Eşiniz mi / Sevgiliniz mi size göre yakışıklı yoksa siz mi ona göre daha güzelsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrım yapmak çok zor çünkü o erkek ben kadın...
tek olarak ele aldığımız da fiziğim olsun,ten rengim açık doğal sarışın yeşil mavi göz rengim....
eşim koyu kumral,boy 1 92 fiziği harika karakteri zekası harika yani gerçekten yakışıklı bizi çok yakıştırıyorlar şunu rahatlıkla söyleyebilirim çok çirkin bile olsa o derim müthiş zeki zor kendine güvenen şeytantüyü olan çok sosyal biri ben onun ruhuna aşık oldum....

laf aramızda benim eşim biraz yaşlı görönör bende minyon ufak tefek bir kadınım beni onun kızı yada kardeşi zanederler

Ben güzelim o cok da yakışıklı sayılmaz başkalarına göre ben seviyorum ve begeniyorum ...böyle olması acıkcası daha iyi cok kıskanmıyorsun ...

Tabiiki güzel olan benim,zaten alternatifim bile yok.......................................

ikimizdee acaipp çirkiniz alçak gönüllü olmak gerekirsee şakkıdı:delphin:

ben bubaşca çıçegi gıbıydım.
o dıkenlı kaktüs gıbıydı -tatlicadiarzu-delikafadulden

tüm yorumları okudum, eşim diyen 3 kişi çıkmış.

güzelliğin göreceli olmasıyla beraber; bana göre
heralde erkekler çok uyanık, görünüm olarak daha iddialı birilerini aramış ve bulmuşlar...
ya da kadınlar fiziki olarak kendilerinden üstün birini yanında görmek istemez.
bizdeki durum;
benim çevrem; benim daha güzel olduğumu söyler.
eşimin çevresi; çok yakıştığımızı iddia eder.

Güzelim ve Yakışıklı....

Ama zamanla bunlar yok oLacak... Kimse bize yakıştıgımızı, güzel veya yakısıkLı oldugumuzu söylemeyecek...

Bunlar umrumda değil ki zaten.....

Ben yanıma yakıstıgı icin cıkmıyorum ki, ben begendim o begendi ve iliskimiz dogdu.....

Göreceli bir kavramdır bu kimisi begenir, kimisi yakıştıramaz.. Ne insanlar var ne zıtlıkları var.... Biri 1.90 digeri 1.50 mesela :1closedeyes:

%40 Dış güzellik, %60 ıç güzellik...

Dış güzelliğin telafisi oLur ama ic güzelligin zordur, olmaz.............................

benım eşimden daha güzel olduğumu söyler herkes ama bence eşimde baya yakışıklı onu çok kıskanırım

ben güzelim tabıkı
helekı son gunlerde daha da güzelleştim kıskanmaya basladı kaydirigubbakcemile3
herkse zaten sen cok genc duyosun eşinin yanında diyo kaydirigubbakcemile3

eşimle birbirimizi tamamlıyoruz ,benim için dış değil iç güzellik daha önemli.

ikimizde şartlar eşit olursa;
(ben makyajsız o jölesiz)

o güzel....

eğer herkes elindeki kaynakları kullanırsaaa;

ben güzel....

benim aşkım yakışıklı değildir ama çok karizmadır girdiği ortamda belli eder kendini iri yarı dalyan gibidir boy desen onda pos desen onda güzellik bakımından ben biraz daha güzelim ama çok benzetirler bizi birbirimize kardeş zannedenlerde olur anneme söylemiştim birbirini seven çiftler birbirine benzermiş demişti ....

güzellik önemli değil önemli olan AŞK ...

aslında çevredekiler benim boyuma takmıştı oysa eşimde çok uzun değil. bence ikimizde birbirimiz e yakışıyoruz kimsenin bu konuda fazlası yok yani.

benim aşkım yakışıklı değildir ama çok karizmadır girdiği ortamda belli eder kendini iri yarı dalyan gibidir boy desen onda pos desen onda güzellik bakımından ben biraz daha güzelim ama çok benzetirler bizi birbirimize kardeş zannedenlerde olur anneme söylemiştim birbirini seven çiftler birbirine benzermiş demişti ....

Herkes bizi kardeş sanıyor.Sevindim valla açıklaması güzelmiş...
Renk farkı olmasa tam olaca demek ki :)))

Evett birbirini seven çiftler hep birbirlerine benzerlermiş diye annem de hep söyler durur,
ben de eşim olacak/sevgilimle benziyorum sanırım biraz.
o güzel mi ben mi güzelim konusuna gelirsek o benim gözümde çok güzel çok cici bir çocuk, ben bakımlı süslü prenses gibi olduğumda o da benle gurur duyuyor ve yakıştığımızı düşünüyorum.
yani sonuçta birbirimize dengiz arada bir uçurum yok ne ben ondan güzelim ne o benden yakışıklı. :icecream:

ben daha güzelim ayrıcada 9 yaş küçüğüm ondan :dilcikar:

onada bazen soyluyorum gülerek yaş geldı 30 a fılan dıye,arada ciddiye alıyo garibim :lepi:

ıkımızın resmını gorenler yabancılar kız cok guzel ama cocuk... diyolarmış :roflol:

olsun,iç güzelleiği önemli,emınım çok ıyı bı baba olur :delphin:

Back
X