Eşiniz/sevgiliniz işteyken?

Ne kadar saçma ve gereksiz bir yorum bu. Sizin zihniyetiniz o yöndeyse öyle bakın o halde. Ben asla o yönde bir yorum yapmadan bunu demeniz aşırı ilginç.. Kıskançlıkla kuyumcuların sapık olması? Nasıl bağdaştırdınız? Ki “sapıklık” kavramı.... Pesss....
İnanın sizin actığınız konu kadar gereksiz değil
Buradan nasıl bir yardım almayı düşünüyorsunuz henüz anlayamadım ilk konunuzda zaten yapılacak tüm yorumları arkadaślar yaptı konuyu ikinci kez açınca daha mı az kıskanacaksınız
Bide güvenmediğiniz bir adamla neden devam etmekte ısrar ediyorsunuz bir ömür bu güvensizlikle yaşanırmı
Bence karşınızdak insanın sadakatini değilde kendi özgüveninizi bir gözden geçirin

Eşim bircok kadinla calisiyor ve dolayisiyla gorusuyor hatta bazen mesai saati disinda da iş hakkinda gorusmeler yapabiliyor, problem vs ciktiginda. Ama kimseyle boş muhabbet yapip, kanka gibi olmuyor. Kandinlarla calisiyor diye kanka olmak zorunda da değil. O sizin sevgilinizin tercihi, işle ilgili değil.

Eşimle aynı odada 4 kız var eşim sorumlu sıfatında. Bende yoğun çalıştığım için hiç aklıma gelmiyor yanındaki kızlar. Benimle birlikte çalışan erkekler var eminim eşimin de aklına gelmiyordur. Bence siz kendinize bir meşgale bulun. Ayrıca tüm kadınlar sevgilinizin üstüne mi atlayacak? Bulunmaz bir şey mi kendisi. Rahat olun özgüvenli olun.

Eşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?

Ben sırf bu kıskançlığım yüzünden psikologa gitmeye başladım, diğer türlü asla kendim halledemiyorum içimde. Erkek arkadaşım kuyumcuda çalışıyor. Çalıştığı dükkanda birçok güzel ve bizim yaşıtımız kızlar var ve hiç mesafe yok, kanka tarzında kızlar tüm çalışanlarla. Bu beni çok rahatsız etti, içim içimi yiyor. Ki zaten dükkan full dolu her gün.

Merak ettiğim sizin düşünceleriniz.. Siz neler yapıyorsunuz veya neler düşünüyorsunuz? Eşinizin mesleği/işi gereği kadınlarla dip dibe olup muhabbet halinde olması sizi de rahatsız ediyor mu?
Benim de eşim işi gereği çok fazla kız var çevresinde bi de yetmezmiş gibi çevresi kız konusunda oldukça genişti ama :)) ben hepsini uzaklaştırdim şimdi işi gereği olanlarda mesafeli davranıyorlar çünkü eşim o yüzü artık vermiyo

Aldatacak adam bütün gün erkeklerin arasında olsada bulur birini yine aldatır, fazla takıntılısın bence.

Hanımlar lütfen hem sakin olun, hem üslupları bozmayın, hem de tartışmayın rica ediyorum.

Eşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?

Ben sırf bu kıskançlığım yüzünden psikologa gitmeye başladım, diğer türlü asla kendim halledemiyorum içimde. Erkek arkadaşım kuyumcuda çalışıyor. Çalıştığı dükkanda birçok güzel ve bizim yaşıtımız kızlar var ve hiç mesafe yok, kanka tarzında kızlar tüm çalışanlarla. Bu beni çok rahatsız etti, içim içimi yiyor. Ki zaten dükkan full dolu her gün.

Merak ettiğim sizin düşünceleriniz.. Siz neler yapıyorsunuz veya neler düşünüyorsunuz? Eşinizin mesleği/işi gereği kadınlarla dip dibe olup muhabbet halinde olması sizi de rahatsız ediyor mu?
Eşimin eskiden calısma arkadaslarının çoğu bayandı
Hem de bakımlı mis kokul full makyajlı bayanlar.
Ama adam beni sevmiş beni secmiş
Kıskansam da ara ara öyle hastalık derecesinde değildi
Şimdiki işinde de bayanlar var
Bazen onları ziyAret ediyor
Odalarında randevu ayarlıyor
Görüşme yapıyorlar
Ve ziyaret ettiği bayanları teline kaydediyor
Bazen iş icabi whatsapta görüşüyorlar
Yapacak birsey yok
Aynı sey bnm için de gecerli
Tüm gün erkeklerle içice olan bir işim va
Telefon mail ziyaret vs
Kuyumcuda calısıyormus seninki
Ne yapacak gelen müsterilere mi asılacak
Yapma allah askına
Sapık mi sevgilin

aldatacak adam aldatır ozman sende tekmeyi basarsın. cok bagımlısın adama . işe git kendini göster bilsinler sahipli oldugunu. gerisi o ve vicdanı arasında .

bir kızda olsa 5 kızda olsa hatta yasca büyük kadında olsa kişiyi durduramassın .

