Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

E sen de yakısıklı bi erkek gordugun zaman ayni tepkiyi ver bakalim napicak anlar belki

Bunu deneyeceğim sanırım tüm cesaretimi toplayıp ya da bende bakıp onun uyarmasını mı beklesem diyorum. Sende bakıyorsun vs diye.
Hayir cok cirkin olur bu. Hatayi hatayla cozemezsin ki. Yarisa gerek yok. Rahatsizligini soyle hala bakiyosa arsizliktir yok bakmiyosa dusuncesizliktir

Bilmiyorum onun da kendine güveni var, hoş bir adam.

Evet öyle bakıyor ama bu bana göre saygısızlık yani kafasını çevirmesi gerekiyor ben baksam ne olur acaba ?
Neyseki benim düşündüğüm gibiymiş ve abartıyorsunuz ama öteki konularınızdan da belli oluyor eşinize çok takmışsınız nedense

Teşekkürler arkadaşlar, o zaman uyarmayı düşünüyorum bakalım ne olacak.
Konu benim özgüvensizliğime gelir ise saygısızlık olduğunu dile getireceğim.

Bu kadar rol yapmak yormuyor mu ?
Cool kadın modu
Kendine guvenli modu ama icinden neler geciyor..
sen o soyledigin sifatlara ait degilsin sadece inatla öyle olmaya ve görünmeye çalışan birisin ve bu seni üzüyor..

Valla önünden gelene göz kapatılmaz ama benim yanımda eşimin baskalarini süzdügünu gormedim
Bazen benim bile bakacagim kadar dikkat cekici hatunlar oluyor tam onumuzde vs olunca ozaman ya bakışlarını yere diker ya kafasini cevirir dikkat ettim
Ve ağzımdan bu konuyla ilgili herhangi bir uyarı cıkmadı hiç..
Ama canını okuyacağımı bildiğini biliyorum
Sessiz anlaşmalar vardır bazen

görücü usulü mü evlendiniz?

Gözü mü denk geliyor bariz bariz yiyecek gibi süzüyor mu? Dikkatini çekmiştir gözü kaymıştır olabilir bazen ben bile bakıyorum çünkü

Ben senin dediğini de yaptım
eşimle çıkarken süslü oluyorum her zaman
ama yine de bakıyor

Kafasını çevirip bakıyor

Sen de yakisikli bir adam gecince bak
Veya tvde falan gorup yaaa falanca var ya ne kadar yakisikli sence de oyle degil mi falan de
Bakalim nolacak?
Beni sorarsan esim bakar ve yorum dahi yapar suna bak ne bicim giyinmis der vs ben de aaa evet haklisin derim konu kapanir
Guzele degil de dikkat cekene bakiyor erkekler sanirim bilmiyorum beni rahatsiz etmiyor ya cok gerizekaliyim ya da kendime cok guveniyorum

İşte ben de kafasını çevirsin istiyorum ama güzel bir kadın geçince süzme değil de bakıyor yani.

Gözü mü denk geliyor bariz bariz yiyecek gibi süzüyor mu? Dikkatini çekmiştir gözü kaymıştır olabilir bazen ben bile bakıyorum çünkü
benımkıde caktırmadan bakar ama ne yalan soylıyeyım bazılarıda bakılacak gibi :)

Ben baksam laf olur gibi bir de kendimi o duruma düşürmek istemiyorum yani sessiz kalırsa bu beni daha çok yıpratır.

yooo bakmıyor ben bakıyorum genelde güzel bir kız görünce

veya dikkat çekici bir şekilde giyinen birini görünce baksana baksana diye de eşimi dürtüyorum

Guzel bir kadini GORMEK var, guzel bir kadina BAKMAK var. Ikinci sikki kiskanman gayet normal. Bunu takinti sanip kendini bos yere baski altina koyma. Bu davranistan tiksinmekle cok haklisin. Ama kendini yiyip bitirecegine belki de bunu sorun ettigini bilmeyen esine soylemelisin. Neticede susmak oynalamaktir bosuna dememisler. Ve bunun gururla yada kendine guvenmemekle hic bir alakasi yok emin ol. Kendin diyorsun guzelim, ozguvenliyim diye. O sahis da esin. Boyle seyleri konusabilmek sorun olmamali

Bende rastladım bi kaç kez kıyameti kopardım.biri tatildeydi burnundan getirmek istedim ama yapamadım güzel günümüz heba olması dedim ama eve gelince çıkardım acısını. En azında kendimi yiyip bştirmiyorum yani.ha şuda var benim olmadığım yerlerde bakıyordur bilemem. Yani içinde olcak insanın.ama bari karısı yanındayken yapmasınlar da gözümüzün içine sokmasınlar demi ama.
Bence kendini üzmektense konuş. Ben fazla çene çalıyorum da sen dozajı ayarlasın:)

Bence bakmayan erkek yok çünkü dikkat çekici giyinince biz de bakıyoruz; ama içine düşecek gibiyse o zmn denilecek laf yok. bu arada ben bir defa dediğin yolu denedim ben de etrafıma baktım bu defa çok fena sorun çıktı:O yani pek tavsiye etmem; erkekler kendilerininkini içgüdüsel buluyor, 2 metre ileriye gittiğinde de unutuyor ama aynı şeyi sen yaptığında çok farklı değerlendiriyor. Ama çok fazla olay çıkarmayacağından ancak rahatsız olacağından eminsen dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…