Eşiniz nasıl bir baba??

iki yıl boyunca dogu görevindeydi kızıyla pek ilgilenemedi sızınkıler kadar ama yanımızda oldugunda cok ilgilenir benim yap dememi bekler ama ne yazıkkı cunku cocugunun huyunu bilmior pek gormedıgı için sutunu içirir cise goturur uyutmaya calısır oyun oynar hıç sıkılmadan..bi hastalanınca benim kadar ilgilenmez gercı o yanımızdayken pek hastalanmadı kızım ama..

bebeğim olsa, eşimin ona çok iyi bir baba olacagına inanıyorum. :gitme:

16 aylık oğlu için:

Hazırla işe onunla gidicem diyen ve iş yeri arabayla 45 dk.olan akşam gelme saati 10 ları bulan bi baba... sempatiksalakcinni

kızını çok seven eve geldiğinde tosbam napıyor bügun nasıldı soran beni bile öpmeden kızını öpen,Banyosunda bana yardım eden sadece huysuzluğuna ve nazlılığına dayanamıyor o kadarda olsun
bizim babamız kızına aşık bir babadır.

Eşime her konuda bir kulp takabilirim bi kötü yanını hatasını bulabilirim fakat babalığı söz konusu olunca asla! bişe diyemem..
Ben bile yeri geliyor oğluma kızıyorumboshayallersmile bi şekilde sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum.. ama o çok sabırlıdır..
Bana kızar sakın çocuğa sesini yükseltme diye..
Onu büyük bi sabırla dinler..
Bütün sorularına tek tek cevap verir..
Her akşam aradığında oğlumuzu (uyumuyor ise) mutlaka telefona ister bişi istiyormusun oğlujm diye..
Deli gibi top oynarlar
Askercilik oynarlar koridorun bir uzunda biri diğerinde biri arada ben vuruluyorum ama neyse..
Yemeğini yedirir..
üzerini giydirir..

__Hatta bunu anlatmadam edemem ve o an öylece izledim onları..

Oğlum çok ateşlenmişti.. eşim işteydi geç gelicekti bir başıma oğlumla uğraşıyordum şurup veriyorum düşüyor 1-2 saat sonra tekrar yükseliyordu..
Odasında yere yatak yapıp yatırdım serin olsun diye..
Sonra serin geldi ve uyudu..
bende uyuya kalmışım..
Eşim gelmiş bakmış oğlumuzun ateşi var ıslak havlu yapmış sürekli başına ayaklarına eklem yerlerine koymuş hiç haberim yok..
Bi uyandım kocam yok yanımda oğlum aklıam geldi uyku sersemi koştum oğlumun odasına baktım elinde ıslak havlu kocacım oğluşumuzun yanında uyuya kalmışş..
Ayy dedim bu adam başka bişi kendi kendime...

eşim iyi bir babadır...

bizimki de super bir babadiryikar giydirir mac oynar isten firsat buldukca yapar haftasonlari gezdirir :asigim:

çok çok iyi bir babadır.hamilelikten doğuma çocuk bakımına kadar herşeyde yardımcı olur.kızımda ona aşıktır resmen.işten yorgun argın geldiği halde kızıma at olur ,güreşirler,yuvarlanırlar çocuk gibi.yemeğini yedirir,içirir.benden çok daha fazla tahammüllü kızıma karşı.tepesinden inmez kızım.şimdi de bir oğlumuz olcak.ona karşıda aynı olacağından eminim.sırf ona babalık sevincini ikinci kez yaşatıyım diye doğuruyorum.benim ailem başka şehirde .eşimin ailesi burda ama pek ilgilenmezler bizimle.eşim benimde annem babam.Allah başımızdan eksik etmesin.ve Allah kimseyi babasız bırakmasın...

benim eşim çok fedakar bir baba herkesin keşke benim babam olsa diyebileceği bi baba ben bile onun oğlumuza davranıslarını izlerken hayran kalıyorum

Çok düşünceli, sevgi dolu bir baba. Muhtemeldir ki ilerde kızım babasını daha çok sevecek :) zira ona sesini hiç yükseltmiyor her zaman sevgiyle yaklaşıyor. Kızım ve ben çok çok şanslıyızŞeniz

Benim eşim tam da baba kelimesine yakısacak bir babadır..
onunla gurur duyuyorum..
kızımızın herseyiyle ilgilenir..
dısarda yada nerde olursak olalım kızımızla gözbebeği gibi ilgilenir..
beraber yemek yedğimizde kendisi kızımıza yedirir, ilgilenir..
onların bu bagını cok seviyorum

oğluşlarım çok şanslıalkisalkisalkis ilgili alakalı sabırlı ve anlayışlı bir babaları olduklar için

işten bitkin geldigi halde bian bizi görünce yavrularım die sarılıp gülümseyen baba gece yavrum bittim sallamaktan dedigimde hadi kalk yat sen ben uyuturum diyip kızını koynunda uyutan baba
biz uyurken saatlerce bizi seyredip kameraya alan baba

Yok mu hiç şöyle eline yüzüne bulaştıran, bi halt beceremeyen, çocuk sesine tahammül edemeyen, geceleri top atsan uyanmayan bi baba ? Herkesinki pek mükemmel, allah daha mükemmel eylesin.

olmazmı şekerim,oğlum 2 yaşına geldi,1 tek gece bile kalkmadı o uykusuz kabus gecelerimizde,
geçen acil biyere gidip gelecektim,uzadı işim,1 saat kaka poposunda kalmış ,kokusunu duyduğu halde değiştirmemiş,,sabah ekmek almaya gitmez,ağlayınca sinirlenir,sabırla susturmaya çalışmaz,zevkle oyun oynamaz,çılgınlık yapmaz,neymiş içinden seviyormuş,pehhh

bende baya merak ediyorm bu konuyu 2 gun once hamile oldgmu ogrendim :kedi: simdilik asiri ilgili 2 gunde oyuncakla doldurdu evi diyebilirim gamyoncuiremsu tabi ilk heves bakalim sonra nolacak :dance:

Yok mu hiç şöyle eline yüzüne bulaştıran, bi halt beceremeyen, çocuk sesine tahammül edemeyen, geceleri top atsan uyanmayan bi baba ? Herkesinki pek mükemmel, allah daha mükemmel eylesin.

Nedense konularina bakinca 'cocuk' konusunda cok bi tahammulsuz oldugunu gordum. Bi derdin var sanirim bununla ilgili. Ne kadar kinayeli olsa da iyi dileklerde bulunmussun amin allah senin cocuguna da mukemmel bi baba nasip etsin

bu arada gunessizkedi, bi degil bir baba olacakti bi de Allah ozel isim benim icin cok sorun deil burda resmi yazisma falan yapilmiyor sonucta ama sen bilgisiz olmana ramen bu konuya baya takintilisin orda burda milletin imla hatasini duzeltmissin biraz ogren ondan sonra tamam mi canimm :teselli:

Son düzenleme:

ılginç hatunsun vesselam :) Dedektif ruhu mu desem, boş beleşlik mi :) Bu ne ya, birinin bi yorumunu görünce cevap vermek yerine, o yorumdaki "kinaye"leri, tüm detaylı imla hatalarını , geçmiş konulardan hayata bakışını filan sorgulamak olsa olsa bolca vaktim var, nereye saçsam bilemedim demektir :)

Bi de senden mi öğrencem sevgili çakma tdk? Baya değil bayağ, deil değil değil, ramen değil rağmen. Düzelttirme kendini banaaa. Kendi bkuna bakmayıp milletin sidiğine laf etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…