eşiniz, nişanlınız ya da erkek arkadaşınız?

sizinle beraberken size takılmak için güzel kız gördüğünde aaa ata bak, ya da burası hastane değil mankenlik ajansı, kız bi şort giymiş her yeri ortada gibi kelimeler kullanıyor mu? Bunu defalarca yaptı eşim ve açıklaması sana takıldım, seni kızdırmak istedim. Soruyorum size eşim normal davranıyorda ben mi abartıyorum?

bana göre normal değil benim en nefret ettiğim muhabbet tarzıdır..
at kibi hatun nedir ya sözde iyi bişi peh..
benim eşim böyle olsa bende her gördüğüm erkeğe ağzımın suyunu akıtır gibi yapar onu kendi silahıyla vururum görsün o zaman şaka nasıl yapılırmış..
hiç hazetmem hiçççç.
şaka görmesek inancaz..

Agzinin ustune tokati yer bende her gordugum adam icin ayni yorumu yaparim agzinin payini alir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi de utanmadan diyor ki ben bekar olsam of of offf ama evliyim ve seni çok seviyorum. Yani diyor ki sen olmasan ortalığı ağlatacağımda ama sen varsın deli ediyo ya. Özrü kabahatinden beter

aman allahım, sanırım daha çok gençsiniz, ah bi bekar olsam demek için çok erken, eşinin huyu bu bence daha bu huydan çekeceksin gibi görünüyor

bi de utanmadan diyor ki ben bekar olsam of of offf ama evliyim ve seni çok seviyorum. Yani diyor ki sen olmasan ortalığı ağlatacağımda ama sen varsın deli ediyo ya. Özrü kabahatinden beter

Bence kiskanclik yapmak yerine bunu yaptigi bir gun küçümseyerek sakince bir kadinin kocasi gibi ve bir çocuğununda babasi olacak gibi değil henüz ergenlik cagindaki küçük bir çocuk gibi davrandigini söyleyin bilseydim buyumeni beklerdim zira küçük bir kiz çocuğun olsa sahip cikabilecek yetilerin gelişmemiş derdim gerisini o dusunsun...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

offf gergedan gibi yaa kaslara bak, allahim eridim adama bak yaa, yurrruu yavrum endamini goreyim falan diye laf atin adamlara. bisi derse takildim hayatim dersiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman kolayı var alıyosun onu açıyosun hızlı ve öfkeliyi vin dizeli gördüğün an yapıştırıyorsun oha aşkım bu erkekse sen nesin sen erkeksen bu ne öff be karşında adamda yok daha rahat söyleni:1::1::1::1::1:r :1:

O tarz cümleleri kurcak bi insan degl eşim.hayatta katlanamam inim inim inletirim.

eşimin bana bunları söylediği ni düşünemiyorum. soylerse ne yaparım onu da bilmiyorum.

seninki aşmış kendini. özellikle aaa ata bak kısmı ığrenç.

sizinle beraberken size takılmak için güzel kız gördüğünde aaa ata bak, ya da burası hastane değil mankenlik ajansı, kız bi şort giymiş her yeri ortada gibi kelimeler kullanıyor mu? Bunu defalarca yaptı eşim ve açıklaması sana takıldım, seni kızdırmak istedim. Soruyorum size eşim normal davranıyorda ben mi abartıyorum?

eşiniz kaç yaşında 17 mi?

Hoş değil, belki gercekten sizi kızdırmak istiyor ama normal bir durum değil ve aşırı rahatsızlık verici.

Bekar olsam offff neler yaparım mı diyor? Bence eşiniz olgunlaşmamış daha ergen kafasına sahip. Çekeceğiniz var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözü bile kaysa ağzına tükürüyorum,o lafları etse tekme tokat dalar tekmeyi basarım.

o zaman kolayı var alıyosun onu açıyosun hızlı ve öfkeliyi vin dizeli gördüğün an yapıştırıyorsun oha aşkım bu erkekse sen nesin sen erkeksen bu ne öff be karşında adamda yok daha rahat söyleni:1::1::1::1::1:r :1:

oooooo :60: bunu eşine diyebilecek kadın çok azdır :50::50::51:

Sevgili gibi olduğum biriyle görüştüm geçenlerde. 6 yıldır tanışıyoruz. Ben etrafa bakıp ne kadar güzel bir kız falan şeklinde birilerini göstermeye çalışsam dahi gözünü benden ayırmaz. Ben başkalarına bakarım, o bana bakar. Yani sizin eş saygısız. Saçma sapan tavırlar içinde.
Ama belki de sizin dikkatinizi çekmeye çalışıyordur? Biraz kıskanmanızı istiyordur, tepki vermenizi?! Tamamıyla saf niyetler içinde de olabilir yani.

Son düzenleme:
aman allahım, sanırım daha çok gençsiniz, ah bi bekar olsam demek için çok erken, eşinin huyu bu bence daha bu huydan çekeceksin gibi görünüyor

25 yaşımdayım evet ya çekeceğim ya da bitireceğim bilmiyorum ne yapacağımı. İşin kötü yanı ne biliyor musunuz ben 8 aydır nikalıyım tayin nedeniyle düğünüme 1 aydan bile az bi zaman var

25 yaşımdayım evet ya çekeceğim ya da bitireceğim bilmiyorum ne yapacağımı. İşin kötü yanı ne biliyor musunuz ben 8 aydır nikalıyım tayin nedeniyle düğünüme 1 aydan bile az bi zaman var

canım bi şekilde bu huyunu frenlemezsen, düğünden sonra dozu arttıracağını düşünüyorum,
acaba seni kıskandırmak için özelliklemi yapıyor kıskanmıyormuş tınlamıyormuş taktiğini dene bi de bakalım

canım bi şekilde bu huyunu frenlemezsen, düğünden sonra dozu arttıracağını düşünüyorum,
acaba seni kıskandırmak için özelliklemi yapıyor kıskanmıyormuş tınlamıyormuş taktiğini dene bi de bakalım

bugüne kadar zaten tınlamıyormuşum gibi yaptım ama yok susmadı ve işi iyice ilerletti. Son olarak tepkimi gösterdim kıyameti kopardım, çaktım iki tane söz bi daha yapmayacağım dedi ama halıcıya girdi dakika bir gol bir.

Back
X