Eşim bana bu konuda pek karişmaz. Ama mesela belimin ve göbeğimin acilmasindan nefret eder, bende buna tabiki dikkat ediyorum. Cit citli badiler felan giyiyorum genelikle. Şunu giy şunu giyme demez, bizde genelikle uyumlu giyiniriz hafta içi mecburen klasik (işyerinde kot yasak mesela) haftasonlarida gayet spor ve rahat. Makyaj yapmami ister ama, yapmadiğim zaman hastamisin diye sorar. Bakımlı olmamı çok sever. Özeliklede evdeyken özelikle onun için güzelleşmissem adeta mest olur :asigim:
Benim eşim giyimime karışmaz ama bazı arkadaşlarımın eşleri giydiklerine, makyajlarına karışır. Benim eşim güzel giyimli, hafif makyajlı, kapalı da değil çok açıkda olmamamı ister. kısaca bakımlı olmamı ister belim - göbeğim gözükmesini birde iç çamaşırların kıyafette belli olmasını hiç sevmez. Ya sizin eşlerini nasıl?:1hug:
benim eşimde hiç karışmaz kıyafetlerime ben evlenmeden önce türbanlıydım eşim istedi diye başımı açtım. yani çok dar giymediğim sürece hiç farketmez onun için.. karışmaz yanii..
Benim canım o kadar çok karışır ki bana eğer istemediği bir şekilde giyindiysem o günüm zehir olur ve ağlayarak geçer.
Benim eşim giyimime karışmaz ama bazı arkadaşlarımın eşleri giydiklerine, makyajlarına karışır. Benim eşim güzel giyimli, hafif makyajlı, kapalı da değil çok açıkda olmamamı ister. kısaca bakımlı olmamı ister belim - göbeğim gözükmesini birde iç çamaşırların kıyafette belli olmasını hiç sevmez. Ya sizin eşlerini nasıl?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?