gitmeme bisey demez git der ama arar durur cnm .Ben çocukların tüm sorumluluğunu bana bırakıp gitmesine gıcık olurdum. Dur bakalım bu akşam da sen evde kal cocuklarla, ben spora gideceğim deyin.
Galiba tek sorun cocuk olmasi. Ben şuan cok memnunum. Ama cocuk oldugu zaman müşterek olmalı. Esin bunu anlamali.bende oyleydim canim bi baktm boyle olmus erkek milletine yuz vermeye gelmiyor
Açma.gitmeme bisey demez git der ama arar durur cnm .
Bu durumda yaptigi cok sacma cocuk biraz buyudukten sonra haftanin belli gunleri siz belli gunleri o bakmali ,ucretsiz izindeim bebegim var 2 aylik.bn cocuk bakiyorum o geziyor
Kadina cocuklari atip kafasina gore takilarak bi de ustune sogusursa sogusun benceBen olsam hoşuma giderdi böyle etkinlik yapması.
Biliyorsun nereye gittiğini,enerjisini oraya harcıyor,gece barlara gitmiyor.
Böyle surat asarak adamı kendinden soğutursun çünkü kötü bir şey yapmıyor.
Çocuğu tek başına yapmadınız onun da gelip çocuklarıyla ilgilenmesi lazım. Adam evden kaçıyormuş hergün hergün olmaz... haftada 2 haftada 1 tamam çıksın kafa dağıtsın, tabi siz de çıkmak arkadaşlarınızla vakit geçirmek istediğinizde evde çocuklarla ilgilensin. Ama hergün hergün sen evde çocuk bak adam keyfi ne istiyorsa onu yapsın... olmaz tabiki...2 yasinda ve 2 aylik cocuklarim var yoksa daha fazlasini yapardm .(
Aynı benimkindenbenim eşim evden işe işten evedir. kahveye gittiğini bile bilmem
nasil tutuyorsunuz evde diyelim ozaman.). ben tutsam disardakiler tutmuyor surekli ariyorlar
Benimkide ilk iki sene birkaç kez çıktı sonra beraber çıktık şimdi çoluk çocuk hep beraber çıkıyoruz ama yalnız biyere yollamamkızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde
Bunun bencillikle ne alakası var bende eşim okadar dışarda olsun istemem okadar sosyal faaliyetlere meraklıysa evlenmeseymiş özgürlüğünü n keyfini çıkarsaymış siz eşinizi istediği her yere yollayın salın ipini gitsin sizce bi sakıncası yoksaNe kadar bencil bir es!
Oooo sakin ol ! Ne bu atar.Bunun bencillikle ne alakası var bende eşim okadar dışarda olsun istemem okadar sosyal faaliyetlere meraklıysa evlenmeseymiş özgürlüğünü n keyfini çıkarsaymış siz eşinizi istediği her yere yollayın salın ipini gitsin sizce bi sakıncası yoksa
Cocuk var sa hobi falan kalmiyor malesef.kendine ayiracak bir zamanda...Evlilik demek, kendini kısıtlamak demek, değildir. Bu sebeple eşinizi hobi edinmesine veya arkadaşlarıyla spor yapmasını engellemeye çalışmanızın yanlış olacağını düşünüyorum. Siz de aynı zaman diliminde kendinizle ilgilenin, farklı hobiler edinin veya spor yapın. Birbirinizi özleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?