eşiniz, nişanlınız ya da erkek arkadaşınız?

kırk kere söyledim senin yanında erkek arkadaşın yok, ergen gibi davranma ama yok anlamıyor. Çok büyük kavga ettim, parkta herkes bize baktı sinirimden oturdum ağladım, birgün boyunca ağzıma su dahi sürmedim sinirimden ama ben kıskançmışım.

Kendinizi degil, onu cezalandirmaniz gerekirdi...
(mahrumiyet anlaminda. Yoksa cocuk gibi paspasa gondermeyi kastetmiyorum)

Kadin ve obje iliskisi kurmakta israrciysa fiziksel degil, duygusal yonden kurmasi gerektigni paylasin; zerafet ve cicek gibi...

Esinizin yaptigna benzer sekilde araba gorunce de "kadin gibi" diyen insan cok maalesef.

Son düzenleme:
Esim asla kafasini kaldirip bi bayana bakmadi yanimda. Bundan sobra bakar mi bilemem. Garantisi yok. Esinizin yaptigi sadece terbiyesizlik. Sanirim bunu karakter haline getirmis. Degisecegini sanmam. Allah kolaylik versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkek arkadasım genelde '' şunun gıydıgıne bak'' tarzında olumsuz yorumlar yapar
bende: sanane kimin ne gıydıgınden sana mı sorcaklar işine bak sen
derim:ssz:

Birgun tiyatroya gittik erkek arkadaşımla. Yanımiza bir cift oturdu. Adam, adamin sevgilisi, Erkek arkadasim ve ben koltukta bu sirayla oturuyorduk.acik giyinebilirsin sikinti yok ama oturmana hareketlerine dikkat et dimi. Erkek arkadasim rahatsiz olmus , askim yer degistirelim mi dedi olur dedim onun oturdugu yere yani kizin yanina ben oturdum. Erkek arkadasim giyinmis ama oturmayi bilmiyor erkek olarak ben utandim ne kadar ayip dedi. Dini acidan da zaten haram bakmak o sekilde.

Size konu başlığından ulaşmaya çalıştım erkek arkadaşınızla sorunlarınız vardı siz tepkini koydunuz mu şimdi ne durumdasınız merak ettim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Koydum evet. Yardım almayı kabul etti. Bir şans daha verdik birbirimize. Eve çıkıyoruz 2 haftaya. :)

sizinle beraberken size takılmak için güzel kız gördüğünde aaa ata bak, ya da burası hastane değil mankenlik ajansı, kız bi şort giymiş her yeri ortada gibi kelimeler kullanıyor mu? Bunu defalarca yaptı eşim ve açıklaması sana takıldım, seni kızdırmak istedim. Soruyorum size eşim normal davranıyorda ben mi abartıyorum?

Asla yapamaz kafa atarim ahaha :D saka bi yana bilir huyumu buyuk olay cikaririm ondan yok soylemez aksine guzel biri gorse bile eksigini arar sanki kiskancam ben gozume ii gorunmek icin halbuki kiz tas bile olsa eksik arar aslinda oda oyle olmadigini bilioda sirf iyi goruncek iste :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

babası ve varsa erkek kardeşleri de onun gibiyse yetiştirilme tarzından normal göruyo olabilir bence. ama tabi ki doğru değil. benim ssevgilim bazen cok dikkat ceken bi kız gördüğümüzde saka yapar falan beni kızdırmak için ama bu kadar uzun boylu değil yani güzel olan kızın güzel oldugunu belirtmek için yapmaz. burda sorun var bence. ama ona normal geliyo demek ki :26: cunku gercekten gözü dişarda olan erkek asla böyle yapmaz hiç açık vermemeye calısır bu biraz boş konusmak ve düşüncesizlik:31:

Canim benim esimde boyle biri evlendigimizden beri ayni hatta dozunu artirarak devam etti cok konustum kavga ettim sonuc bosaniyoruz

Birgun tiyatroya gittik erkek arkadaşımla. Yanımiza bir cift oturdu. Adam, adamin sevgilisi, Erkek arkadasim ve ben koltukta bu sirayla oturuyorduk.acik giyinebilirsin sikinti yok ama oturmana hareketlerine dikkat et dimi. Erkek arkadasim rahatsiz olmus , askim yer degistirelim mi dedi olur dedim onun oturdugu yere yani kizin yanina ben oturdum. Erkek arkadasim giyinmis ama oturmayi bilmiyor erkek olarak ben utandim ne kadar ayip dedi. Dini acidan da zaten haram bakmak o sekilde.

erkek arkadaşınızda haramı günahı biliyor ama bakmaktanda kendini alamıyor sanırım :27:

Bunu mu anladınız anlattigimdan ??? :)

sizin ne anlattığınız yada benim ne anladığımın bi önemi yok bence bakmazsan görmezsin bu kadar basit

sizin ne anlattığınız yada benim ne anladığımın bi önemi yok bence bakmazsan görmezsin bu kadar basit

Biraz "mantik" lutfen. Anlattigimin onemi yok ise alinti ile cevaplama bu 1. Ikincisi de senin icin onemli olmayabilir ama anlattigim seyi farkli bir yere cekip cevaplarsan benim icin onemi olur. Bakmazsan gormezsin degil goz bu etrafina bakarsin, 2. Defa tekrar Bakmazsan gormezsin. Polemige donusturmeden ve hatta tekrar bir alinti ile cevaplsmazsan sevinirim. Konu ben degilim cunku.

Biraz "mantik" lutfen. Anlattigimin onemi yok ise alinti ile cevaplama bu 1. Ikincisi de senin icin onemli olmayabilir ama anlattigim seyi farkli bir yere cekip cevaplarsan benim icin onemi olur. Bakmazsan gormezsin degil goz bu etrafina bakarsin, 2. Defa tekrar Bakmazsan gormezsin. Polemige donusturmeden ve hatta tekrar bir alinti ile cevaplsmazsan sevinirim. Konu ben degilim cunku.

polemiğe dönüştürmek istemeseydin eğerki alıntı ile cevaplamazdın buda üç şekerim :3:

Cani sikilan sariyor birilerine hey Allah'im ya :)

Kıskanılmak hoşuna gidiyor heralde.
Yalnız baya iddialı cümleler kuruyormuş, kafasına odun yemekten korkmuyor mu?

kıskandırmak amaçlı yaptığını sanmıyorum.
beyefendi bunu alışkanlık haline getirmiş her gittiği yerde karıda kızda gözü
karısının yanında da boş bulunup ağzından kaçırınca da sana takıldım falan filan kıvırıyor beyefendi

ben de şöyle bi söz işitmiştim hastanede: "istesem burdan bi doktor kız ayarlarım." bi de şu var: "sen şurdaki kız gibi zayıflayacak mısın. şu kız gibi ol sen de." sadece 5 kilo fazlam var beni obez sanmayın:)) insanın gerçekten midesini bulandıran hareketler bunlar.

Back
X