Eşiniz mi / Sevgiliniz mi size göre yakışıklı yoksa siz mi ona göre daha güzelsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ben güzelim eşimde çok karizmatik ve bana göre çokda yakışıklı

Eşim yakışıklıdır, bende güzelim. :)) Ama bizi birbirimize çok benzetiyorlar.
Bazen sıkılıyorum akrabamısınız, ne kadar benziyorsunuz falan dediklerinde.

Biz üniversite döneminde eşimle mankenlik yapıyorduk. Herkes bizi çok yakıştırırdı zaten. Boyu bosuna, huyu huyuna diye... Ben eşim yakışıklıdır. çapkın olur, gözü dışarda olur diye... Eşim de ben bu kızı çok kıskanırım diye bayağı bi düşünmüştük. Allaha çok şükür bugüne kadar hiç sorun yaşamadık. Şimdi bide oğluşumuz var, aşkım benim bana göre en yakışıklı oooo. Bebitom benim....

Bugüne kadar aynı söylentiler bana da geldi..Ben daha güzelmişim ama çok da yakıştığımızı söylerler..

Eşimle ilk birbirimizi gördüğümüzde o beni çok beğenmiş bende onu çok sempatik bulmuştum..

Şimdi ise dünyalara değişmem eşimi çooook seviyorum çoook

Son düzenleme:
simdiye kadar kimse sevgilim hakkinda negativ birsey söylemedi tabiki annem haric kizim sen daha güzelsin daha yakisikli birini hak ediyosun diye cok söylerdi ama sevgilimi tanidiktan sonra hicte öyle olmadigini anladi sevgilimde gayet karizmatik :asigim: ama cevremdeki herkes cok yakistigimizi söylüyo:utangac:

eşimle 14 yas var aramızda
bende daha ıyıyım tabkıkı de :smiley-cool:

ne yalan diim öle sen güzelsin eşin yakışmyo yanına derse birisi bana ben ona kızarm darılrım
zaten böle bişi olmadı
yiğidi öldür hakkkını yeme eşimde yakışıkldır bence ,bende güzelim :))
ama tek farkımz ben manken gibüyüm oo iri bide göbişi var 5 aylık :))))))

ben daha güzelim:jeyyar:
bi kere eşimin okuduğu üniv. gitmiştik eşimin bi işi vardı.. bizi görenler kardeşin mi dedi değiliz deyince akraba mısınız çok benziyosunuz da dedi fisfisfis hiçte benzer bi yerimiz yok ama ...-tatlicadiarzu-
eşim de çok şeker ama çocuksu bi edası var canım benim yerim onu bennnn:asigim:

eşim duymasında evlenirken bana sana hiç yakışmıyo sen çok çok güzelsin demişlerdi(nerdeyse bütün çevrem),benim eşimle aramda 11 yaş var,ve zorlu bir hayat geçirmiş,yıpranmış doğal olarak,...

Kendimden daha dikkat çekici biriyle asla beraber olamam hahahaha:dance:
Şaka bi yana biz birbirimize pek benzemiyoruz aşkım yakışıklıdır( tabi kuzguna yavrusu şahin görünür hesabı :jeyyar): Ama hakkaten fizik olarak iyidir boyunun uzun olması benim için çok önemliydi mesela eskiden beri kendimden kısa biriyle asla çıkmam derdim:)Allah gönlüme göre verdi:) gözleri yeşil olduğu için de ona çok özenirim bakarsın çocuğumuz göz rengini ondan alırŞeniz ama onun ailesinin söylediğine ve tabiki anneme göre ben ondan daha güzelmişim hatta ilk tanıştığımda kuzenleri ve yengesi ve abisi bu kız senle nasıl çıktı demişler kaydirigubbakcemile2 kendide böyle söyler böyle hissetmesi her zaman işime gelirşakkıdı ama arkadaşlarımız çok yakıştırır bizi....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun ölçüsünü biz koyamayız ki... Yani dünyanın en çirkin kadını bile olsanız eşinizin size bakışı ile değişir işler. Ben eşimden daha güzelim demek saçmalık. Hatta saçmalığın önde gideni. Sizin ne düşündüğünüz değil, onun nasıl gördüğü önemli...
Çok güzel bir kadını çekici bulmayabilir eşi. Ve nice kadınlar var afet gibi ama aldatılan.
Benden çok ama çok güzel kadınlara bile beni değişmeyeceğinden eminim eşimin. Ne yani bu eşimden daha güzel olduğum için mi? Asla... Sadece ve sadece sevgi...
Benim için kocam çok yakışıklı... Tüm dünya birleşip çirkin dese bile tek söyleyeceğim şudur ki ;

