- Konu Sahibi evlivecesur
-
yani yanlis anlasilmasin, illaki çok seksi giyin karsimda demezler bnce, illa dekolte mini etek filan, yani evde bile olsak, dikkat et bi yerin açilmasin filan, camdan bile birileri gorebilir diye kiskanan esler de vardir belki bilmiyorum..., olabilir mi ?
benım askım da sevmez catalın gozukmesını felan sonra da cıplaklar kampına gıdelım der çatlak mıdır nedır
olmaz mı. eniştem senelerce teyzemi eve kapatmış resmen. düşün perdeler bile kapalı otururmuş evde. bi arkadaşımın eşi bakkala sepet uzatmasına bile izin vermiyormuş.
karşımda seksi giyin derler de dışarıya cıkma derler bence :) aslında bir noktadan sonra hak veriyorum ne tipler var insan bile diyemeyeceğimiz.
saka yapiyorsun dimi
peki sizinde esleriniz disari cikarken soyle bir cumle kullaniyormu```bana bi kere boyle süslenmedin?````
benim eşim nasıl mutlu oluyorsam öyle giyinmemi ister hayatta karışmaz giyindikten sonrada hayatta gördüğüm en muhteşem kadınsın dertüm bekarlara eşim gibi bir eş dilerim
ben evde mini etek dekolte mini elbiseler giyerim eşimde bu durumdan gayet memnun yani benim eşim
ne evde nede dışarda giyimime karışmaz çünkü ben nerde ne giymem gerektiğini bilirim ama dışarda giyimine karışan eşlerde bence evde eşlerinin daha rahat giyinmesini isterler diye düşünüyorum
benim de çoraplardan yana derdim var...
ipince giy hatta yokmuş gibi giy..ama giy der. yani çorapsız
dışarı çıkmama kızar. bende yazın açık terlikle sandaletle
çorap giyemem kayıyor ayağım derimkaymayan çorap al der
Ayrıca çok makyaj yapmam ama hafif yaptığıma bile karışır..
Boşver makyajsız daha güzelsin deracaba öyle mi? bilemedim tabi.
evli değilim ama ciddi bi ilişkim var çok karışır özellikle gögüs bölgesi konusunda çatalın fln gözükmesine tahammülü yoktur o her şeye karışır ztn :)
cesit cesit yorumlar cikicak eminim bakalim esim gibi esi olan kac kisi varmis benim esim tam tersi acik sever benimde hosuma gider hele tatil yerlerinde ciddi acik giyerim esim bile begendigi birseyi alir mini etek v.s
bizim burada bir kaç kez karşılaştığım ama tanımadığım sadece görmüşlüğüm olan bir bayan var yanında bir erkekle görüyorum eşimidir sevgilisimidir bilinmez kadın yazın nezaman gördüysem üzerinde beyaz göbeği açık bir tşört göbeğinin yağları fışkırmış hala göbeği açık giyiniyor nasıl yakıştırıyorsa içinde siyah çamaşır altındada dar bir alt eşofman ayağındada dolgu topuk aşırı yüksek bir topuklu ayakkabı yani demek istediğim bazı bayanlarda giyinmeyi bilmiyorlar böyle birini hangi erkek uyarmazki dışarı çıkarken ama yanındaki uyarmamış nedense
Pazarda yüksek topuk ve full makyajla takma kirpiklerle dolananlar var bnlara karışmayacaksın da kime karışacaksın rezillik birde yürüyemiolar o zaman niye giyiniyoosun kiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?