• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/sevdiğiniz adamla en uzun ne kadar küs kaldınız?

Yok canım elinde filan değil , bazı insanlar şanslı . :KK51:
Neyse onları görüp seviniyorum en azından

3 hafta :KK64: ufak kavgalarda bile minimum 3 4 gun konusmayiz 1 haftaya kadar cikiyor o inat ben inat sonuc boyle oluyor barisma animizda hep kavgayla tabi:KK48: gerci sozlendikten sonra hic oyle olmadi en fazla 1 gun, o inadi ustunden atti gibi ama bende hala var:KK48: ayrilmamissinizdir sinirden oyle yapiyordur 2 3 gun icinde arar tabi kavga nedenini bilmedigim icin boyle konusuyorum buyuk biseyse bilemem o_O

Valla yalan soylemicem hiç 3 yılı bitirdik küs kaldığımız hiç 1-2 saati geçmedi tartısmalarımız cok oluyo ama sıradan tartısmalar yani hiç büyütülcek bişey yaşamadık . Gece başımızı yastıga küs koymadık hiç ,başımıza çok sey geldi ama ilişkimiz ara vermeden devam ediyor:nazar::KK69::KK68:

Aman boşver ayrılası varmış demekki
Yol ver gitsin.sonucta siz elinizden geleni yapmışsınız.

pat diye nasıl ayrılmakki bu böyle.bence bi daha mesaj atma arama.bekle bakalım

Sen msj attığın için rahatlıkla evet diyebilmis ama eminim üzerine düşmenı bekliyordur evet dedi diye hemen bitirdiğini sanmıyorum evet dedikten sonra keşke hiçbişey yazmasaydn ama olan olmuş bundan sonrasına bak aramama ya çalış gerçekten seviyosa bu niye hiç bişey yapmıyo diye telaslanir mutlaka arar ne zmndir birliktesiniz yaslariniz kaç bilmiyorum ama çok uzun bi ilişki değilse boşver bitsin belki bitmesi senin için en dogrusudur bitmemesi için sadece sen ugrasirsan ilerde bigün bugün bitmedigi için çok pişman olursun.

Aradı birlikte uyuyalım mı aşkım dedi şuan telefondayız. Sen öyle yazınca sinirden yazdım dedi. :)

Boşver hataliysan özrünü dile
Sevmeye sevilmeye devam.
Peki bir soru
Sevgiliniz yada esinizle ne kadar süre küs kaldınız:KK48:

bundan 3 yil once cok fena inadi vardi bir kusunce 10 gun barismazdi. simdi 10 dakika bile surmuyor kuslugu.

6ay küs kaldık ilişkinin başında
Bidahada küslüğümüz olmadı o suçluysa çikolata alır mutfağa koyar
Ben suçluysam yatarım kucağına saçlarımı okşatırım :)

Extra bir durum yüzünden 5 gün. . Onun dışında asla dayanamaz. 1 veya 2 gün en fazla.

Bizim ikinci gün doluyo kafayı yiycem hiç bu kadar uzun konuşmamazlık etmemiştik. O sinirli oldumu genelde susar bende çatliyorum ya :mad:
Seni uzmek istemem amma kusluk iyiye isaret degil. Bir kac saatden uzun suren kuslukler evliligi yipratir. Tecrube...

Bizim ikinci gün doluyo kafayı yiycem hiç bu kadar uzun konuşmamazlık etmemiştik. O sinirli oldumu genelde susar bende çatliyorum ya :mad:

en son 3 gün küs kaldık..
daha fazla kalamaz, günah diye tepesine çıkıp barışıyom..:KK53:

Back
X