sağol canım bende sizlerden destek almak için açtım konuyu.bi kardeş olarak görüp cevap vermen ayrıca hoşuma gitti. evet öz ailende olsa ev ev üstüne olmuyor. herkes bi yere kadar birbirine tahammül gösteriyor. çocukta olunca daha tırsı insan bnir arkadaşda demiş ya gece bişey olsa bundan da çok korkuyorum bişey olsa kime diyecem nereye götürcem. bende gitmek istiyorum ewvimi özledim çok düzenimi de. en azından insanlara yük olmayacam ama ay daha yok geçer mi bu kadar zaman.
gideli 5 ay oldu 5 ay daha kalcak belki fazla bilmiyorum başarabilir miyim. bakalım gidersem yazarım dson durumları. sağol. canımeşin sürekli mi böyle sistemde çalışıyor yoksa geçici bi süreliğine mi böyle....eğer devamlı böyle olacaksa mutlaka kendi evine bi şekilde bismillah deyip başlaman ve orda kalman laızm...nereye kadar ailenle kalıcaksın düşünsene...
bende hiç istemiyorum ailemde veya kaynanamda kalmayı ama napıyım çaresizlik işte, başka kalıcak yerim yok...15 ay boyunca dişimi sıkıcam artık....ama benim eşimde daimi falan işi olsa böyle asla asla asla kalmazdım..kendi evimde kalırdım kesinlikle...
Bence cesaretli ol,benim esimde 2 aylina trye gidiyordu bebeklerimiz olmadan önce,ve benim kaldim sehirdede benim hic akrabam yafa aylemden kimse yok.bundan bi kac a hafta önce cenaze icin gitdi trye ve ben bebislerimle yalnizdim
tek başınıza mı yaşıyorsunuz valla tebrik ediyorum öyleyse sizi, bir çok konuda yazılarınızı okudum sizin, cesur bir bayansınız. ben biraz cesaretsizim.denemeye bile cesaret edemiyorum. yaşadığım şehirde kimse olmayınca daha da cesaretim kırılıyor. kaldığım yer güvenlikli ama hiç komşum yok binam çok sessiz bir kişi oturuyor sadece bu yüzdende biraz korkuyorum. nasıl başarcam. ailenin yanıda da bi yere kadar oluyor. ve eşim daha ay yok. deli olcam ne yapcamı bilmiyorum.
hanımlar eşiniz aylarca iş için şehir dışına gidince yalnız kalabiliryor musunuz. benim eşim 5 aydır şehir dışında bir haftalığına gelip tekrar dönüyor.şimdiye kadar annemlerde kaldım artık kalmak istemiyorum kendi evime gidip evimde durmak istiyorum fakat cesaretim yok. çünkü ailemden kimse yok evimin olduğu şehirde ve hiç yalnız kalmadım şimdiye kadar. şimdi evime dönmek ve orda kalmak istiyorum birde çocuğum var,dediğim gibi yalnız kalmaktan korkuyorum. sizz nasıl başarıyosunuz korkmadan kalmayı...
benim ailemde eşimin aileside yanımızda değil ben aydır annemde kalıyorum bi yere kadar insanlar zamanla birbirine tahammül edemiyor bu annenizde olsa kardeşinizde olsa öyle. bide çocuk olunca hiçbi yere sığmıyosunuz. hergün huzurszuluk, gitmeyi çok istiyorum ama yapamıyorum.kendime güveni olsa yapacam ama yok. çok tırsağım ne biliyim işin içnden çıkamıyorum. bana destek bi eşimde yok, ne yaparsam yapıyım ilgilenmez. bilmiyorum allaha sığnıyorum korkumu hafiflet evimde kalayım diyorum. tanımadığın bimediğin bi şehirde olunca zor oluyor işte. desteğin için sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?