Eşiniz nasıl bir baba??

benim eşim de baba olmak için can atıyor ama bende şu an için anne olacak heves yok...kendi babasıyla rasındaki diyalog arkadaş gibi süper,eminim kendisi de öyle olacak kanaatimce...ilerde inşallah...

Benım esımde baba olmak ıstıyor ):

Bazı sorunlarımız var, onları cozelım ıstıyorum once. Gercı tepkılerımı kontrol ettıkce her seyın yolunda gıttıgını, onunda tepkılerının degıstıgını fark ettım. Fakat bu surec bıraz daha surmelıydı...

Surmelıydı dıyorum, cunku ınatla baba olmak ıstıyor, kendı kendıne cocugumuz varmıs gıbı konusuyor, 'gel babana, amanda benım yavrum' dıyor... Yakında oyuncak bır bebek alıp, altını degıstırıp. mama yedırmeye baslarsa sasırmayacagım laelaelaelaelae

evet ilginctirim sizin kadar olmasam da :hulya: dedektif ruhumda var dogru bos beleslik olarak adlandiriyosaniz da eger http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/371899-artik-cinnet-ani-2.html bu konuda siz de baya bi dediktif ruhu estirmissiniz ya da bos beleslik mi desek buna bilemicem??:roflol: bolca vaktiniz de varmis demek ? baska seylere sacmaya karar verdiniz sanirsam artik laelaelaelaelae

yok estagfurullah ben nacizhane bilgilerimi paylasmak istedim sizi imla hatasi duzeltme konusunda pek bi 'istekli' gorunce ama becerememissiniz o yuzden yardim edeyim dedim. Ben imla kurallarina ozellikle dikkat ederek yazmiyorum bu forumda bunu bi onceki msjimda belirtmistim sanirim okudugunu anlama yetinizde biraz zayif kalmis imla bilginizin yaninda aslinda imladan daha onemli olarak 'terbiye' ve 'saygi' gibi kavramlarla olan baginizi biraz guclendirmeniz gerekecek bunun icinde size yardimci olamam bu is icin ozel yerler var oralardan yardim alabilirsiniz imla konusunda takildiginiz yer olursa seve seve :teselli:

canım eşimmm benle çok ilgilidir ama şimdi bi kızımız olacakk daha doğmadan çok ilgilii..sabah kalkınca ilk beni öper.sonra karnımdaki kızımızı..dileğim hep böyle sürsün hayatımızzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…