- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
Aynı düşüncelerdeyiz.Aynen ben de insanlara bakmam. Yanımdan babam geçse tanımam o derece ilgilenmiyorum yanımdan geçenlerle ya da çevremde oturanlarla. Böylesi daha güzel bence ne öyle gözler fıldır fıldır.. ben yanında kadın olan bir erkeğin dik bakışlarından dolayı bana baktığını fark edersem o kadına acıyorum. Yanında duran adamın ne olduğunun farkında değil diye resmen kadın için üzülüyorum. Bu resmen insanı rezil etmektir.
Valla bende bi ara tvdeki kadinlardan bile kiskanirdim su sexy yirtici kadinlar ciktiginda tlvzyonu degistirirdimmm sonra zamanla asiyorsunnn bu agir kiskanclik donemlerin geciyorrr sonralardann amann be onlar kim ben hepsinden guzelim diyebiliyosunnn ve her kadin kendine ozel guezeldir oyuzden kiskanmak sonradan cok sacma geliorr:)))Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
olduğunuzuKendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte
Hay ağzınıza sağlık .Güzele herkes bakar,cümlesini hiç anlamam.
Karşıdan gelene göz kapatılmaz elbet ama özellikle de bakmak çok kekomaçi işi ve saygısızca bence.
Benim kocam niye kadinlara baksin ya? Gozlerini oyarim. Coolmus. Bunun cool olmakla alakasi yok kendinizi kandirmayin..
Tam benlik bir yorum olmuş
Guzele bakmak sevapmismis.
Bi bayan desin eşine kayinvalidesine
vs falan yakisikliya bakmak sevap
falan dese ne derler acaba. Hersey
erkeklere mubah bu memlekette.
Aman ne olacak baksin modunu da anlayamiyorum.
Baksa nasıl birsey olmaz yaa.
Hakaret olarak algılıyorum ben.
Bir de beğendiği bayani esine
gösterenler yok mu saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?