merhaba durubulut seninle daha önceden tanışıyoruz bende izmitliyim ve benimde eşim iki haftada bir illa iş için şehir dışına çıkıyor ve kalıyor ilk zmanlar bende annemlerde kalırdım ama artık sıkıldım suan bebeğimde var ve çok zor oluyor bebekle şuan bile yalnızım 1 haftadır artık rahat edemiyorum başka biyerde insanın kendi evi gibisi yok ve 2 ay önce yeni bi eve taşındık ve daha bi komşum bile herkes çok resmi güvenlikli bi sitedeyiz o yüzden pek korkmuyorum ve insan zamanla alışıyor yalnız kalmaya
merhaba durubulut seninle daha önceden tanışıyoruz bende izmitliyim ve benimde eşim iki haftada bir illa iş için şehir dışına çıkıyor ve kalıyor ilk zmanlar bende annemlerde kalırdım ama artık sıkıldım suan bebeğimde var ve çok zor oluyor bebekle şuan bile yalnızım 1 haftadır artık rahat edemiyorum başka biyerde insanın kendi evi gibisi yok ve 2 ay önce yeni bi eve taşındık ve daha bi komşum bile herkes çok resmi güvenlikli bi sitedeyiz o yüzden pek korkmuyorum ve insan zamanla alışıyor yalnız kalmaya
alışacaz canım. evet seninle başka topikten tanışıyoruz bir türlü gerçekleşmedi buluşma.döndüğümde biz ayarlayıp görüşelim olur mu.bende senin gibiyim yeni bi yere taşındım binam da bir tek insan yok o yüzden korkuyorum ama yapacak bişey yok.alışacazzzz.
Bu hafta eşim şehir dışına çıktı, ilk defa onsuz kaldım. 3 gece yoktu, ilk 2 gece annemlere gittim farklı semtte oldukları için onlara varmak zahmetli oluyor. 2 gün işten çıkıp gittim mahfoldum 3ncü gün bi cesaret dedim kendi evime gidiyorum. Dua okudum, "Rabbim canıma sen yoldaşsın sen varsan kimseye ihtiyaç duymam beni koru gözet" diyerek.
Çok şükür korkum geçti. Üstelik bizim evimiz tenha bir yerde ve müstakil.
Ben kalıyorum. Eşim işi gereği bazen 3 gün bazen 1 hafta burda olamıyor. Hiç korkmuyorum.
Bizim de kimsemiz yok burda.
Hatta buraya geldiğimizin 3. günü eşim eğitime gitti 5 günlüğüne. Ben de memlekete gitmedim, o gelene kadar evi yerleştiririm diye düşündüm. Burda tek bildiğim yer bakkal ve pazardı. O zaman kızım da yoktu. Tek başımaydım yani. Dualarımı okuyup kapılarımı kilitleyip oturdum evimde. Ama korkmadım çok şükür.
Benim eşimde 1 aydan fazladır yurtdışında. Hafta sonları anneme geçiyorum, hafta içi de kendi evimde yalnız başıma kalıyorum. Benimde 25 senedir ilk defa başıma böyle bir iş geldi. Allah' a emanetiz..