eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

benim eşim hiç taramadı doğrusu benimde hiç aklıma gelmemişti böyle bişi. ama okşar o zaman çok hoşuma gider :)))

evlenmeden once saclarını yıkayıp tarayacagım dıye hayal kurardı esım evlılıgımız boyunca
ılk o zaman soyledıgınde cok hosuma gıtmıs ve cok guzel bırsey olacagını da dusunmustum
2,5 yıllık evlıyız ben saclarımı kurutmayı hıc sevmem ve esım bana hep kızar hasta olucam dıye
her banyodan sonra esım sacımı kurutur ve tarar sagolsun

tek taramakla kalmaz saclarimi örerde saolsun :) ama cok becerikli diildir örme konusunda ama olsun benim cok hosuma gidiyor...
esim genel olarak saclarimla oynamayi sever oksar durur :) bende kedi gibi mayisirim :)

Bende saçlarımla oynanması çok hoşuma gider rahatlatır.Eşimden saçımı tara demem bazen kendisi ister saçlarımla oynamayı bende bayılırım .Saçların çok güzel diye iltifatta alırım başım göğe erer.yerimseniben Tabii her erkeğin yapısı farklıdır duygularını ifade etme biçimlerinden biridir bu..Yani zorlamayla olabilecek bişey değil. bu arada 8 yıl oldu evleneli eskilerden bahsetmiyorum.

sacımı tarar dökülenleri toplar,sabahları erken kalkar ayaklarıma terligimi verir,sırtıma bi hırka,eger yüzümü yıkayamayacak kadar üşüyorsam yüzümü ıslak mendille siler,ugraşırda ugraşır......

tek taramakla kalmaz saclarimi örerde saolsun :) ama cok becerikli diildir örme konusunda ama olsun benim cok hosuma gidiyor...
esim genel olarak saclarimla oynamayi sever oksar durur :) bende kedi gibi mayisirim :)

Benim eşimde aynı :teytey: çok seviyorum saçlarımla oynamasını :ecrin_bebek:

Benim eşimde saçlarımla oynar .saçlarımı eşim keser zaten.

ben hiç hoşlanmam saçımla oynanmasını.. eşimde çok sever fön bile çeker ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…