Hayir cok cirkin olur bu. Hatayi hatayla cozemezsin ki. Yarisa gerek yok. Rahatsizligini soyle hala bakiyosa arsizliktir yok bakmiyosa dusuncesizliktirBunu deneyeceğim sanırım tüm cesaretimi toplayıp ya da bende bakıp onun uyarmasını mı beklesem diyorum. Sende bakıyorsun vs diye.
Neyseki benim düşündüğüm gibiymiş ve abartıyorsunuzBilmiyorum onun da kendine güveni var, hoş bir adam.
Evet öyle bakıyor ama bu bana göre saygısızlık yani kafasını çevirmesi gerekiyor ben baksam ne olur acaba ?
Neyseki benim düşündüğüm gibiymiş ve abartıyorsunuzama öteki konularınızdan da belli oluyor eşinize çok takmışsınız nedense
görücü usulü mü evlendiniz?Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
evet anlıyorum ama bu seni paranoyaya goturmesin sonra bunu buyuk mesele haline getirip bogarsın adamı...
bence soyle ama cok onemsemis oldugunu belli etme, baktıgı anda yap bunu ve yanındaki kadına saygın olsun de gec bisi derse de cvp verme baska....
ben olsam onun bakmasına odaklanacagıma onun bana odaklanmasını saglardım...dısarı cıkarken baya guzel olun mesela erkekler hep size baksın gorsun nasıl oluyormus, bakanları kollamaktan kızlara bakamaz
Sen de yakisikli bir adam gecince bakKızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
Bu kadar rol yapmak yormuyor mu ?
Cool kadın modu
Kendine guvenli modu ama icinden neler geciyor..
sen o soyledigin sifatlara ait degilsin sadece inatla öyle olmaya ve görünmeye çalışan birisin ve bu seni üzüyor..
Valla önünden gelene göz kapatılmaz ama benim yanımda eşimin baskalarini süzdügünu gormedim
Bazen benim bile bakacagim kadar dikkat cekici hatunlar oluyor tam onumuzde vs olunca ozaman ya bakışlarını yere diker ya kafasini cevirir dikkat ettim
Ve ağzımdan bu konuyla ilgili herhangi bir uyarı cıkmadı hiç..
Ama canını okuyacağımı bildiğini biliyorum
Sessiz anlaşmalar vardır bazen
benımkıde caktırmadan bakar ama ne yalan soylıyeyım bazılarıda bakılacak gibi :)Gözü mü denk geliyor bariz bariz yiyecek gibi süzüyor mu? Dikkatini çekmiştir gözü kaymıştır olabilir bazen ben bile bakıyorum çünkü
hayır.görücü usulü mü evlendiniz?
Sen de yakisikli bir adam gecince bak
Veya tvde falan gorup yaaa falanca var ya ne kadar yakisikli sence de oyle degil mi falan de
Bakalim nolacak?
Beni sorarsan esim bakar ve yorum dahi yapar suna bak ne bicim giyinmis der vs ben de aaa evet haklisin derim konu kapanir
Guzele degil de dikkat cekene bakiyor erkekler sanirim bilmiyorum beni rahatsiz etmiyor ya cok gerizekaliyim ya da kendime cok guveniyorum
Niye laf olsun?kocan insan da sen sogan cucugu musun tatlim?Ben baksam laf olur gibi bir de kendimi o duruma düşürmek istemiyorum yani sessiz kalırsa bu beni daha çok yıpratır.
benımkıde caktırmadan bakar ama ne yalan soylıyeyım bazılarıda bakılacak gibi :)
Ne kadar çok var böyle yapan ama bu durumu ben sindiremem.yooo bakmıyor ben bakıyorum genelde güzel bir kız görünce
veya dikkat çekici bir şekilde giyinen birini görünce baksana baksana diye de eşimi dürtüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?