• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz mini etek giymenize izin verırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
eşleriniz mini etek konusunda ne düşünüyor?izin verırlermi yoksa olmaz evde gıy ama dışarda aslamı derler.:)

aynen benim ki de izin vermez evde istersen bikiniyle gez adamın hoşuna gider ama dışarda keser beni. gerçi ben de giymem orası ayrı:21:

çok mini olursa izin vermez zaten bende giymem rahat edemiorum. ama dizüstü falan giymeme bişi demez. :34:

Plajda bikini giyme fikrime deli oluyo ama aksi mumkun değil ne giyilcek farkında çok lafını açmamayı tercıh edıyo :9:

Dizimin üstünde giyorum etek elbıse çok sevıyorum birşey demıyo, ama daha kısasını o da bende tercıh etmem :1:

Evde de polar pijama giymek yasak sana dıyo evlenınce miniler püfür püfür etekler alıcakmış bana :9:

dizimin hemen üstünde giyerdim miniyi evlenmeden önce tabiii:) şimdi izin vermemek değil de istemiyor hatta dedim bir keresinde ee eskiden giyerdim öyle tanıdın beni diyor ki şimdi evlisin... ama ben memnunum halimden saygı çerçevesinde olduğu takdirde sorun yok:34:

Hayatım boyunca hiç bir erkek giyimime karışmadı.:16:
Süper mini de giyerim,derin dekolte de.
Eski kocam,şimdiki sevgilim de dahil "çok yakışmış" derler.:nazar::12:

eşim izin verir ama her zaman değil giyilicek yer var giyilmicek yar var her zaman mini etek minişort giyilmez der diz boyu ve biraz diz üstünü her zaman giyerim bişey demez ama evlendikten sonra dışarda sadece tatile gittiğimiz zaman süper mini giymiştim izin vermişti beraber almıştık hatta annem resimlerimizi gördüğünde bu ne kızım hiç giymeseymişsin dedi :17: :1:

karışmaya kalkıp ık mık ettiğinde annesi hemen devreye grer karışma bnm kızıma ona yakışıo diye:))) karışmaz bana kocam mini eteğide çok severim geneldede sık giyerim tabi boyunu abartmamak şartıyla:))

benim tatlım karışır ama çok değil çünkü benim nerde ne giyicemi bilir ama tabi yinede normalde sadece ona giyersem bayılır ama dışarıya çıkarken etek boyuma aşırıya kaçmamaya özen gösterir bende yapmam zaten ama sahil kenarında karışmaz sadece sürekli biri bana bakıyormu diye etrafı inceler ama ölsede giydirmiyceği tek şey var o da tayt evde giydimmi bayılır ama başka kimsenin yanında giydirmez... olsun ama ben mutluyum

aynen kızlar benimki de evde istediğin herşeyi giyebilirsin dio tatilde kısacık şortlarla gezdiriyor ama buralarda giymek yok. Düğünlerde falan mini elbiseler giyiyorum ama fazlasını benide eşimide rahatsız ediyor :)

Karışmaz benim sevgilim..Bu konuda şanslıyım,kıyafet konusunda herhangi bir kısıtlamasını görmedim bugüne kadar çok şükür

sevgilim evde giy ama dışarda asla asla asla diyoooo:47:

evde herkes giyer eşi için ben mesela sürekli mini etekler mini elbiseler giyerim mum ışığında güzel yemekler yaparım ama tatilede gidince kimse kimseye bakmıyo zaten millet mini etekliye mini şortluya bakmıyo bile

tabi eşlerimiz çok karışmayabiliyor ama taki kayınvalideler sazan gibi atlayana kadar

Eşimin rahatsız olacağı türden giyimden ben de rahatsız olacağımdan, öyle bir sorun yaşamıyoruz şükür :ssz:

yerine göre giyinmeyi bildiğimden hiç öyle bi sorunumuz yok istediğimi giyinebiliyorum

Back
X