Eşiniz/Sevgiliniz saçınızı boyamanızı istese?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimde arada aklına eser "sarı yapsanaaaa... siyah yapsanaaaa... kırmızı gibi oluyo ya hani ama kırmızı değil (kızıldan bahsediyor:) işte ondan yapsanaaaa..." Oyuncak bebeği oldum resmen. Bence büyütülecek birşey yok.

Hala biraz sarıları kaldı ama güzel oldu olacak o kadar napalım

Ay çok marjinal bir kocan var bence çok hoş

Evet beğendi hatta bayıldı iyi ki böyle yapmışsın ya dedi şimdi daha kadınsı daha olgun ve dolgun duruyomuşum

Öncekisi daha çocuksuymuş

Sarı saçın nesi çocuksu yahu aksine öyle daha olgun gözüküyordum boyadım ya şimdi dökülüyor tabi tekrar sarı yapmayayım diye liseli kızlar sarıya boyuyomuş ya tövbe yarabbim

bir ara röfle yaptırıyodum çok hoşuna gidiyodu sonra normal boyalara geçtim rengini eşimle beraber beğeniyoruz eşimde boyuyor

hoş olmuş canım begendim ben sen bu rengmi istiyodun peki, şahsen bakır yapsan daha güzel olurdu

Valla canım ben mavi-siyah yapıcaktım ama elimde bunlar vardı açık kestaneymiş

Oldu aslında beğendim ben eşim de biraz kalsın böyle boyama tadını çıkartayım diyo ama çok beğendi iyi böyle yapmışın sarı daha çocuksu duruyodu bu daha kadınsı filan dedi

Canım koyu renk istiyor ya zaten bakır karamel de yine açık sayılır, gönlü olsun bakalım biraz ona da sıra gelecek

eşinde begendıyse sıkıntı yok tatlım :) yalnız siyah tondan sıkılırsan bir daha boyatma gibi durumun olmaz, cunki koyu rengin akmasını beklemek ,yada üzerine açık renkler uygulamak cok zor

eşinde begendıyse sıkıntı yok tatlım :) yalnız siyah tondan sıkılırsan bir daha boyatma gibi durumun olmaz, cunki koyu rengin akmasını beklemek ,yada üzerine açık renkler uygulamak cok zor

Siyahın üstüne tutmaz mı :18:

Bir daha sarıya kolay kolay dönmem önümüzdeki 4-5 yıl ama kahveye falan dönmek istesem ya da bakıra ne kadar bekliyorsun ki akması için :18: ya da üstüne tutmaz mı :18:

zor anacım,akıtman lazım o siyahı, saçların cok yıpranır,sıyahtan dönmek , bülent ersoyun kadın olması kadar zor. Sen koyu renkler uygular koyu kumral fln

kendini sevdiğine beğendirmek için birşey yapmanın nesi kötü ki

Bence çok takmışsın kafana seni öyle görmek istemiş boyat ne olacak ki

Çok naif bir şekilde belirtmiş isteğini bence. Çevremde bikaç ilişkide saç kestirmek boyatmak için izin bekleyen bayan tarafını görüp sinir olmuştum ama bu kadar naif bir biçimde ilk aşık olduğu zamanki halini özlediğini söylemesinde yanlış bir tataf yok bana göre.

benim sözlüm de kızıla boya deyip duruyor ama benim önceden saçım o renk falan değildi bende kabul etmiyorum oda evlenince ben boyucam saçını boya alıp diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…