eşiniz, nişanlınız ya da erkek arkadaşınız?

sizinle beraberken size takılmak için güzel kız gördüğünde aaa ata bak, ya da burası hastane değil mankenlik ajansı, kız bi şort giymiş her yeri ortada gibi kelimeler kullanıyor mu? Bunu defalarca yaptı eşim ve açıklaması sana takıldım, seni kızdırmak istedim. Soruyorum size eşim normal davranıyorda ben mi abartıyorum?

Oha:53: demek istiyorum. Tabii ki normal değil. :117:

Son düzenleme:
Herkesin karakteri farklı, benim eşimden asla duymayacağım sözler. Hoş da değil yani. Duysam tepkim büyük olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

takilacak baska konu mu bulamamis ..guzel kiz gorunce ne demek ya yaninda esin sevgln vs varken baskasinin karisi kizina bakilir mi oyle...bilmiyorum bana normal davranis gibi gelmedi esim de oyle takilmaz zaten saka da olsa..

sizinle beraberken size takılmak için güzel kız gördüğünde aaa ata bak, ya da burası hastane değil mankenlik ajansı, kız bi şort giymiş her yeri ortada gibi kelimeler kullanıyor mu? Bunu defalarca yaptı eşim ve açıklaması sana takıldım, seni kızdırmak istedim. Soruyorum size eşim normal davranıyorda ben mi abartıyorum?

bu tip sözleri hiç kullanmaz, ama normal mi değil mi bilmiyorum, argo o kadar normalleşti ki anormal olan biz kaldık sanırım

Kıskanılmak hoşuna gidiyor heralde.
Yalnız baya iddialı cümleler kuruyormuş, kafasına odun yemekten korkmuyor mu?

kırk kere söyledim senin yanında erkek arkadaşın yok, ergen gibi davranma ama yok anlamıyor. Çok büyük kavga ettim, parkta herkes bize baktı sinirimden oturdum ağladım, birgün boyunca ağzıma su dahi sürmedim sinirimden ama ben kıskançmışım.

Başkası da sana söylesin, kocana dönüp takıldım bilader desin. Öyle şey mi olur ya. Böyle insanlar yüzünden şort giyilmiyor doğru düzgün. Tepkini koy.

Sende erkeklere laf at bakalım tepki verirsede kıskançlık yapıyorsun dersin. Kendini nasıl hissedecek

acilen haddini bildir..
milletin kıçını başını dikizleyip sonrada aptala yatmasın!!
lüzumsuzluk resmen..
sen de gördüğün adamlara:"vayyy adamdaki kasa!!, taşşş gibi, ne taşı kaya hatta..ayy ne yakışıklı çocukk çok seksi vs" de bakalım..
laf ederse takılıyom dersin..
ben yaptım bikere benim adama çılgına döndü...:27::27:

Güzele bakmak sevaptır, aa bak kızın üstündeki ne hoş, yada allah için güzelmiş şu hatun denebilir, muhabbeti dönebilir ama sizin eşinizinki düpedüz terbiyesizlik. Hatta daha ağır kelimeler var eşiniz için...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başkası da sana söylesin, kocana dönüp takıldım bilader desin. Öyle şey mi olur ya. Böyle insanlar yüzünden şort giyilmiyor doğru düzgün. Tepkini koy.
Size konu başlığından ulaşmaya çalıştım erkek arkadaşınızla sorunlarınız vardı siz tepkini koydunuz mu şimdi ne durumdasınız merak ettim?

E yok artik. Kafasini kirarim dese

tepki ne kelime burnundan getirdim. Bu kaç oldu ama ya bana da günah, adam laftan anlamıyor. Karşısındaki bayanla muhattap olmayı bilmiyor. Mesela halıcıya girdik kadın modelleri gösteriyor hemn şakayla gülerek biz beğendikçe fiyatları arttırıyorsunuz yok bilmem ne. Ya biraz ağır ol efendi ol, hiç tanımadığın kadına ne şaka yapıyorsun sen?

aynısını sen ona yap bakalım ne hissediyor nasıl yaklaşıor çok takılırsa onun sana verdği cevapları ver nasıl oluyo yüzünün şekli hiç hoş değil yanında sevdiğin varken böyle düşünmek konuşmak :19:

eşimle sevgiliydik brigün cafede oturuyoruz pembe pantolonlu kız geçti bayada yapılıydı etli butlu abla yani tabi ben kuru kerkenez olduğum için dikkatini çekti heralde baktı kafasını çevirdi tabi kafasına çevirmesiyle ağzına tokadı yemesi bir oldu :27: bir daha da ne duydum ne gördüm öyle bi hareket :1:

Back
X