benimki bana küstüğünde nete girer.. deli midir nedir adam konussana tartıssana.. daha bugün beni eski erkek arkadasım aradı. aldı eline bilgisayarı saatlerce king oynadı.. bi saat hiç konusmadı sonra döndü.. bi saattir düşünüyorum.. karar verdim.. bi daha o telefonda onun numarasını görmicem burcu ! tamam aşkım bitanem falan öpmek istedim.. öpme beni.. güvenimi sarstın dedi.. saatlerce konusmadık.. sonra döndü benim gibi adama bu yapılmaz lan! seni bi kere bile aldatmadım.. güvendim sevdim ne eksikti ha ne eksikti diye bağirmaya başladı.. aşkım bi dinle demeye kalmadi bağirdi çağirdi.. sonra gene sustu.. yani adam önce sakin davranır ama düşünür kurar öyle kavga çıkarır. ilginç.. kaydirigubbakcemile3
kaşlar çatık
surat asık
yürüyüşü bile değişiyor
havalanıyorlmaz:
haha aynen ya yürüyüş bile değişiyor o an çok gıcık olmadıysam öpesim geliyor yumuşatıyorum hemen zaaf meselesi =D bayanssulusmile
Zaafları kullanın bence :icecream:
yemişim zaafını.
ii tmm ok falan diye kısa kısa mesajlar atar sinirlenince
haksız olsada haklı olsada yanıma gelince hemen özür faslı başlar
haklıysa kendını savunmasını bilir ama baktı yüzüm asılıyo hemen gönlümü alır
bu huyunu seviyorum üzülmeme dayanamıyo tabi bunu hiç art niyet olarak kullanmam
aynen cnmbenimkide ii ok tmm die msjlar atar telefonda da susar noldu derim laf sokar hemen kızdığı şeye ve artı benimkinden ona pek fırsat kalmıo gerçi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?