hata... delinin zoruna bak:oklava:

kusra bakma ama yontulmamış odun bir kocan varmışkötükedihüso

Abartma istersen naniknanik
Ben bu cümleyi okuduğumda (böyle olursan seni boşarım)seni kızdırmak için söylenmiş bir şaka olarak algıladım..Bilirsiniz ki erkekler eşlerini kızdırmaya bayılırlar..

Bir kadın bakımlı olmalı ama bir erkek de centilmen olmalı. Bir erkek asla kiloyu ver diye baskı yapmamalı,tiye almamalı ama kadın da o laf etmiyor diye kendisini salmamalı. Kadınlar zaten dış görünüşü erkekler kadar takmaz.Sevgilim böyle dese ayrılırım kocam derse de burnundan getiririm.

Back
X