esiniz ne sıklıkla disarda?

Her gün her gün sıkar biraz.
Kadin evde cocuk bakacak adam surekli gezmelerde, Allah bilir eve gelince de yorgunum diyecek
Ben musade edemem o kadarina.

2 yasinda olan cocukla aksamlari ilgilenerek senin dinlenmen ve kendine zaman ayirman icin olanak saglayabilir. 2 aylik bebek zaten uyur. Cocuklarin sorumluluklarini almamasina sinir olurdum sanirim

ucretsiz izindeim bebegim var 2 aylik.bn cocuk bakiyorum o geziyor
Bu durumda yaptigi cok sacma cocuk biraz buyudukten sonra haftanin belli gunleri siz belli gunleri o bakmali ,
Destek olunmasi gereken uykuya hasret bir donemdesiniz ,
Esinizle sakince konusun,

Ben o kadar eve gelmese deli olurum.Birlikte gecireceginiz zamanin kiymeti yok mu Simdi engel olmayincilar kizar ama ben istemem oyle surekli ayri olmayi.Bosanalim o zaman rahat takilalim derim.

Ben olsam hoşuma giderdi böyle etkinlik yapması.
Biliyorsun nereye gittiğini,enerjisini oraya harcıyor,gece barlara gitmiyor.
Böyle surat asarak adamı kendinden soğutursun çünkü kötü bir şey yapmıyor.
Kadina cocuklari atip kafasina gore takilarak bi de ustune sogusursa sogusun bence

2 yasinda ve 2 aylik cocuklarim var yoksa daha fazlasini yapardm .(
Çocuğu tek başına yapmadınız onun da gelip çocuklarıyla ilgilenmesi lazım. Adam evden kaçıyormuş hergün hergün olmaz... haftada 2 haftada 1 tamam çıksın kafa dağıtsın, tabi siz de çıkmak arkadaşlarınızla vakit geçirmek istediğinizde evde çocuklarla ilgilensin. Ama hergün hergün sen evde çocuk bak adam keyfi ne istiyorsa onu yapsın... olmaz tabiki...

Çocuk yokken bile haftada 2 haftada 1 dir eşimin çıktığı. Ha 3 saat sürmüyor gece 12 de geliyor ama ben de çıktığımda aynı saatlerde geliyorum

Haklisiniz kizmakta böyle olsa dayanamazdim.benim eşim ayda bir hatta daha da az çıkar diyebilirim.ama istiyorsa sizin demenizle olacak birşey değil işte zorla evde tutsaniz bu sefer huzursuzluk olur

nasil tutuyorsunuz evde diyelim ozaman.). ben tutsam disardakiler tutmuyor surekli ariyorlar

hmmm nısanlıyken arkadaşları esımı cok arardı ama evlenınce onlarda yerını bıldıler esımde yorgun oluyor ıs nedenıyle haftaıcı o etkende var pek cıkası gelmıyor yanı

Benimkide ilk iki sene birkaç kez çıktı sonra beraber çıktık şimdi çoluk çocuk hep beraber çıkıyoruz ama yalnız biyere yollamam

Ayda bir gün.
Ona da bebek doğduktan sonra başladık, iki yıl oturdu dizimin dibinde.

Ne kadar bencil bir es!
Bunun bencillikle ne alakası var bende eşim okadar dışarda olsun istemem okadar sosyal faaliyetlere meraklıysa evlenmeseymiş özgürlüğünü n keyfini çıkarsaymış siz eşinizi istediği her yere yollayın salın ipini gitsin sizce bi sakıncası yoksa

Oooo sakin ol ! Ne bu atar.
Ben bayanin esine bencil dedim.
Cunku iki cocukla kadini yalniz biraktigi icin.
Bende evliyim ve bir kizim var.
Ikimizde istedgimiz zaman disari cikabiliriz. Ama bu siklikta ben asla musade etmezdim.
Esim de gitmezdi zaten.
Biz kari koca beraber gezip zevk alanlardaniz oyuzden bu arkadasin esi bana bencil geldi.

Evlilik demek, kendini kısıtlamak demek, değildir. Bu sebeple eşinizi hobi edinmesine veya arkadaşlarıyla spor yapmasını engellemeye çalışmanızın yanlış olacağını düşünüyorum. Siz de aynı zaman diliminde kendinizle ilgilenin, farklı hobiler edinin veya spor yapın. Birbirinizi özleyin.

Benim esim ev kedisidir git derim gitmez.benim sayemde gezer tozar ama is ten eve evden ise.hergun hergun de olmsz ysni baba olsun biraz yardim et deyin iki cocukla.anliyorum benim kizim da 22 aylik 3 aylikda hamileyim zor yani anne olunca babayada ihtiyac oluyor.guzellikle anlatin.
Bu soguk tada insan nereye giderki cok soguuukkk

Cocuk var sa hobi falan kalmiyor malesef.kendine ayiracak bir zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…