• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kilonuzu sorun yapar mı

heemn hemen 4 senelik evliyim ve bir kere esimin agzinda, kilo aldin zayifla diye bir kelime duymadim, hatta hamileyken 90 kiloya cikmisdim, boy 1.57 ve ozaman bile birsey demedi, sen her halinle güzelsin dedi..ama ben takinti olarak dikkat ediyorum...

Sevgilim kilomu sorun yapar ama benimki çok farklı çünkü çok zayıfım boym 1.75 kilom 49 :( kilo al diye sıkıştırıyo beni ben de çok istiyorum ama pek çaba göstermediğimden ve derslerimden dolayı almam biraz zor oluyor :((

Erkek arkadaşımla ilk çıktığımız zamanlarda kilom gayet iyiydi. Erkek arkadaşım o kadar güzel yemekler yapıyor ki birlikte sürekli yemek yerdik öyle bir iştahım açılmıştı ki 3 ayda tır gibi oldum vallaa:D Onunda benm yanımda eksik kalır yanı yoktu tabi:) Sonra erkek arkadaşımın iş yerine gelen müşteriler ay ne kilolu kız arkadaşın var kız arkadaşın güzel deilmiş gibi bir sürü laf etmişler erkek arkadaşım benim kiloma takıyordu ama o kadar fazla değil bunu duyunca tabi daha çok üstüme geldi zayıfla da zayıfla sinir oldum beni beğeniyorsan böyle beğen ben senin kilona laf söylüyor muyum dedim hem bu kiloları senin yüzünden aldım dedim öyle diyordum ama bende kendimi çok kötü hissediyordum giydiğim hiç birşey yakışmıyordu alışverişe gider bişey almadan gelirdim acaip depresyona girdim sonra hırs edindim verdim kilolarımı tabi erkek arkadaşımda şimdi etrafımda dört dönüyor:):) Yani çoğu erkek dert ediyor sanırım tabi görüyorlar tv de zayıf alımlı kadınlar bir de bize dönüp bakıyor tombik tombik onunda etkisi varmı acaba:D

benim erkek arkadaşımda takılır bana aslında zayıfım cidden minyon tipli bişeyim ama ayva göbek die tabir edilen bir göbeğim var sinir bozucu birşey oda hep takılır bana aşkım bu ne ya sana yakışıyomu die ama şakayla söler bunu napim anam gitmiyo bu onu eritcem die rejim yapmaya kalksam kendim yok olurum zayıfım zaten :1: :1:

aynen senin durumundayım ben de. 2 yıl önce doğum yaptım 25 kilo aldım. 54 ile hamile kaldım boyum 1.60 şu an 61 kiloyum. sürekli bi zayıflasan süper olacak diyor. Evde spor aletlerim var sürekli soruyor kullanıyor musun diye. Kilolu bir bayan görse böyle olsan boşanırım senden diyor. Evde çalışmadığım zamanlarda çocuk küçüktü sürekli onunla ilgilenmekten kendime vakit ayıramıyordum. şimdi de çalışıyorum eve geliyorum yemek çamaşır bulaşık cocuk inanın kendimi kaybediyorum. Eşime bir tabak dahi mutfağa götürmek zor geliyor. Bazen bunalıyorum hem iş hem ev hem çocuk yardım istiyorum hep haklı yine o çıkıyor. Kendime ayıracak ne vaktim var ne maddiyatım var.. Kendisi işi gereği çok ön planda ve fit. Kilom sabit almıyorum da haa öle aman aman çok kilolu bi görüntüm de yok sadece göbek var.. Bazen çevremdekilere soruyorum sen kilolu değilsin ki diyor.. Kayın validem de sürekli psikolojimi bozuyor kilo yüzünden. kendileri zayıf benim de öyle olmamı istiyorlar. Eşimin abisi evlenme kriteri ince belli birisi olacakmış :).. Ne bekliyorlar benden anlamıyorum.. benim onun isteklerini yapabilmem için ne vaktim var ne psikolojim...

kilolu değilim ama arada soruyorum yaa ben ilerde hamile kalınca böyle kilo alsam.. vs vs dediğimde "ben senı her türlü beğenırım ama merak etme beraber spor yaparız verırız " tarzı şeyler söyler, yani evet kilo takıntısı vardır ama kırmaz beni sağolsun

geçen eşime 150 kilo olsam beni severmisin dedim:) zor ama severim dedi :) baktım bi hemen açıkladı : yani zor sarılırım zor kucağıma alırım :D eşim zayıf kadınlardan hoşlanmaz zaten...

Kac senelik konuyu cok mu aradiniz :KK47:

Back
X