Piraye korkarım ki haklısın. Benim eşim boşanmış anne babanın çocuğu. Daha 3 yaşındayken anne babası boşanmış. Hiç baba figürü görmemiş. Evlenirken ve hamileliğim öncesi ben kendi yaşadığımı çocuğuma yaşatmayacağım, onu babasız büyütmeyeceğim diyordu. Ama bazı şeyler elinden gelmiyor sanırım. Uyumlu olmak, rutin bir hayata adapte olmakta çok zorlanıyor. Ama diğer taraftan benimde çok travmam var. 2. Evliliğim bu. İlk evliliğimde çok ezildim, aldatıldım. Bende mutluluğa hasretim. Bu aralar çok içime attım. Sizlerden de özür dilerim. Patlama yaşadım
İnanın savaşmaya mecalim yok. Sadece istediğim huzur. Ben bebeğime kendi başıma da bakarım.
Swan annem geldi diye çok sevinçliyim. En azından çaresiz hissetmiyorum. Annem çok hevesli. “Kocan refakatçi kalmasın. O sana bakamaz. Ben bakarım” diyor
Doğumu yeni yıldan önce bekliyor doktor. Yarın kontrolüm var.
Yok calci. Ben doğuma kadar bebek etkilenmesin diye sineye çekiyorum. Bebek sağsağlim doğsun Allah’ın izniyle sonra karşılıklı konuşacağım. Ben uzun seneler bekledim bu bebeği. Herkesin çocuğu kıymetlidir ama bana Allah’ın hediyesi bu bebek.