Eşiniz nasıl giyinmenizi ister?

benim eşimde giyimime hiç karışmaz ve ne giyinsem güzel oldu der makyaj konusuda öle bizde kıskançlık yok yani anlayacagınız

o konuda çok rahatım istediğim gibi giyiniyorum...yerine göre..sengözlerimebaksanab

nerde ne giyeceğimi bildiğim için giyim kuşamda sorunumuz olmuyo.saç ve makyaj konusunda ise eşim benim röfleli halimi çok sever ve herzaman bakımlı olmamı ister makyaj konusunda ise hiç karışmaz.süprizzzzz

benimkide karışmaz makyaj yapmam ona karışır bia.s
eeeee nede olsa manken gibi fizige sahibiz yaniiiiiiiiiijeyyar

spor tarzı asla kabul etmiyr kot istemiyor.klasik kumaş pantolonlar yüksek topuklu ayakkabılar şık bluzler giymemi istiyor bide öööyle dekoltesi falanda olmayacak.makyajıma karışmıyo bi pis

Benim eşim de giyimime karışmaz aksine benim çok zevkli olduğumu ve giydiğim herşeyin çok yakıştığını düşünür.Fakat bende nerede nasıl giyineceğimi iyi bilirim.Eşim ve ben uyumlu giyinmeyi severiz.Mümkün olduğunca bir yere giderken aynı tarz aynı renk giyeriz.Saçımın boya vakti geldiğini bilir fikir verir makyajıma karışmaz.Bende şanslı olanlardanım :))

Eşim bana bu konuda pek karişmaz. Ama mesela belimin ve göbeğimin acilmasindan nefret eder, bende buna tabiki dikkat ediyorum. Cit citli badiler felan giyiyorum genelikle. Şunu giy şunu giyme demez, bizde genelikle uyumlu giyiniriz hafta içi mecburen klasik (işyerinde kot yasak mesela) haftasonlarida gayet spor ve rahat. Makyaj yapmami ister ama, yapmadiğim zaman hastamisin diye sorar. Bakımlı olmamı çok sever. Özeliklede evdeyken özelikle onun için güzelleşmissem adeta mest olur :asigim:

saçıma makyajıma karışmaz ama dikkat çeken bi kıyafet giyince kıyamet kopar.özellikle belim göbeğim açılırsa iç çamaşırım belli olursa yani dar pantolon giyersem kısa etek giyersem tam bi facia.haa bir de göğsüm kapalı olucakmış çatal görünmicekmiş.:)

benim sözlüm hiç karışmaz sorsam bile sen bilirsin hayatım der..Hatta ben daha çok karışırım onu giy şunu giyme diye..

benim nişanlımda topuklu ayakkabı+parmaklarımı gösteren yani açık ayakkabı giymemi istemez hatta ve hatta ayak parmaklarıma hayatta oje sürmemi istemez çıldırır..hala sebebiini anlamış deilim ama.sıfır kol badi giydirmez kapri pantolon giyirmez etek asla ve asla giyemem suanda jean giyi üzerine dar badi kazak falan giyebiliyorum bısı demıyor bakalım evlenınce ne olcak

onunla birlikte gezmeye çıktığımızda ne giyersem giyeyim bişi demez hatta sever. alışverişe gittiğimizde bana mini eteklerde alır :))) yazın zaten deniz sahilindeyiz hep açık giyinirim.

ama akrabalar, onun arkadaşları falan gelince tabiki biraz kapalı giymeye çalışırım yani hiç bi yerim açıkta kalmaz başım hariç....

vucüdümün hatlarını belli etmeyecek şekilde ..hanım hanımcık ve klasik giyinmemi seviyor ..fakat ben klasik giyimden nefret ederim...bende vucüt hatlarımı belli etmeyecek şekilde kıyafetler ama spor giyiyorum,,,buda yeterli oluyor onun için....

benimkisi de hicc karismaz istedigimi giyerim

Her erkek kadar karışır işte..dar olmasın açık omasın falan ama sonunda ben istediğimi giyer çıkarım..jeyyar

Karışmamasında benimde rolüm büyük tabi :1closedeyes: Karşımasını gerektirecek şekilde giyinmem zaten :1closedeyes:

Cöpcü ideal bir insan olgun saglikli düsünüyr demmekki ne guzel saygi duymak gerek mutlu ve huzurlu yasam arkadaslar hepimize

.....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…