Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

eşinize karşı neden gurur yapıyorsunuz, o sizin eşiniz, benimle neden ilgilenmiyorsun diyin söyleyin güzelce, eğer konuşmazsanız uçurumlar oluşur hep aranızda, eşinize karşı gurur yapmayın bu konuda, ilgilenmiyorsa sırnaşın falan bişeyler yapın arada siz ilgi gösterin,uzak durmayın sakın ve gurur yapmayın,siz evlisiniz bu konuda çok yanlış, bu arada bakıyorsa rahatsızlığınızı güzelce söyleyin ona, benimde eşimin arada bakışını yakalıyordum,benden başkasına bakma diye sevimli bir şekilde söyledim,yanımda kafasını kaldırıp bakmıyor ama yokken bilmiyorum tabi,tartışırak değil güzel bir şekilde konuşun, erkekler bakmaya alışkın olduğundan ancak biz güzelce uyararak düzeltebiliriz

Bende kendine güvenen cool bakimli bir kadinim amaa eşim çok iyi bilir ben yanındayken bi bayana dikkatlice bakarsa kiyameti koparirim bu kendime güvensizliğinden değil bana yapilan bi saygisizlik olarak değerlendiririz eşim bilir ve bunu yapmaz ama yaninda ben yokken bilemem yine iç çekerek bakcagini sanmıyorum gözü takılabilir benim bile takiliyor mini etek giyen şort giyen birini görünce yani göz bu çok abartmayalim yoksa hayat zindan olur valla :)))

Bence esine soyle, ben bazen gozlerini kapatigorum canim gozune mi bisey mi kacti dur bakiyim diye
Ama sen ne kadar kizarsan kız 7/24 yaninda olamayiz. Benim de bazen gozum kayiyor mini giyinenlere.. ama esimde uzun uzun bakmiyor 3sn falandir,sonra cevirir kafasini.

Ben kamuya acik yerde calisiyorum, yaz da geldi etiler de oldugumdan mi bilinmez bi hatunlar geliyor tum evli erkekler hizaya geciyor bizim. Hatta goren gormeyene haber veriyor
Eee ne anladim ben bu isten? Yok artik diyorum ,siz ewlisiniz lahn diyorum. Canim biz yatip kalkmiyoruz ki bakiyoruz sadece diyorlar!!! belki bizimki de bakiyordur bilmiyorum ki..(erkekler biraraya gelince oyle muhabbetleri oluyor cunku)

Bence esine karsi aciz duruma dusmemek konusmuyorsun onla,gurur yapiyorsun, ne kiskanacam seni diyorsun. Belki esin bunu duymak istiyordur. Sahiplenilmek, kiskanilmak, deger gormek,sana ait oldugunu hissetmek istiyordur. Ona bunlari hissettir , hoslanmiyorum bu hareketten de. Ben yapsam onayin var mi de. Seni birakirsam napiosan yap, ben varken maalesef canim de

Yani bakmak var bakmak var. Öylesine denk gelir bakılır ama bir yerde oturuyorsunuz mesela aç gibi her gelene geçene baştan aşağı süzerek bakıyorsa ben olsam olay çıkarırım. Eşim benim yanımda bakmıyor belki normalde bakıyordur bilmiyorum. Ama brn cool kadın imajından saniyeler içinde kasımpaşa gülüne dönüşebilirim.

Göz çapkınlığı bunun adı istemsiz de olsa devam eder
ne niyetle baktığı önemli herkese mi bakıyor
güzele mi bakıyor yoksa idare eder tiplere de bakıyor mu

evlendiğimizde bir kere yakaladım baktığını. ama bildiğin arkasını döndü. tabi evde olay çıktı. o inatla bakmadım dedi. paya paraladım

bende cool, kendine güvenli, bakımlı ve yaşını göstermeyen bir bayanım. (ne övdüm ama kendimi, normalde yapmam içimden geldi). ama yanımda abaza gibi bakmasına dayanamam. bir daha yaparsa kırarım o kemikleri. bazen şiddet delisi olabiliyorum, o biliyor

Valla güzel bi kadın gördüğümde ben bile bakıyorum hatta bazen eşime diyorum çok güzel diye :)

Aynı düşüncelerdeyiz.