Hak verdim oyle olsa cok kiskanirdim yardim almaniz cok iyi esim firinci oyle bi derdim yok :) bi adamin yerinde olsun yeterki

Benimkinin çalıştığı yerde dişi sinek bile yok sanırım :D
Ama Olsa da ne olacak ki? Ben de işim gereği erkek kadın demeden bi sürü insanla iletişim içindeyim. Bi sorun olmuyor??

Sen kendine mi güvenmiyorsun sevgiline mi?

Eşimin eski işinde çok kadın vardı
Bende arada uğrardım ara sıra görüşmekle en fazla ne kadar samimi olunAbilirse o kadar samimiydik hatta bi etkinlik olunca önce oradaki kadınlar beni arayıp davet ederlerdi bu yüzdendir belki kıskanmadım
Yada benden güzel değillerdi belki de bu yüzden:p
Tabi o zaman çocukta doğurmamıştım çıtırdım :KK59:

Benim eşim polis oldukça yakışıklı bayan elbette var ama yapabilirim bende okuldayken çok yakışıklı erkekler vardı ben onlara baktım mı hayır.. Ama bakmaya gelince bakmayanerkek yoktur bunu unutun

Bizim ilk 3 yıl saçma sapan bi kıskançlık vardı aslında esimde aşırı vardı bende beni ne kadar bunalttigini anlasin diye kısas yapardım ona ;)
Normalde de kıskanç yapım yok kıskanmam fazla..
Bu eş kişisi ile de alakalı canim eğer adam sağdıksa 100 güzel kadın baksın ona umrunda olmaz ama sağdik değilse
Her şekilde gözü dışarda olur..
Kendini de hele ki karşı tarafa yansitiyorsan onu da çok yorarsın ve yıpratırsın...
Biraz oluruna bırak olur mu?
Korktuğu şeyler başına gelir insanın

Ya bu konu daha once acilmadi mi?
Ayrics kuyumcunun nerrsjni kiskaniyorsun ne alaka? Kadin dogum doktorunun eşi ne yapsin demistim hatta :KK48::KK53:

Aslında fazla takıyorsun evet yardım Alman yararına olur çünkü kendine de ilişkine de zarar verebilirsin.

Kendime gelince evet ben de çok kıskancım(tv de ki güzel, manken ,sıfır beden kızlar filan korkulu rüyam ter basar ama çaktırmam içim de yaşarım) ama eşim o konular da mesafeli olduğunu bildiğim için çevresin de ki iş arkadaşı bayanlara, kıskanmıyorum samimi olmaz mıç mıç olmaz yani en azından tanıdığım kadarıyla :)

Ama Allah şaşırtmasın ya neler duyuyoruz. Yapan her türlü yapar sırf erkekli ortam da çalışsa da sağ da sol da yolda orda burda kaşı gözü oynar.

Offf Ya da samimi olayım mı bu erkeklere güvenmiyorum artık her an herşey olabilir :işsiz: (kk 'nden sonra ben)

Esiniz 100 kadinla ayni yerde de calisiyor olabilir, kizlar laçka da olabilir. Burda onemli olan esinizin duruşu. Sizin kiskancliginizi törpüleyecek olan da, deprestirecek olan da esinizin duruşu.

Genel olarak kıskanç bi yapım var . Kıskanıyorum ama çokta belli etmemeye çalışıyorum .

Hastanede çalışıyor gerekirse hastaların cinsiyet gözetmeksizin mahrem yerlerini bile görüyor, muayene ediyordur. Ancak bu onun işi, ben hastasına bakıp da herhangi bir düşünceye girmeyeceğinden eminim. İsterse uzmanlık olarak kadın doğum seçsin hiç fikrim değişmez. Hatta kendisine söylüyorum düşün bence diye :). Bu kıskançlığın arkasındaki nedeni araştırmak lazım bence. Kendinizi mi yetersiz görüyorsunuz, erkek arkadaşınıza mı güvenmiyorsunuz?

hiç kıskanmam, kimseyi zorla tutamazsın. onca kızın içinden seni seçmiş işte,
seninle beraber tadını çıkar, kahırlanma. kendine güvenin olsun.

Back
X