• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sehirdisindayken siz nasıl hissediyorsunuz?

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.606
6.547
358
35
Merhaba hanımlar.
Eşimle beş yıldır evliyiz.
Kayinvalidemlerle de 2 saatlik mesafede ayri şehirlerde yaşıyoruz. Kayınvalidem bu ara bir ameliyat olacak. Bir ayagimiz sürekli onların şehrinde doğal olarak. Bundan yana hiç bir sorunum yok keşke daha çok imkan olsa gidip gelsek çünkü çok iyi bir insan ben de çok severim. İnşallah çabucak iyileşir.
Mesele şu ki ben çalışıyorum o yüzden eşim gidiyor tek başına iki haftadır aralıklı orada kalıyor. Dün de gitti muhtemelen bir hafta kalır. Haftasonu ben de gidip kayinvalidemi görmek istiyorum, yani öyle eşimle de çok uzun süreli bir ayrılığımız olmuyor şükür
Ama o iki gece bile gidecek olsa ruhum daralıyor. Aşırı özlüyorum. Yatamıyorum bile onsuz. Sürekli görüntülü arar konuşuruz gece filan da. Ama onsuz çok gariban hissediyorum kendimi. Sürekli dokunsalar ağlayacak moddayim. :(
Ailemle de aynı sehirdeyiz ama uzagiz. Eşim arabayla gitti o yüzden oraya da çocukla otobüs metro olacağı icin gidemiyorim sık. Allah can sağlığı versin de hayat onsuz çok zor geliyor.
Yalniz yaşadığım dönemlerim de oldu bekarken okul için, iş için filan. Çok da severdim yalnız yaşamayı. Yani mesele yalnız kalmak değil onsuz olmak.
Ben mi anormalim. Sizler için durum nasıl?
Bazen şehir dışı yurt dışı gezileri oluyor onda da aynı his. Kayınvalideye özel de değil. Bu kadar üzülmek istemiyorum hayat ne getirir bilemeyiz sonuçta Allah korusun da. Ama nasıl baş edebilirim bu durumla :(
Şimdiden teşekkürler.

Bende önceden eşim göreve gidince kötü hissederdim 15 gün filan giderdi ben hep yalnızdım yemek yenilmiyor tek başına filan. Şimdi görev değil ama ayda 4 nöbeti oluyor onda da yine kötü hissediyorum garip bir yanlızlık dünyada tek kalmışım hissi . Arada ağlarım gelirler bana eşimde ağlama kızzzz gelicem der Güler . Eşim olmadığı zaman allahım kendime çeşit çeşit iş çıkartıyorum sonra yorgunluktan bayılıyorum resmen

Bende önceden eşim göreve gidince kötü hissederdim 15 gün filan giderdi ben hep yalnızdım yemek yenilmiyor tek başına filan. Şimdi görev değil ama ayda 4 nöbeti oluyor onda da yine kötü hissediyorum garip bir yanlızlık dünyada tek kalmışım hissi . Arada ağlarım gelirler bana eşimde ağlama kızzzz gelicem der Güler . Eşim olmadığı zaman allahım kendime çeşit çeşit iş çıkartıyorum sonra yorgunluktan bayılıyorum resmen

Aynen ya. Nasıl yapacağız. Ben de bu kadar uzulmemek, başa çıkabilmek istiyorum bu durumla.

Yeni evliyken esim 1 ay yurtdisina gitti
Ailemle cok yakin oturuyorum gun icinde beraberiz
Hic yalniz kalmadim ama
Neredeyse her gece agladim, giderken cikardigi kazakla uyudum
Cok da duskun degilimdir aslinda ama gece olunca ona sarilamamak cok koydu
Ben anliyorum sizi, normal ya da degil diyemem
Herkesin normali kendine ama kendinizi oyalayacak seyler bulun derim
Kitap okumak, film izlemek gibi..
Yataga girdiginizde direkt uyuyacak sekilde yorun kendinizi

esim sehir disina gidince, esimin burun kivirdigi makarna pisirir, yine burun kivirdigi romantik filmlerimi acar, keyfime bakarim.
surekli gitmesin tabi de arada bir guzel oluyor :)

Ben de bazen beni bunalttiginda hadi iki gün annene git falan diyorum şakasına ama gidince de böyle içime öküz oturuyor.

Yeni evliyken esim 1 ay yurtdisina gitti
Ailemle cok yakin oturuyorum gun icinde beraberiz
Hic yalniz kalmadim ama
Neredeyse her gece agladim, giderken cikardigi kazakla uyudum
Cok da duskun degilimdir aslinda ama gece olunca ona sarilamamak cok koydu
Ben anliyorum sizi, normal ya da degil diyemem
Herkesin normali kendine ama kendinizi oyalayacak seyler bulun derim
Kitap okumak, film izlemek gibi..
Yataga girdiginizde direkt uyuyacak sekilde yorun kendinizi

Film izliyorum, ev temizliyorum, oğlumla sürekli oyunlar oynuyorum, uykum gelene kadar normalde hiç yapmadigim halde oturma odasında uzanıyorum sonra yatağa giriyorum. Ama sabah uyanıyorum o yok :(

Aynen ya. Nasıl yapacağız. Ben de bu kadar uzulmemek, başa çıkabilmek istiyorum bu durumla.
Kendime iş üretiyorum sende öyle yap . Bak mesela yarın gece ailemize yola çıkacağız valiz hazırlayacağım buzdolabına bakarım bozulacak birşey var öı diye .turşu yapacağım bilmiyorum amannnn öyle işte daralıyorum bende

Kimseyi kaybetmekten dEli gibi korkacak kadar sevmeyeceksin ,bak _heidi_ _heidi_ ne hatunlar var
31-gif.1318277

Son düzenleme:
Günaydın.
Ben de kocacıyımdır.
Yıllarca yalnız yaşadım,bir tek ev arkadaşı istemedim o kadar severdim yalnızlığımı.
Ne zaman evlendim,o zaman dünyam değişti.
Geçen sene 2 günlüğüne iş gezisine gitti. Çok uğraştı beni de götürmek için,nasip olmadı. İkimiz için de çok zordu.
Allahım sevenleri ayırmasın inşallah,gerçekten zor oluyor. Hani kocamı bilemem de ben kendimi dizginlemeye çok çalışıyorum ama yok çok seviyorum,onsuz hiç bir şeyin anlamı yok.

Back
X