eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

ben hayalim oldugunu soyledim bakalim ilerde tariycam dedi gorucez insallah unutmaz. :)

hepinizinkini okudum, cok eglendim :)
masallah ne kocalariniz varmis, tariyorlar ha, bu cok güzel..
allah bozmasin...
ben evlencegimi hic sanmiyorum
ama sayet bir gün sevgilim olursa, cok sonrada evlenirsek..
taramasini cok isterim cünkü bende cok severim saclarimla oynanmasini
taranmasini :)

benimde eşim evlenmeden öncede taradı evlendikten sonrada ama 3 kere olsun ben istemiyorum çünki taraken saçlarımı yoldu beceremedi ama onun yerine ben eşimin saçlerını yıkar tarar kuruturum gerçi birkaç seneye kalmaz önler dökülür ama kalan saglar bizimdir

benim artık röfleden sonra yanmış saçlarımı bir kez taramaya çalıştı ama canım yanınca bir güzel döndüm bağırdım sonraaa artık eline tarak almadı:):)

benim eşimde taramaya çalıştı baktım canım acıcak diye tarayamıyor 2saatte anca tarardı sağol aşkım dedim sen yorulma ver cnm sen bana tarağı : beceremiyorlar

hem tarar hem orer bazen kafasına gore sekıller yapar aşkım benım yaa... bide alır saclarımı ellerıne sever oksar onları, buda benım hosuma gider tabıkı... :asigim:

cok severdim saclarimla oynanmasini ama ne kismetse zaten tüm sevdigim seyleri yapmayan bi kocisim var....allahim uzun ömürler versinde,kendi sacini taramaya zamani yok zavallimin kaldiki ben...pehhhh

Eminim çok güzel bir duygudur.
Çünkü erkek arkadaşım bir kere telefonda evlendiğimizde saçlarını ben tarayacağım dediğinde o kadar mutlu olmuştum ki:asigim:anlatamam.

taradı, hatta düzleştirme işime de yardım etti..ama çok becerikli değil...ben okşamasını tercih ederim....

son bir saattir o kadar çok canım çekiyo ki şu saç tarama oLayını :)

demin msj atmıştım çok canım çekti saçımı taramanı die tarim bebeim ne demek dioo :))

evet tarar. bazen saçlarımı açamadığım zaman ben tarayım der.
banyodan çıkınca alırım fırçamı spreyimi otururum önüne tarar sonrada öper saçımı:asigim:
ay bu akşam yine taratayım bari yerimseniben

Eşimde banyodan sonra tara bazen..şaç kurutma makinesiyle kurutur..
Ee insanın hoşuna gidiyor tabi

tara desem tarar.ancak hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar oda teklif etmedi.hatta geçen banyodan çıkmışım.krem sürmeme rağmen saçlarım çok dolanıyor.o kadar hırsla tarıyormuşum demek.adam tv yi bırakmış beni hayretle izliyordu:roflol:.kestir rahatla dedi.ne romantik dimi.gel.bir güzel tarayayım saçlarını rapunzelim demek varken.kestir gitsin diyor yawsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…