esiniz ne sıklıkla disarda?

ben ciksam bsey demez ama agliyor cocuk diye on kere arar. bakabiliyormu guzelmis valla .)

Sana da zaman ayiriyorsa dert etme.
Ha evden uzaklaşmak için yapıyorsa bilemiycem.
Çünkü kimisi sosyallik adi altında evden/eşinden kaçıyor maalesef. Bana göre beraber zaman geçirmekten zevk alınmıyorsa ortada sevgi falan yoktur.

Ne kadar sosyal bir koca

Bazen arkadaşları ile plan yapar ama öyle her gün değil.çok saçma bence.

benim eşim evden işe işten evedir. kahveye gittiğini bile bilmem

Bana gore cok fazla cocuk olmasa bı nebze cıkabılırde yınede hergun olmaz bana ters..
Benim eşim iki hafta da bir plan yapar yada haftada bır oda mac falan varsa oyle ızlemeye gıderler.

Benim eşim de gider .
Halı saha maci var her hafta. Ayda bir yemegi var ama iki grup. 15 güne bir denk geliyor.
Derbi macları arkadaşlarıyla dısarıda izler. Hafta sonları arkadaşlarıyla dağa kaymaya gider. Bazen is yerinde cig köfte, güveç vs yapar yerler
Yazın pikniklere, triking , mantar toplama, balık tutma aklınıza ne gelirse.
Ben mi gamsızım eve gelince göstericem ona

eve gelince cocuklariyla cok ilgilenir cocuklar firsat verse benlede ilgilenir ama hergun cikmasina kiziyorum fazla diye

off seninkide cokmus ya beterin beteri.).azcik dur demek lazm canim valla ben gondermicem fazla artk

Siz olmadan mı gidiyor bunların hepsine Gazlamak gibi olmasın ama ben olsam kıyameti kopartırdım

Bana gore cok fazla cocuk olmasa bı nebze cıkabılırde yınede hergun olmaz bana ters..
Benim eşim iki hafta da bir plan yapar yada haftada bır oda mac falan varsa oyle ızlemeye gıderler.
nasil tutuyorsunuz evde diyelim ozaman.). ben tutsam disardakiler tutmuyor surekli ariyorlar

Ay benimki de hic futboldan anlamaz. Hatta haberleri bile izlemez. Boş bulduğu her an evdedir. sabah 8 gece 3 çalışıyordu simdi bir eleman aldik 12de gidip gece 3 de geliyor. Onu da hep uyuyor. Evde olup uyumasindan ise disarda onunda eglenip gezmesini isterdim dogrusu. Çünkü cocuklarda babasindan gordukleri gibi yaşıyorlar ne arkadas kavrami var ne de sosyallik

Sene de 2 defa iş yemeği ve bowling turnuvası o kadar :) daha bir çok etkinlikleri var ama ben gitmesini istemiyorum fabrikada çalıştığı için etkinlikler çok oluyo bunlara gitmesi yetiyo yetsin yani :)

off seninkide cokmus ya beterin beteri.).azcik dur demek lazm canim valla ben gondermicem fazla artk
"Biz ilk baslarda çok kavga ettik.
Kediyi bile köseye sıkıstırırsan cımalar" derdi.
Benim eşim yarım gün calısıyor. 4 gün dersi var.

Siz olmadan mı gidiyor bunların hepsine Gazlamak gibi olmasın ama ben olsam kıyameti kopartırdım
Evet bensiz gidiyor. Ama 4 çocuk felan demez beni de gezdirir. Ya da çocuklardan iki tane alır çıkar.

Nesi var ki spor yapiyor iste. Bence siz surat yapmayi birakin. Kontrolu elinize alin. Haftanin kac aksami cikacagini birlikte belirleyin diger aksamlarda beraber bir seyler yapmak istediginizi soyleyin. Duygusal olun o sekilde ipleri alin elinize.
Esiniz disardayken sizde arkadaslarinizla takilin.
Valla biz keyfimize gore kim ne zaman cikmak isterse cikiyor. Ohhh gelincede sohbet muhabbet hayat sadece iki kisiden ibaret degil.
Burda onemli olan dengeyi saglayabilmek.

Eşimin nerde ne yaptığından haberim olmaz.
Hiç arayıp sormam.
Çok önemli olursa o arar haber verir.
Eve geliş gidiş saati de hep değişken.

Ben çocukların tüm sorumluluğunu bana bırakıp gitmesine gıcık olurdum. Dur bakalım bu akşam da sen evde kal cocuklarla, ben spora gideceğim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…