Güzelliğin beş para etmez, bu bendeki aşk olmasa....

valla bize herkes cok yakisiyosunuz diyo

sevgilimi görenler hep diyo iyi kendine uygun birini bulmussun diye :)

normalde bi taraf hep cirkin olur ama sizde tam dengeli diyolar

bize gelince... ben askima cirkinim diyorum o da bana ördegim :roflol:

Son düzenleme:
Benim tarafımda beni daha güzel bulan çoğunlukda ama onun tarafındada tam tersidir diye düşünüyorum :icecream:

Son düzenleme:
Bizi kardeş zanneden mi dersin,beni beğenen mi dersin,eşimi sen çirkinsin diyen mi dersin ne ararsan bizde oldu canım...
Ama eşim benim için dünya yakışıklısı canım herşeyim benim o ya ... Ben daha güzelim ama olsun! Bana göre eşim güzel olsun zaten sadece ben beğeneim başka kimse beğenmesin vede bakmasın....

Ikimizde birbirimizin gözünde dünyalar güzeliyiz sanirim, kiskancliklarimizin haddi hesabi olmaz bazen =)
Ama ikimizde bilirizki bu birbirimizi cok sevdigimizdendir.. Esitiz diyebilirim

valla bizide cok benzetiolar birbirimize
ve genellikle cok yakistigimizi esit oldugumuzu soyluolar

benim nişanlım yakısıklıdır cidden..bende guzelim o ayrııkaydirigubbakcemile3 hane bir fark yok ama aramızda ama sole bi durum war.. kızlar ne biliim suslense makyaj yapsa sacına kıyafetine ozendiginde ciddi anlamda fark yapabiliooo..ama bu bnm için gecerli deil..bnm yakısıklı sewgilim cok kıskanc oldndan doal gusellimle yetiniormm:roflol: ya sacımı bile boyattırmıyooo:oklava: neseee yha işte Allaha sukur makyajsızda guzel bulnabilcek kadar guselim nişanlımda yaksıklıı.. ustunluk yok:1hug:

Birbirimize çok yakıştığımızı söyleyenlerde var, beni daha güzel bulanlarda...
Bu arada şunuda anlatmazsam çatlarım kafamçokkarıştı
Kayınvalimin yanında kim bana maşallah gelininde çok güzelmiş derse kadının tek cevabı şu oluyor;
BENİM OĞLUM ÇİRKİNMİ BENİM OĞLUMDA YAKIŞIKLI :roflol:
Ya kadın bi sus bi sus!!! :bbo: Belki söyleyen kişi seni motive etmek için söylüyodur bu senin oğlunun çirkin olduğu anlamına gelmezki :kızgın: Abartısız her seferinde aynı şey olmuştur
Ama sonunda bi güzel bozdum kayınvalidemi bu konuda artık bişey diyemiyo delikafadulden

:roflol:Allah seni netmesin yhaa cok güldüm o butun erkek annelerinde ole cnm yha ama ne dedin cok merak ettimmmmmsırnaşık şey

eşim benden daha önde...
her bakımdan....
ben çırağım o usta...

bizide goren abi-kardes sanıyor... hatta komsular senın boyle kuzenın varmıydı dediler bana nikah fotolarını gorunce delikafadulden
aşkımın bebişiyim :ecrin_bebek: .. benı guzel bulur şakkıdı ...
bense kendımden için yeterlıyım dıyorum,fazlası yok :lepi: :roflol:
eşime her baktıgımda bir öncekı sanıyelerden daha çok aşık oluyorum :asigim:
bitanemdir benım... yakışıklımı yakışıklıdır benım için.. :nazar: Şeniz

Back
X