Esiniz nasil giyinmenizi ister?

benim sevgilim giyimden saça ojelere kadar herşeye karışıyor ama inkar etmeyim bende herşeyine karışıyorum ama asla beni rahatsız eden bir durum olmadı. zaten asla mantıksız isteklerdede bulunmuyor. o yüzden giyim konusunda sorunumuz olmadı. zaten alışverişi de beraber yaaprız. birbirimizin beğenmediği kıyafetleri almayız

onun yanındayken kısa etek elbise vs.giyebilirim ama onsuz açık giyinemem zaten bende çok açık giyen biri değilim.dar kotlarıma kızar bide ama onu dinlemiyorum kot meselesinde

baştan ne kadar taviz verirsen o kadar karışırlar
birlikte çıkıyosak fazla karışmaz .. tatilde karışmaz...
tayta ve topuklu ayakkabıya takıntılı bzimki napıcz blmiyorum

mini etek,kırmızı ruj harici her şey serbest ki mini elbise veya eteği özel günlerde giyebiliyorum,zaten normalde de mini etek sevmeyen biriyim. o yüzden gayet rahatım

makyaj
etek
elbise
ımmm başka aklıma gelmiyo hımm bide saçlarımı toplamamı istemez yanakların görünmesin diyo
açık yakalı tişörtler
zaten etek dediysem süper mini giymem
miniyi de ayda bir giyerim açık yakalı tişört desen o kadar aşırı açık değil hiç biyerim görünmez
elbise desen öle

ama bunların hepsini de yapıyorum o gün kızıyo ertesi gün pambuk gibi oluyo

genelde çok karışmaz, ama eteğe elbiseye takınlı biraz.arada giyiyorum tabi ama çok kısa olmasını istemez. ben de zaten abartılıı şeyler sevmediğimden sorun yaşamıyoruz. Dar kot falan giymeme bişey demez. taytı hiç sevmez, o da sorun olmuyor zaten ben de sevmem..yuvarlanıp gidiyoruz işte böyle.

benim erkek arkadaşımda tayttan nefret ediyor,yanındayken karışmaz hiç ama yanımda o olmadıgında makyaja topuklu ayakkabıya saçıma başıma bir imada bulunur eğerki güzel olmuşsa

nişanlım yanımda yokken acık giyinmeme karışır o yanımdayken pek kısıtlaaması yok sadece çatal görünmeyecek der cok fazla makyaj sevmez onunlaykende istemedigi bişeyi giyersem iki seçenek vardır ya hemen degistirtir yada 15 dakika konusur konusur sonrada susar hersey normale döner :))

Benimkide etek ve elbiseye karşı diz altı olursa izin veriyor ama,en uyuz olduğuda tunik giyip altına tayt giymem ilk başlarda çok zorlandık bu giyim konusunda ama artık alıştım o beni üzmediği için bende onu üzmemeye çalışıyorum

Kendime Yakışanı Bilirim ve İstediğim Herşeyi Giyerim !! Karışmaz !!

Tesettürlü olduğum için elbette eşim de tesettüre uygun giyinmemi ister -ki zaten ben de dikkat ederim, bu sebeple karışmaz

Eşim uzun geniş etek çok sever ben hiç giymezzdim ama giydikten sonra ne kadar rahat birşey olduğunu anladım ve vazgeçilmezim oldu uzun etek

Benim eşim de karışmaz!
Genelde spor giyinmeyi severim,tesadüf eşim de öyle giyinir
çok uyumluyuzdur tesadüfen..
sever öyle giyinmemi...

Ben istediğimi giyerim karıştırtmam
ama bazen kapalı bir bady ve pantolan giydiğimde bile söylenebiliyo yok niye bakıyolar yok neden sen kalktığında bakıyolar falan offfff Sinirlendimmmm

EŞİM YOK AMA ADAYIM VAR

KARIŞMIYOR..TEK BIR RICASI VAR..GÖĞÜS ÇATALI GÖRUNMESIN,BACAK DEKOLTESI DERIN OLMASIN..HEPSI BU..

BENDE ISTEĞİNE OLUMLU CVP VERIYORUM..ANLAŞTIK GITTI..NIŞAN İÇİN KALÇAYA KADAR SIRT DEKOLTELİ ELBİSE HEDIYESI SÖZU DE ALDIM YAA BEN SEVIYORUM BU ADAMI YAA

göğüs çatalı görünmesin derken nişanda kalça çatalı görüncek gözlerde senin üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…