Eşiniz/Sevgiliniz saçınızı boyamanızı istese?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.828
51.656
798
Evet yapar mısınız?

Ben sarışınlığa baya heves ettim boyadım açtırdım saçlarımı baya kışa da koyu rengime geri dönmek niyetindeydim kumraldım. Ama 3 oldu bu bana geçen gün durdu durdu "Saçlarını siyaha boyasana." dedi ben çok içerledim nedense "Yahu ne var, ben bu halinide beğeniyorum ama seni öyle tanımış sevmiştim, özledim o halini." dedi

Acaba beni böyle beğenmiyor mu diye taktım ve sinirlendim

Şimdi doğruya doğru sarışınım diye diye çok sevmişti beğenmişti zamanında ama ben alındım nedense ve şu an inada bindi ben zaten siyaha boyamak istiyordum ama sırf o istedi diye inadına ömrümce sarışın kalasım var boyatsam onun için gibi olacak bu hisse de katlanamıyorum

Sizde de olmuştur illa ki saç boyası muhabbetleri benle paylaşır mısınız kızlar

Yani bilemedim ama senin gibi düşünmüyorum... Eğer sevgilim bir renge boyamamı istese ve o renk bana yakışsa ve bende boyamak istiyorsam ki durum sende bu o zaman boyardım... Sonuçta sevgilimin isteği o , ona daha da hoş görüneceğim , onu mutlu edeceğim... :26:

Bence bu kadar katı olma canım , ne olmuş sevgilin siyaha boyamanı istediyse , bu şimdi seni beğenmiyor demek değil ki ,beğenmese senle beraber olmaz zaten , sadece bir değişiklikle görmek istemiştir seni

İşte inat benimkisi de haklısın aslında siyah saç hayalimdi önce açayım bir sarıyı tadayım diye boyadım
Ama o deyince inada bindi

İşte inat benimkisi de haklısın aslında siyah saç hayalimdi önce açayım bir sarıyı tadayım diye boyadım
Ama o deyince inada bindi
bu kızların inatları yok mmu yaff

Ya ne gerek var inada, seviyor çocuk ne yapsıııın , özlemiş ilk aşık olduğu haliniiii

Hem genelde erkekler doğallıktan hoşlanıyor

Ben o istedi sari ysptim istedi kizil yaptim sonra cocuk dusununce kendi rengine dondurdum iki renk dolasmayayim diye yine istesin yine yaparim yani ben bunda bisey gormuyorum neden taktiniz inatlastiniz anlamadim

öle hırs falan yapma ama öle düşünme
esözlum cok sever koyu renk uzun sacları bende kısa açık renk hatta platın sarısına kadar acık severım sırf ben ıstıyorum dıye açımı boyamama ızın vermıstı sarıya ben cok svemıstım sacı ama bana hergun askım koyu renge dön dııp durdu onun ıcın gttım gerı cıkolata kahve falan yaptrdım yeterkı gönlü olsun diye istemedeiğim bi renge boyattım ama ne hırs ne kırgınlık hıc bısey olmadı biraz üzüldüm oda farkettı ama böle daha güzel oldugumu daha çok yakıştıgını söyledı ki çevremdekı herkezın fıkrı aynı bu yüzden sözlum mutlu olunca bende oldum

Demek ki bende bir anormallik var kimse gocunmuyor bundan ben gibi

bu kızların inatları yok mmu yaff

Ya ne gerek var inada, seviyor çocuk ne yapsıııın , özlemiş ilk aşık olduğu haliniiii

Hem genelde erkekler doğallıktan hoşlanıyor

Orası öyle makyajsız halimi de bir kez gördü çok güzel durmuş deyip durdu

Güler misin ağlar mısın o soluk tenin nesini beğendi anlamadım tuhaf yaratıklar cidden

Ben de öyle bir şeyi yap deyince yapmayasım gelir doğru diyosun yoksa zaten siyah yapmak istiyodum ama şimdi sanki ben yapınca onu memnun etmek onore etmek içinmiş gibi hissedicem Bu güzel bir şey aslında ama ne biliyim sıkıntı yapıyor bende

Ben o istedi sari ysptim istedi kizil yaptim sonra cocuk dusununce kendi rengine dondurdum iki renk dolasmayayim diye yine istesin yine yaparim yani ben bunda bisey gormuyorum neden taktiniz inatlastiniz anlamadim

Sırf onun içinmiş kendimi beğendirmek içinmiş gibi hissettim tamam zaten onun için de sarışın oldum farklı olsun beğensin diye ama yiğitliğe şey sürdürmüyorum onun için değilmiş gibi davranıyorum gurur meselesi mi nasıl adlandırsam bilemedim ama sizin uysallığınızı da takdir ettim vallahi erkekler sizin gibi kadınlarla daha iyi geçiniyorlar bende varsa yoksa inat atraksiyon

Beyaz tene koyu renk saç hakkaten çok güzel duruyor benim de aklımda var koyu rengi özledim ama şimdi koyu boyadı mı geri sarıya dönmesi zor peki siz nasıl göze aldınız bunu :18:

ne var bunda bunun için işi niye inada bindiriyosunuz yapmayın Allahın aşkına koyu renk saçla görmek istiyor olabilir sizi beğenip beğenmemekle değilki.Ayrıca onun için yapmş olsanız bile nolacak ah kızların bu gururu :)ben yernzde olsam hayatım boyadım nasıl olmşm ilk günkü gibimiyim der güler geçerim :)

Beğenmek zorunda değil ki zaten Belki gerçekten siyah saçı daha çok yakıştırmıştır ve korkudan bu şekilde söylüyordur
Benim saçlarım siyah ve asla başka renge boyatmamı istemiyor, açtırmayı düşünüyorum artık beyazlar falan da çıktığı için ama ne mümkün

Ne bileyim o zaman kendini bir şey zannetmez mi
Gerçi o benim için zayıfladı, kas yaptı, giyim tarzını değiştirdi hep senin için dedi gocunmuyo ama işte biz kadınlar bir tuhafız

Korkudan mı korkudan mııııııııııı ay çok güldüm ilahi

O kadar korkunç mu görünüyorum kız dışarıdan

Ama ilkin gördüğünde de çok beğendi sarışınım diye sevdi çok :26:

Beğenmezse üzülürüm valla bu halimle de

Senin durumun psikolojik tepkisellik canım. Yani özgürlüğünün kısıtlandığını hissettiğinde yapacağın varsada yapmıyorsun. Mesela çocuk her zaman dışarı çıkıyor. Annesinin misafirleri gelecek dışarı çıkarsın bugün diyor. Çocuk hayır çıkmayacağım bugün diyor. Anne bişey demese çıkacaktı.sonuç ne mi? Sana psikolojik durumunu anlattım şimdi içinden ne geliyorsa onu yap:))

Bknz: Kpss çalışmanın faydaları. (Psikolojik tepkisellik kavramını eğitim bilimlerine çalışan herkes bilir:)) )

Canım bir şey diyeceğim çok güleceksin kendim psikoloğum ben

Sen de mi yoksa nedir bu psikoloji işi

Inat etmeye gerek yok, düşündüğün renkmis zaten
Durum bu olsaydi , yapardım ben

Hatta içimden geçen renkmis ya, hiç ses etmez boyatır ; "senin için yaptım bak" derdim
Oyle de gitsinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…