ben ciksam bsey demez ama agliyor cocuk diye on kere arar. bakabiliyormu guzelmis valla .)Benim eşim asosyal, mecbur degilse hicbir yere gitmez. Ama ben çok gezerim, calisiyorken her aksam arkadaslarimla bir kahve icip muhabbet etmeden eve gecmezdim, su an issizim, cocuk da var, aksama kadar takildigim yetmiyor, aksam da cocugu ona birakip çıkıyorum biryerlere. Size ayirdigi vakitten calmiyorsa sıkıntı yok bence :)
benim eşim evden işe işten evedir. kahveye gittiğini bile bilmemkızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde
eve gelince cocuklariyla cok ilgilenir cocuklar firsat verse benlede ilgilenir ama hergun cikmasina kiziyorum fazla diyeSana da zaman ayiriyorsa dert etme.
Ha evden uzaklaşmak için yapıyorsa bilemiycem.
Çünkü kimisi sosyallik adi altında evden/eşinden kaçıyor maalesef. Bana göre beraber zaman geçirmekten zevk alınmıyorsa ortada sevgi falan yoktur.
off seninkide cokmus ya beterin beteri.).azcik dur demek lazm canim valla ben gondermicem fazla artkBenim eşim de gider .
Halı saha maci var her hafta. Ayda bir yemegi var ama iki grup. 15 güne bir denk geliyor.
Derbi macları arkadaşlarıyla dısarıda izler. Hafta sonları arkadaşlarıyla dağa kaymaya gider. Bazen is yerinde cig köfte, güveç vs yapar yerler
Yazın pikniklere, triking , mantar toplama, balık tutma aklınıza ne gelirse.
Ben mi gamsızımeve gelince göstericem ona
Siz olmadan mı gidiyor bunların hepsineBenim eşim de gider .
Halı saha maci var her hafta. Ayda bir yemegi var ama iki grup. 15 güne bir denk geliyor.
Derbi macları arkadaşlarıyla dısarıda izler. Hafta sonları arkadaşlarıyla dağa kaymaya gider. Bazen is yerinde cig köfte, güveç vs yapar yerler
Yazın pikniklere, triking , mantar toplama, balık tutma aklınıza ne gelirse.
Ben mi gamsızımeve gelince göstericem ona
nasil tutuyorsunuz evde diyelim ozaman.). ben tutsam disardakiler tutmuyor surekli ariyorlarBana gore cok fazla cocuk olmasa bı nebze cıkabılırde yınede hergun olmaz bana ters..
Benim eşim iki hafta da bir plan yapar yada haftada bır oda mac falan varsa oyle ızlemeye gıderler.
Sene de 2 defa iş yemeği ve bowling turnuvası o kadar :) daha bir çok etkinlikleri var ama ben gitmesini istemiyorum fabrikada çalıştığı için etkinlikler çok oluyo bunlara gitmesi yetiyo yetsin yani :)kızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde
"Biz ilk baslarda çok kavga ettik.off seninkide cokmus ya beterin beteri.).azcik dur demek lazm canim valla ben gondermicem fazla artk
Evet bensiz gidiyor. Ama 4 çocuk felan demez beni de gezdirir. Ya da çocuklardan iki tane alır çıkar.Siz olmadan mı gidiyor bunların hepsineGazlamak gibi olmasın ama ben olsam kıyameti kopartırdım
Nesi var ki spor yapiyor iste. Bence siz surat yapmayi birakin. Kontrolu elinize alin. Haftanin kac aksami cikacagini birlikte belirleyin diger aksamlarda beraber bir seyler yapmak istediginizi soyleyin. Duygusal olun o sekilde ipleri alin elinize.kızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde
ben ciksam bsey demez ama agliyor cocuk diye on kere arar. bakabiliyormu guzelmis valla .)
masallahh diyim ne kadar evine bagli cok iyi valla keyfini cikarin .))Benden iyi bakar :)
Evden cik demeyeyim de ona ne desem yapar :)
bende oyleydim canim bi baktm boyle olmus erkek milletine yuz vermeye gelmiyorEşimin nerde ne yaptığından haberim olmaz.
Hiç arayıp sormam.
Çok önemli olursa o arar haber verir.
Eve geliş gidiş saati de hep değişken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?