Eşiniz nasıl giyinmenizi ister?

makyaja ve saça karışmaz ama göğüslermin belimin açılmasına mini etek giymeme çok kızar.zamanla bende alıştım artık.kıskanıo napiim

mini etek asla makyajıda eşimle bir yere gidersek onada her zaman değil bazen izin verir.daha tabi bazı şeylerede karışır ruh durumunada bakar...

Senin kocanla benimki kardeş mi acaba, benimkine çok uyuyorda.

Benim esim hanimhanimcik giyinmemi ister bende hic öyle giyinmeyi sevmem daha cok spor giyinirim kot veya kumas pantolon badiler kazaklar falan ama kesinlike mini etek dekolte veya acik sacik giyinmeme müsade etmez cok kati bu konularda lakin yerine göre giyinirsem sesini cikartmaz mesela tatilde shortumu askilli badimi veya bikinimi giyerim birsey demez.

Ama istanbula gittigmiz zaman bende uyum saglarim tabiki uzun etek falan giyerim bende yerine göre giyinme taraftariyim zaten. Herseyin bir yeri var degilmi??sengözlerimebaksanab

Benim canım o kadar çok karışır ki bana eğer istemediği bir şekilde giyindiysem o günüm zehir olur ve ağlayarak geçer.

benim esim giyimime karisir.Çok üzgünüm çoookbide alisverise beraber gideriz oguzel deyil su kisa su bu bu bu derken elim bonbos eve geri donerim inan bazen bogazlamak geliyo icimden.bende yanniz alis veris yapicam diyorum yine pesime takiliyokafamçokkarıştı

benim nişanlım karışmaz ama o yokken yanımda açık giyinmeemi istemez tabiki her zaman bakımlı olmamı ister

dekoltesiz ve çok dar giyinmemi istemez ama ben dekolte giymeyi severim kendi çapımda frikik vermem de ayrıca neyse diyorum ki eşime şakayla tabi ciddi ciddi daha cesaret edemiyorum '' artık bebeğimde var olayımız bitmiş bizim bırak beni sen kendini ben beni yaşayayım'' diyeKötü Kazen fekat adam hayır bikini bile giyemezsin artık annesin diyoo lülülülülülü

benim esimde karisir giyecegim seyler diz ustu olmucak ,sifir koldan daha ince olmucak, dar olmucak,gogus kismi cataldan yukarda olucak,belim gobegim gorunmuyecek, geriye ne kaliyosa artik gerisi serbest.....ama ben yinede bazen kacamak yapip istedigimi giyiyorum tatilde hic karismaz istedigimi giyerim

vücut hatlarını belli eden kıyafetler giymeme izin vermez..............bide bir yere giderken giydiğim kıyafet çok hoşuna giderse giydirmek istemez.Neymiş bitek onun yanında giyecekmişim...oldu........ben yinede giyerim tabiiiiiiii

evli değil nişanlıyım ben zaten kapalıyım :roflol: :roflol: ama etek giymem hep kot giyerim ve farklı giyinirim yane o daha çok böyle kokoş falan olayım ister ama nefret ederim :roflol:

esim hep sen ayarini bilirsin der. bide göguslerim buyuk oldugu icin dekolteli giymemi hic istemez.

ahhh bu kocisler...

giyimime karışmaz bende nasıl giyineceğimi zaten bilirim sadece belimin ve çamaşırımın falan görünmesine sinir olur

benim eşimde hiç karışmaz kıyafetlerime ben evlenmeden önce türbanlıydım eşim istedi diye başımı açtım. yani çok dar giymediğim sürece hiç farketmez onun için.. karışmaz yanii..

inanamıyorum . Malum tersini çok gördük de, hiç eşi için başını açanı görmemiştim.a.s. Bazen merak ederdim acaba böylesi de oluyor mu diye, oluyormuş...

Benim canım o kadar çok karışır ki bana eğer istemediği bir şekilde giyindiysem o günüm zehir olur ve ağlayarak geçer.

eski eşim böyle yapardı bazen. Ama dediğim gibi kendisi zaten eski eş oldu yıllar önce. Açıklık- kapalılık değil de onun istediği gibi giyinmemi isterdi. Halbuki kısa süren flört dönemimizde ben hep spor giyinmiştim yani kendim gibi. Tam evlenme zamanı bu huyları çıkmıştı. Kendi süslenmeyi, hsonu bile klasik giyinmeyi severdi, benim de öyle olmamı isterdi, halbuki bana daral gelir. Bakımlı ol derdi, kendi saçlarına ayırdığı vakit kadar benim de süslenmeye vakit ayırmamı isterdi. Saçlarımın rengini değiştirmemi istemişti. oooff o ffff amma zindan etmiş dünyayı yaaa...

ne mi oldu, dediğim gibi o artık eskilerde kaldı. Aradan zaman geçip tekrar hayata döndüğümde ise ve 3 yıldır benimle olan sevgilim, tamamen benim gibi birisi çıktı. İster paspal deyin, ister spor, her neyse biz böyle giyinmeyi çok seviyoruz. ARada bir dudağıma renkli koruyucu sürsem, ooo makyaj mı yaptın cnm der:asigim: gözlerini alamaz. E her gün makyajla gezseydim bi dudak koruyucuyla etkileyemezdim heralde dimi amasırnaşık şey:sm_cool:

benim eşimde aynı şekilde canım ne kapalı ne de çok açık olmamı istemez hoş zaten ben göbek falan açamıyorum ama şişkoluktanyerimseniben

evlenmeden önce hep rahat seyler giymeyi severdim,sürekli pantalon giyerdim,etek ise sadece üniformayla sinirliydi.evlenince esimle ve ailesiyle kiyafet yüzünden cok tartistik.uzun etek ve bol seyler giymemi,aradada kapan diye söyleniyorlardi, ne kadar baski varsa bende o kadar inat ettim. pantolon yasakti. gün geldi bir günün icinde 3-4 kiyafet degistirdim. istedigim gibi kiyafet bulamazdim, ben benlikten cikmistim.zamanla yavas yavas pantolon giymeye basladim.simdi ise o kadar rahatim ki kiyafet konusunda esim ve ailesi karismiyor. birde kaynanam benim icin pantolon giydigim icin saygisiz demis ilk zaman daha sonra kendiside pantolon giymeye basladi kendisi kapali,dedigide ay bu pantolon ne kadar rahatmis dedi. ah ah olan bana oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…