Esiniz nasil giyinmenizi ister?

ben evde mini etek dekolte mini elbiseler giyerim eşimde bu durumdan gayet memnun yani benim eşim
ne evde nede dışarda giyimime karışmaz çünkü ben nerde ne giymem gerektiğini bilirim ama dışarda giyimine karışan eşlerde bence evde eşlerinin daha rahat giyinmesini isterler diye düşünüyorum

benım askım da sevmez catalın gozukmesını felan sonra da cıplaklar kampına gıdelım der çatlak mıdır nedır

Haklisin miyasecimm :/

bizim burada bir kaç kez karşılaştığım ama tanımadığım sadece görmüşlüğüm olan bir bayan var yanında bir erkekle görüyorum eşimidir sevgilisimidir bilinmez kadın yazın nezaman gördüysem üzerinde beyaz göbeği açık bir tşört göbeğinin yağları fışkırmış hala göbeği açık giyiniyor nasıl yakıştırıyorsa içinde siyah çamaşır altındada dar bir alt eşofman ayağındada dolgu topuk aşırı yüksek bir topuklu ayakkabı yani demek istediğim bazı bayanlarda giyinmeyi bilmiyorlar böyle birini hangi erkek uyarmazki dışarı çıkarken ama yanındaki uyarmamış nedense

benim eşim nasıl mutlu oluyorsam öyle giyinmemi ister hayatta karışmaz giyindikten sonrada hayatta gördüğüm en muhteşem kadınsın dertüm bekarlara eşim gibi bir eş dilerim

ben kapalı bir bayanım
çalışıorum
eşim nişanlılık döneminde biraz karıştı ama benim falso vercek bi yanım yoktu
ben bu şekilde iyiyim açık biyerim yok dedim artık karışmıo
alışverişi genelde birlikte yaparız onun zevki çok iyidr
bana hep fikir verir
ewde herkesin dediği gibi açık giyerim arada makyajımı da yaparım süslenirim
dışarda makyaj yapmıorum keisnlikle çünkü başörtüsüne yakışmıo bence makyaj
ama kolyemni takarım topuklumu giyerim dikkat ederim üstüme başıma
seviorum giyinmeyi napıım
bu arada kaş alıdrma konusunda bana da karışmıştı eşim ilk evlendiiimiz zamanlar
1 2 ay aldırmadım yaz tatlindeydik yavaştan başaladı kuaföre gitsen aşkım die :)
damarlarına basmamak lazım
şimdi istediğim zaman kuafördeyim bu erkekler işte böleler :)

kızlar benimde ciddi bi ilişkim var ama benim ki biraz değişik bu konularda

elbiselerim çok kısa olsun istemez ama kalın çorapla giyip ses çıkarmadığı bi elbiseye ince çorapla giyince sanki ilk defa görüyormuş gibi tepkileri vardır. ne zaman aldın ki bunu çok kısa diye. çorap konusunda benimki de takınıtlıdır desenli çorap aslaa yookk:26:

ama yazın çorapsız gayet kısa giysem de ses çıkarmaz çoraplarla bi alıp veremediği var ama tam çözmüş değilim açıkcası.

öyle göğüs dekoltesi falan karışmaz. dar pantolon giymeme bayılır en yakıştırdığım şey sana der. oyüzden keyfini çıkara çıkara giyiyorum dar kot ve tayt kot.

ama çorap konusunu nasıl aşıcaz bende bilemiyorum hani anlasam ne zamn ne istemediğini bende çözücem olayı bi çorabıma karışmış çok mu deyip halledicem ama şu ana kadar anlamış değilim onun içinde çoraplardan dolayıı çoookkkk yerriz birbirimizii

benim de çoraplardan yana derdim var...
ipince giy hatta yokmuş gibi giy..ama giy der. yani çorapsız
dışarı çıkmama kızar. bende yazın açık terlikle sandaletle
çorap giyemem kayıyor ayağım derimkaymayan çorap al der

Ayrıca çok makyaj yapmam ama hafif yaptığıma bile karışır..
Boşver makyajsız daha güzelsin der acaba öyle mi? bilemedim tabi.

kesinlikle katılıyorum. ben de nerede nasıl giyinmem gerektiğini bilirim ve sevgilim her zaman giyimimden son derece memnun olmuştur.

ahahaha:) kaymayan çorap bulda alıyım deseydin:) kıskanç bunlar hıh:)

cesit cesit yorumlar cikicak eminim bakalim esim gibi esi olan kac kisi varmis benim esim tam tersi acik sever benimde hosuma gider hele tatil yerlerinde ciddi acik giyerim esim bile begendigi birseyi alir mini etek v.s

ne kadar şanslısın canım ya, kıymetini bil:))benim sevgilimin her şeyi iyi güzel hoş da bu giyim konusundaki hassasiyeti beni öldürüyor:)

sevgilim sağolsun hiç karışmaz bana. ne yalan söyleyeyim ben de dekolteli ve kısa elbiselere bayılırım, taytlara, desenli çoraplara vs. o da çok beğenir üzerimde. zaten genelde güzel mekanlara gittiğimiz için problem olmuyor ancak yolda iki adım yürüyünce bile abuk subuk tipler tipik tipik bakıyor, iş kavgaya kadar varabiliyor bazen o yüzden dışarıda dolanırken mutlaka uzun bişeyler alırım üstüme hırka ceket vs gibi..
çok nadir de üstümdeki kıyafet ya kıvrılmıştır ya dekoltem kaymıştır vs o zaman uyarır azcık çek bakiim diye, ona da bişey demem zaten ben de uyarmasını isterim dekolte giymek istiyorsam da etrafa çamaşırımı fln göstermek istemem sonuçta

Pazarda yüksek topuk ve full makyajla takma kirpiklerle dolananlar var bnlara karışmayacaksın da kime karışacaksın rezillik birde yürüyemiolar o zaman niye giyiniyoosun kiiii..

Pazarda yüksek topuk ve full makyajla takma kirpiklerle dolananlar var bnlara karışmayacaksın da kime karışacaksın rezillik birde yürüyemiolar o zaman niye giyiniyoosun kiiii..

ayy bende yuruyemıyorum topuklularla kıo yuzden gıymıyorum haklısın yuruyemıyenler ya ogrensın ya da gıymesın

Girilen ortama, gidilen yere göre giyinmekte fayda var bence. Zira bakışların hoş yada hayvanca olması buna bağlı.
Eşim bana karışmaz, sadece kötü bir görüntü olursa yada olacaksa ikaz eder, tavsiyelerde bulunua.
İstediğimi alırım, istediğimide giyerim. Ne giyeceğimi soracaksam neden evlendimki, zaten baba yada abiler karışıyor genelde.
Çorap olayına gelince, daha seksi ve çekici gösterdiği için erkekler bu konuda biraz kıskanç oluyorlar. (benimki değil) O yüzden giyilmesini istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…