Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam her yönüyle beni boşa diyor.Sokak kıyafetiyle yatıyor. Biz mesela disardan işten gelince hemen üstümüzü degistirirz ya eşim ertesi sabah değiştirir üstünü. O da bazen. Bazen ertesi gün de aynı kıyafetle durur.
Eski konulara bakarsanız bu adamın en masum huyu pis olması denilebilir.Adam her yönüyle beni boşa diyor.
Cimri, pinti, pis, kaba, kendi pislik içindeyken laf söyletmezken senin her şeyine karışıyor, sana değer vermiyor. Daha bilmediğimiz neleri var. Nasıl evli kalıyorsun bu adamak, tebrik ederim.
Hatirliyorum konularını, o yüzden yaptım yorumumu. Adamın es oladak iyi tek bir özelliği yok. Her şeyi sıkıntılı.Eski konulara bakarsanız bu adamın en masum huyu pis olması denilebilir.
Konu sahibi sürekli kocasıyla ilgili konular açıyor.
Eski konulara göre en masum konu adamın pis olması adam korkunç biri ama konu sahibi sürekli buraya konu açıp duruyor o kadar değişen hiç bir şey yok.Konuyu okudum. Siz pasifsiniz, eşiniz de arsız. Şöyle dersem kavga çıkar, kavga çıkmasın diye bişey demedim, ben küs duramıyorum vs vs bu adamı tepenize çıkarmışsınız. Yanlış hatırlamıyorsam kocasının aşırı cimri olduğu, karısına arabayı kullandırtmadığı sürekli kadına para harcatmaya çalıştığı üye de sizdiniz. Nasılsa ağzınızı açmıyosunuz, nasılsa boşanmıyosunuz, nasılsa adam iki höt deyip sindiriyo sizi, niye değişsin?
Adam manyağın teki, eski konuları var.Hayir dusunuyorum bu adam ilk gunden beri boyle olsa nasil cekilir? Aklim almadigi icin acaba sonradan mi boyle oldu diyorum.
Allah yardımcınız olsun hem suçlu hem güçlü yaptığı çok ayıp yemezse yemesin sizde boşverin ilgilenmeyin yattığı koltuktanda kaldırmayın pis üstüyle uyusun umursamayın yaniEsim işten gelir üstünü montunu çıkarmadan koltuğa öylece yatar uyur yemeğe kadar. Sonra yemeği yer dışarı arkadaşlarının yanına çıkar geri gelir o kıyafetle yatağa da yatar bazen koltukta 2 3 saat öyle uyur sonra yatağa gelir bazen sabaha kadar öyle uyur kalır. Ben bisey deyince suç bende olur asla kendine karıştırmaz. Ama o bizim her şeyimize karışır. Bisey söylesek kavga eder. Acaba ben mi çok takıyorum diyorum artık bir evde hergün kavga olur mu bizim evde oluyo iste 2 3 gün iyiysek 4.gun hiç olmadıysa hafta sonu sürekli birlikte olunca kavga başlıyor bide haklıymış gibi küser. Gider yine koltukta uyur yaptığım yemeği yemez.
Tam olarak yazmak istediğim şey.
Benimki de aynı. Haklı olduğu yerlerde var ama beni anlamıyor bende ona kiziuorum hep.Demekten bunaldım bende ama o kavga etmekten bunalmadi bir de her konuda haklı gibi sürekli trip atması beni suçlu duruma düşürmesi iyice sinirimi bozuyor artık
Bağırsın siz daha fazla bağırın.İnanın bende öyle diyorum sen pis değilsin ben öyle bisey demiyorum dedim ama bütün gün kıyafetlerimiz her yere değiyor ve istemesek de üstümuz pisleniyor diyorum ama sanki ona pis demisim gibi kavga ediyor ben de dikkat ederim disardan gelince ilk işim üstümü değiştirmek oluyor aslnda kötü bisey söylemiyorum disardan gelince değiştirmez öyle oturur evde ama en azndan yatağa bari aynı kıyafetle girme diyorum yani ama kendine bisey soyletmiyor kızıyor bağırıyor hemen
Sizi haklı gördüm, dışarı kıyafetiyle yatağa girmek ne ya çok kötü eşinizi daha güzel bir dille uyarın isterseniz. Tepkim bu olurdu, ama baktım sizin eşinizin dediklerini diyor yok ben pis miyim filan derse evet pissin derdim.Merhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
İnanın konuşacak kimsem yok kimseye bisey anlatamıyorum sürekli eşimle kavga etmekten de yoruldum doldum taştım en azndan burada yazıp içimi döküyorum. Kardeşime bisey söylesem ya karışıp durma şu adama ne yaparsa yapsın sen kendi işine bak. Anneme baba bisey söyleme onlar hayatta iken boşanım flan deme diyor. Hastalar zaten senin yüzünden bisey olursa affetmem seni diyor. Annemle konuşup bisey söylesem bosver takma uğraşma ne ayrılması diyor. Artık kendim avukat buldum konuştum ayrılmak istedim. Kimseye söylemedim sadece kardeşime söylemiştim o da gitmiş babama söylemiş babam bizden habersiz ayrılırsan sana hakkımı helal etmem diyor. Yani beni o kadar köşeye sıkıştırdilar ki. Bende böyle bir adamla aynı evde yaşamak istemiyorum. Konulara bakmışsınız zaten eşimin elle tutulur tek bir yani yok ama ailem de ayrılma ayrılamazsin diye o kadar baskı yapıyor ki sıkışıp kaldım köşeye sanki. Şuan yaşadığım yere geçen sene tayin oldum kimsem de yok burda kimseye bisey de anlatamıyorumEski konulara bakarsanız bu adamın en masum huyu pis olması denilebilir.
Konu sahibi sürekli kocasıyla ilgili konular açıyor.
Evet malesef öyle bende bi burada içimi dokebiliyorum dertlesiyorum çünkü beni dinleyen anlayan kimsem yok. Esim dediğim şahsiyet tam bir leş elle tutulur bir yanı yok ama mecburiyettenHatirliyorum konularını, o yüzden yaptım yorumumu. Adamın es oladak iyi tek bir özelliği yok. Her şeyi sıkıntılı.