• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kilonuzu sorun yapar mı

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
156
43
Diğer
Benim eşim kilolu bayan sevmez az bi kilo alsam hemen fark eder ve söylenir yine göbek yapmışsın diye benim sinirlerim bozulur:kızgın: hemen diyete başlarım ve o aldığım kiloyu veririm.Bi kere de yolda kilolu bayan gördüğünde söylediği laf ise böyle olsan inanki senden boşanırım dedi.:1shok:Bende ona o zaman hemen kilo almaya başlıyorum o zaman dedim, yeter ki senden kurtulayım diye söylendim.:dilcikar:
Sizin eşiniz de benim ki gibi kiloyu sorun yapıyormu?:sm_confused:

Benim eşim kilolu bayan sevmez az bi kilo alsam hemen fark eder ve söylenir yine göbek yapmışsın diye benim sinirlerim bozulur:kızgın: hemen diyete başlarım ve o aldığım kiloyu veririm.Bi kere de yolda kilolu bayan gördüğünde söylediği laf ise böyle olsan inanki senden boşanırım dedi.:1shok:Bende ona o zaman hemen kilo almaya başlıyorum o zaman dedim, yeter ki senden kurtulayım diye söylendim.:dilcikar:

durduğun hata... delinin zoruna bak:oklava:

kusra bakma ama yontulmamış odun bir kocan varmışkötükedihüso

yani kiloma dikkat etmemi ister ama öyle boşanma falan çkmadı ağzından çıkmazda. :oklava: zaten beni tanıdığından beri hep aynı kiloda olduğum için böyle beğenmişsin derim bende :olmaz: balık etli sever ama abartmamak kaydıyla :hulya:

hamilelik gibi bi durum yoksa yapar...biraz takıntılıdır da kendisi..

benim eşimde zayıf olmamı ister,ama kilo alma sakın vs.demez kesinlikle
ben eşimden daha sorun yapıyorum malesef:((((

Ben hamileyken 26 kilo aldım eşim hiç bir zaman ne o zaman ne sonrasında sorun yapmadı..Aldığım bütün kiloyu verdim ama eşimden tek birşey duymadan..Hatta yeter artık hasta olcan dediği olmuştur...

elbette zayıf olmanızı isteyebilir bunda sorun yok ama sizi üzecek kadar üstünüzde baskı oluşturması hoş değil.. bana güzelce söyleyebilir kilo vermemi isteyebilir. ama beni incitecek derecede yaparsa kapı ve sapı ilişkisini sonuna kadar yaşatırım:hulya:

benimkide biraz kilo alsam,hemen farkeder,once kendim icin,sonrada onun icin cok dikkat ederim kiloma,ama oyle asagilayici konusmaz,,,

kızlar kendimiz sorun yaparken kilomuzu eşlerimizin yapması doğal değilmi :)

ben ne zaman ve ne kadar kilo alırsam eşimde aynı kiloya ulaştığı için sorun olmuyor

kiloyu ben sorun ederdim hep eşim beni teselli ederdi şimdi çok aşırı kilo alınca anladım gerçekten eskiden eşimin dediği gibi kilolu değilmişim

şimdi hastalığım sayesinde alınca kiloyu anladım kilo neymiş

sağlık açısından kilo zarar veriyorsa sorun
yok her hareketi rahat yapıp herhangi bir sorun yoksa sorun değildir eşim için

tabiki her erkek gibi zayıf eş mutlaka istiyordur ama bu konu için eşini asla kıracak bir insanda değil

Valla bu konuda benim eşim bir melek diyebilirim.

Kilo mevzusunu zerre kadar sorun etmez, evlendikten sonra neredeyse 15 kiloya yakın kilo aldım bir gün olsun demedi kilo aldın zayıfla vs. diye hatta ben zayıflamak isteyip diyet yaptığım zamanlarda benimle didişir fazla sıkı diyet yapma canına yazık ben seni her halinle seviyorum diye.

Hatta bir dönem fazla kilo aldığım için biraz kendime problem etmeye başlayınca beraber diyet yapalım diye 10 kilo almışlığı da vardır.

Aslında balıketli kadınımdır ben...:icecream:
Ama hayatıma giren tüm erkekler beni incecik, zayıf,koptu kopacak olarak gördüler,yedirdikçe yedirmeye çalıştılar..:asigim:
Bir gün en sonunda şişman bir kadın olarak oturup kalacam sanırım olduğum yerde..:roflol:

çok şükür bu konuda çok anlayışlıdır eşim asla rahatsız olmaz takmaz kilo mevzusunu
ki evlendıgımde incecıktım ben ıkı senede on altı kılo aldım
bambaska bı ben cıktı benden resmen hayatımda ben dahı görmedım kendmı böyle
buna ragmen her halımle benı sevdıgını söyler hatta azcık konusunu yapsam kızar
ben senı etının budunun hesabına göre mı sevıyorum dıye de gücenir
onun taktıgı tam tersi : benm kılo sorunumu cok fazla kafama takıp kendmı mutsuz etmem

insanın terchleri olabilir mutlakaki ancak kırıcı omamak kaydıyla..

kilo aldımmı yorum yapmaz eşim ama verince harika olmuşsun sana çok yakışmış diye teşvik eder..

katı diyetler yapmamada müsade etmez zaten yavaş yavaş der.

evet ya,etmez olurmumafoldumben
kırıcı değildir ama istemez kilo almamı..hiç hemde.
doğumda 8 kilo alıp hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksik olmama rağmen genede ver diyip başımın etini yiyor hala..hatta yasak bile koydu denize giremedim bu seneakannehir
ama gerçektende hoş olmuyor ben kilo alınca..çünkü onun çok düzgün bir fiziği var:asigim:
mini giyemezsin,göbek kapalı olacak.askılı yok deyip bütün yazı burnumdan getirdi.gerçi kilolu olupda bende giyinmeyi kendime yakıştıramıyorum.:hulya:
ama hedefim yaza kadar bir 10 kilo daha vermek..ozaman süpppper olucam inşallah:lepi:

sevgılım çok zayıf olduğumu dusunuyor (43-44 kıloyum) durmadan yedırıyor, durmadan. ben ıse meyve sebze gıbı yıyeceklerı hıc sevmem. nolucak böyle halım bılmıyorum. :))

bnm de erkek arkadasım kilo konusunda cok takıntılıdr boyum 1.63 kilom su an 51.5 ama geçen kış 57 kiloya kadar cıkmştım aşırı laf söylüodu şakayla takılıodu ama lafları da cakıodu yok tosun aşkım yok göbeğe bak önden gidio falan cok üzülüorm ama napiim 48kiloaya kdr düşmştm yine aldım kilo diyete girdim tabi direkCADIARZUo da yolda kilolu birini gördün mü aşkım sakın böle olma olursan bilmiorum nolur falan diosenağlama hamilelk gbi bi olayda durum değişrmş ama 2 cocuk doğurdun die sakın kendini salma falan da der devamlı fit ve bakımlı olmamı ister.

Back
X