Valla bende bi ara tvdeki kadinlardan bile kiskanirdim su sexy yirtici kadinlar ciktiginda tlvzyonu degistirirdimmm sonra zamanla asiyorsunnn bu agir kiskanclik donemlerin geciyorrr sonralardann amann be onlar kim ben hepsinden guzelim diyebiliyosunnn ve her kadin kendine ozel guezeldir oyuzden kiskanmak sonradan cok sacma geliorr:)))

Bazı arkadaşların yazdığı gibi, bakmak var bakmak var...
Biz mesela eşim ile bir yerlerde oturuyoruz diğelim süper güzel bir bayan gördük ikimizde bakarız ve Güzelmiş falan deriz yani ve ben bunu asla kıskanmam.

Belki O'da belli etmenizi ve ona söylemenizi bekliyor? Bir Tepki bekliyor sizden. Bu kadın beni hiç kıskanmıyor, birine baksam bile tepki vermiyor diyordur!?

Valla kusura bakma ama cool kadın olcam diye de - susmam.

canım neden kendini olmadığın biri gibi gösteriyosun cool davranmaya calışıyosun kıskanmak kötü bisey değil ki ayrıca kocan da çok saygısız yani hadi erkektir bir iki kere gözü kayar belki ama senin yanında gözüne soka soka bakması nedir yaa kocana anlat bunu söyle istemiyorum de bu gayet doğal bişey yani kendini kasma

Bence burda sorun eşinin kızlara bakmasi değil senin esine kendini başka biri gibi tanıtmis olman yani senin değil eşinin bir sorunu var .hemde henuz haberinin olmadığı bi sorunu var.Kendini rahat bırak dicem bu kadar sene cool takilacam diye emek vermissin bilemedim .ayrıca herkes herkese bakar geçer gider abartmamak lazım.

Kıskanç (ya da ağır kıskanç) olmakla ilgisi yok bence. Cok normal bi durum kim eşinin sevgilisinin başka kiza bakmasini ister ki ? Normal bulanlari hiiic anlamıyorum (ama saygi duyarım tabi). bakmasin arkadaş eşin var niye gözün başkalarında. Kendime hakaret olarak görürüm böyle bi durumu. Bence guvensizligin onun baskalarina bakmasindan kaynaklanmis. O başkalarina baktıkça icine sindiremeyip kendine güvenin azalmistir (belki). Hak veriyorum sana.

Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte
olduğunuzu

en nefret ettiğim aç gözlü erkek tipi

eşim benm yanımda hiç bir kıza baktıgını görmedim kıskancım baksa fark ederim ben yokkende bakmıyor eminim çünkü eşim beni sınava götürmüştü sınıf 4.kat ben pencere kenarında oturyrm sınaavım tek dersti bitti pencereden eşimi izliyorum oda bankta telefonla konuşuyor yan tarafında 3 4 genç kız var karşı bankta da kadınlar kızlar var 1 tanesi eşimin önünden geçip küçük bir çocukla ilgileniyor falan eşim kafasını bile çevirmiyor telefona dalmış kafasını yere dikmiş o an eşime 1 kez daha aşık oldum 1 keresindede ben marketteyim eşim arabanın önünd eeşim beni görmüyor kesinikle yine yanından bakımlı kızlar geçiyor eşim otarafa dogru dönmüyor bile inşalalh hep böyle kalır maşallah diyim allah edepli eşler nasip etsin herkese

Benim kocam niye kadinlara baksin ya? Gozlerini oyarim. Coolmus. Bunun cool olmakla alakasi yok kendinizi kandirmayin..

Tam benlik bir yorum olmuş
Guzele bakmak sevapmismis.
Bi bayan desin eşine kayinvalidesine
vs falan yakisikliya bakmak sevap
falan dese ne derler acaba. Hersey
erkeklere mubah bu memlekette.
Aman ne olacak baksin modunu da anlayamiyorum.

Baksa nasıl birsey olmaz yaa.
Hakaret olarak algılıyorum ben.
Bir de beğendiği bayani esine
gösterenler yok mu saka gibi

Aynen yani şok oluyorum. Karşılıklı "fıstık gibi kız" diye konuşan karı kocalar bile var. Valla bize ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…