Eşiniz nasıl giyinmenizi ister?

normal zamanlarda rengarenk yırtık pırtık giyinmemi ister , özel zamanlarda şık kadınsı ilkine uyamam ama ikincisine özen gösteririm ...

aklı başında hiç kimse kocasının kızacağı şekilde giyinmez zaten değilmi.

benim eşim pek karışmaz zaten tesettürlüyüm ceket pantolonda giyindim dar eteklerde zamanında ama içinde kendimi en özgür hissettiğim bir giyisi var sadece o da PARDESÜ o kadar rahatımki anlatamam.Çünkü mümkün mertebe dikkat çekmemeye gayret göstern birisiyim bundan ötürüde üzerime oturmayan ama şık pardesüler benim favorim .

eşim hiç karışmaz bana. sadece bana söylediği tek laf ''yerine ve zamanına göre giyin''dir.
bazen ben çok beyendiğim bişeyi açık olduğu için almak istemesemde eşim aldırır.yerinde giydikten sonra alacaksın tabiki der. o yönden hiç sorun yaşamıyorum yani..:)

eşim giyim konusunda çok fazla karışmaz şimdiye kadar pek bişey dediği olmadı 3 yıllık evliliğimiz süresince. çok açıklığı sevmez bende çok açık giyinmem zaten. Hatta ben ona karışırım O kadar acayip zevkleri varki bazen sinir eder beni, kumaş pantolon giymez(mecbur kalmazsa) kısa kollu gömlek giymez,kareli desenli gömlek giymez, Bazen ben şıkır şıkır giyinirim adam yanımda kot pantolon tşörtle sinir olurum. bu da zor bi durum valla

be tesettürlü oldugum için dikkat etmemi ister.ama ben ona karışırım.onu giyme,bunu giy deri:))))

Eşim çok açık olmadıkça giyimime fazla müdahale etmez. Zaten bende öyle giyinmeyi sevmem.
Düşük bel ve göğüs dekoltesinden rahatsız olur.
Makyaj yapmayı severim, bu konuda karışmaz.
Bakımlı olmamdan, kendimle ilgilenmemden hoşlanır.
Özellikle akşamları eve geleceği saatler kendime çeki düzen verir, onu hoş bir şekilde
karşılamaya dikkat ederim.

benim eşim giyimime makyajıma hiç karışmaz aksine giyin süslen makyaj yap diye kafamın etini yer bakımlı bayan sever de ama aksine bende hiç birini yapmam işim gereği pek giyinmek süslenmek kendime yakıştıramıyorum ben erkeklerin çok olduğu bir şirkette çalışıyorum o yüzden ayağıma bir kot üstüne de kazak siwit tarzı şeyler giyerim saçımıda at kuyruğu yapar ortalarda gezinirim bazen eşofmanlarımla giderim işe rahat oluyor yawww eeee bi de ayğımda spor ayakkabım var hamilelikte almıştım öyle bi alıştım ki artık topuklu ayakkabı giyemiyorum valla bekarken ise nerde en yüksek topuk ben orda alır giyerdim ama artık rahatlığım ön planda valla tercih meselesiii.
:teytey:

benim kocişim de dar ve açık giyinmeme kızar. Aslında açıkda giyinmem ama badilere kızıyo.Ama bende öyle giyinmeyi seviyorum o yüzden fikir çatışması yaşıoz. dur bakalım ne zaman aşacaz bu durumuşakkıdışakkıdı:icecream:

Vallahi eşim sayesinde daha bir gençleştim artık...
Sağolsun o kadar zevkli giysiler alıp geliyor ki bana... Kendimi inanılmaz iyi hissediyorum...
Giyim kuşamım ona ait yani, herkeste hayran hayran tabii...

ilk başlarda cok sıkıntı çektim,zorlandım ama artık onu istediği gibi giyiniyorum.....
ne yapalım,kıskançlık da sevgiden.

bekarken dar badiler mini etekler ipli,askılı tişörtler flan giyerdim. ( ne güzelll ) :dance:

ama şimdi durum değişti. Saçımı bile açamıyorum.Toplamamı istiyor eşim dışarıdayken. Dar şeyler giyemiyorum hemen kızıyor. Boyundan geçen çantalar olurya takınca iki göğsünüzün arasından geçer ona bile delirdi bizimki. Topuklu ayakkabı bile giyemiyorum. Şuan bile üzerimde lacoste siyah renk bi tiöşrt ve kot pantolon var he birde spor ayakkabı. tatlicadiarzu:sm_confused::sm_confused:

ama bazende haklı sanırım. Boyum 178 benim. Çok dikkat çekiyorum. Eşimde kıskanıyor haklı olarak napalım bende evde ona giyiniyorum minilerimi :içelim:

benim eşim çok açık olmadığı sürece giyimime karışmaz. yalnız dün eşimle dışarı çıkarken mini etek giymek istedim. biraz olumsuz baksa da sonuçta eteği giydim ama çok pişman oldum. dışarda acayip rüzgar vardı biraz ilerledikten sonra etek birden havalandı çok utandım. eşimle bu yüzden çok tartıştık. bence arkadaşlar arada eşlerimizin sözünü dinlesek bence hiç fena olmayacak

bızde aılecek spor gıyınenlerdenız.hıc bırseyıme karısmaz.ama makyajıma dalga gecer.ıyıkı cızdın orayı yoksa gozun oldugunu anlayamazdık;dudagın oldugunu anlayamazdık dıyerekten.:))))
makyajıda cıldı bozdugunu dusundugunden sevmez.ama sadece kullandıgımda goz kalemı dudak kalemıdır.bende sevmem makyajı.ama tırnaklarım onemlıdır.uzun ve ojelı olacak.:))))))))

ben kapalıyım ve bol seyler gıymemı ıster a.sevden çıkmadan bı suzer benı ondan sonra çıkarır kafamçokkarıştı

eşim kıyafetime çok dikkat çekici olmadıktan sonra karışmaz zaten işim gereği şık giyinmek zorundayım giyim tarzımı beğenir iş yerinde klasik giyiniyorum ama o spor tarz giyinmemi de çok beğeniyor

benim sevgilim benim giyimie karismaz.baba evindesin ne istersne giye bilrisin sana karismam ama evlendigimizde asla kot pantolon giydirmem diyor.sevmedigi sey ic camasirin pantolonun altindan belli olmasidir.zaten ben giyimime cok dikkat eden biriyim.spor ve ya klasik her turlu giyerim dozunda acik ve kapali olur.soylemesi ayip ama giyimimle cok takdir edilen begenilen cok $IK bulunan biriyimdir.o yuzdne gerek duymaz askim karismaga

Ben neyi yakıştırıyorsam onu giymemi ister..

spor giyinmemi ister sadece klasik fazla sewmez benimki ancak özel günlerde giyerim...daha çok spor tarz giyinirim genelde hafta soları eşimle aynı giyiniriz ayakkabılarımız aynı t-shirt ve esofman altlarımız aynı renk olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…