bende sıkılıyorum oda sıkılsın .)Evde sIkIliyorsa demek
hergun sıkıntı olur.. sizde kendinize saat besden sonra bir hobi bulun spora gidin onun gelicegi saatte gelin belki anlar
2 yasinda ve 2 aylik cocuklarim var yoksa daha fazlasini yapardm .(hergun sıkıntı olur.. sizde kendinize saat besden sonra bir hobi bulun spora gidin onun gelicegi saatte gelin belki anlar
ozaman zor tabi..haftda bir iki tamamda hergun olmaması lazım siz evde cocuklarla ilgilenmek zorundasınız o keyfinde gibi oluyor2 yasinda ve 2 aylik cocuklarim var yoksa daha fazlasini yapardm .(
ama hergun olmasi kizdiriyor yoksa cok takilmzdm bn amaBen olsam hoşuma giderdi böyle etkinlik yapması.
Biliyorsun nereye gittiğini,enerjisini oraya harcıyor,gece barlara gitmiyor.
Böyle surat asarak adamı kendinden soğutursun çünkü kötü bir şey yapmıyor.
ayy ne guzel keske benimkide evde dursa bende sevmem evi ama bebekler var sonucta.bekarkende oyleymis ark cevresi cok surekli birileri ariyorasiri sosyal yavvv.benim esim ayda yilda bi bana sorarak gider arkadasinin yanina oda yarim saat zor durur .bunun disinda bensiz sosyallesmez . acaba bastan o ipi cokmu serbest birakmissiniz.elbette iki kisinin kendine ayriacagi ozel zamanlar olacak her an yanyana olmak bayabilir ama sizin ki fazla geldi.evinde istedigi ruhu bulamiyormu acaba.konussmayi deneseniz
Benimki gibi pazarlama işi yapsaydı napacaktın?10 günde bir görüyorsam şükrediyorum.ama hergun olmasi kizdiriyor yoksa cok takilmzdm bn ama
ucretsiz izindeim bebegim var 2 aylik.bn cocuk bakiyorum o geziyorBence gayet ideal yaptigi siz calisiyor musunuz ,
Calisiyorsaniz evle ilgili is bolumu yapin ,
Sizde kendinize bir etkinlik bulun ,
allah sabir veran szede.). kadinlarda izliyor voleybol macini falan hatta ayni takmda oynuyorlar.Benimki gibi pazarlama işi yapsaydı napacaktın?10 günde bir görüyorsam şükrediyorum.
Eşin her gün belli saatte evine geliyor.
Çalışma saati akşam 10a kadar olanlar var onlar ne yapsın?
Yanlışını yakalarsan canına oku o ayrı.Ama sadece sosyalleşmek istiyorsa bırak evine daha huzurlu dönsün,dırdır etmeyen bir karısı olduğu için şanslı hissetsin ve seni daha çok sevsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?