Eşiniz/Sevgiliniz saçınızı boyamanızı istese?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onu ben de düşündüm koyu renk saçlılara bakarsa diye Off kadın değil miyiz işte
Benimki genel olarak koyu renk saç seviyor ya

Benimki de saçlarını sarı yapsana diye tutturmuştu yaptın bi süre kullandım sarı sonra koyu kahve yaptım sıkıldım ( zaten saç boyatmayı sevdiğim için sık sık değiştiriyorum rengini) Koyuda çok yakıştı böyle kalsın dedi ondan sıkıldım kumral şu an bu da güzel diyor ama bilyorum aklında hep sarı olsun istiyor saçlarımı ilerde yine belki sarı yaparım bilmiyorum ama açıkçası bozulmuyor muyum? Tabi ki bozuluyorum...

Biz evlenmeden önce ben eşime sürekli saçımı boyasam mı, ne renge boyasam? diye sorardım. Oda böyle güzel boyama derdi ama ben her ay farklı bir renge boyatırdım oda kızardı tabii...

Aman boya gitsin ya değişiklik güzel oluyor. Ayrıca sen ondan bir şey istesen oda böyle inat etse mi daha mutlu olursun yoksa sevgilim istemiş yapmaz mıyım dese mi?

Evet çok yıpranmıştı. Saçlarım kıvırcık ama o zaman kıvırcıktan çok dalgalı tülerik arası bir şeydi.
1.5 yılda zor toparlamıştım. Koyu kahve boyamıştım siyah gibi tuttu. 3 ay boyamayınca aktı..
Siyahtan öyle kurtuldum. Kızıldan da akmasını bekledim. Kızıllıklardan kurtulmam da 2-3 ayımı almıştı.
Küllü boyalarla pek bi haşır neşir olmuştum.
Ama akıllandım. Şuan uzun saçlarım hiç yakasım yok.

Onu ben de düşündüm koyu renk saçlılara bakarsa diye Off kadın değil miyiz işte
Benimki genel olarak koyu renk saç seviyor ya

Konu ile alakasız ama merak ettim. Sizin konularınızı az çok okumuşluğum var, aileniz sevgilinizle evlenmenizi istemiyordu.'' Cicim ile evleneli 1 ay oldU'' yazıyor altta, ailenizden habersiz evlendiniz mi?

Benim erkek arkadasimda siyah sac seviyormus daha dun konusu gecti ve benim saclarim acik kumral. Kendi rengine donebilirsin falan dedi laf arasinda ama ben bu renge o kadar alistim ki degistirmek aklimin ucundan gecmiyor.
Belki coook ilerde boyatabilirim dedim o da ben beklerim dedi garibim beklesin bakalim :)
Sirf o dedi diye de boyatmayi dusunmuyorum acikcasi ben de senin gibi dusunuyorum sanirim konu sahibi :)

anuuuu kız sen evlendin mi ? hayırlı uğurlu olsun. bu arada ne var saçını siyaha boyamanı istemesinde ? benim eşim de saçlarını kestir siyaha boyat diyor ben koyu kestaneyle kandırıyorum ne var ki bunda ? siyah saç seksidir hem bçyle şeyde inat yapılmaz. ama eğer sonradan yine açtırmak isteyeceksen saçını siyaha değil de kestaneye falan boyat bari siyahtan dönülmüyor ya o yüzden.

bana da oldu öyle.zaten ben fikrini sorarım hangi renge boyayayım diye.Allahtan beyaz tenliyim her renk gidiyor.ondan sorun yasamadık onun dediği renk genelde benim hoşuma giden bir renk olur zaten boyatırım.
onun için gibi olcak boyatsam da diyosun.onun için boyat ne var.hem onun da hosuna gider.sen de istiyormussun.erkek ark ın istedi diye bu konuda inat yapmana gerek yok.

Mesaj tekrarı.............................

Son düzenleme:

Koyu kestaneyle kandırıyorum adamı yazmış Allah iyiliğini versin ya çok güldüm

Yiyor mu bari

Param yoktu kuaföre gidemedim

O yüzden ben de şu an elimde olan Koleston 5.37 Kışkırtıcı Kahve ile boyadım bakalım benimki de yiyecek mi ya da kışkıracak mı canım akşama

Son düzenleme:
Ben boyamadan önce muhakkak sorarım nasıl olur güzel durur mu ? senın fikrin ne diye sorarım nişanlıma. şahsen siyah seviyosa siyah yparım , cunki hani sanki böyle gözü dışardaki esmerlere kayacakmış gibi düşünürüm daha kötü olurum. o yuzden onun memnunıyetıde önemli benım için. gerci istedigim hiç bir renge hayır demedi ama olsun fikrini almak nelerden hoşlandıgını bilmek gerek kanımca tatlım.

Koyu renk sevdiğini bile bile sarışın oldum ben :/ O da ses etmedi tabi canım sana hepsi yakışıyor dedi ama adamın içinden geçiyor belli ki kaç ay sonra açığa vurmaya başladı En güzelini yapıyorsun inatlaşmamak en iyisi, benim de aklıma gelmedi değil gözü kayar mı diye dışarı :/ Hani doğal halim olmasa haklıyım üzülmekte de neyse senin siyah mı canım şu an

Son düzenleme:

yok ben sarışındım önceden :) sarıyı yapmadan önce bile sordum yap bakalım nasıl olacak dedi ve cok begenmişti, sonra dedim özüme dnmek istiyorum diye bencede boyama kendine gelsin saçların dedi şuan kendi renginin gelmesini beklıorum, normalde kumralım , bekliyoruz ikimizde. saçlarım kendine gelsin uzasın kızıl düşünüyorum , her rengi tatsın bende erkeemmm

Benim de kumraldı işte Bak bir de şu var ben bayılıyorum

Bakır karamel diye geçiyormuş

Aman benim ilk hedef siyah hem de mavi siyah istiyorum canım iyice koyu olsun alsın doysun simsiyaha

Bundan sonra da sorarım artık inatlaşmam beyimiz nasıl istiyorsa öyle olsun madem

Neyse gidip yıkayayım bakalım nasıl olmuş saçlarım

siz evli misiniz bekar mısınız anlamadım.makyajsız bir kere gördü demişsiniz ama evli gözüküyorsunuz garip geldi bu erkeklerin bu saçlarla derdi nedir anlamıyorum hepsinde var herhalde böyle şeyler ama bazılarıda var ya hani boyattığını bile farketmiyor en azından öyle değil

off bu rengi bnde cok seviyorum hatta bu renkleri içeren bi konu açmıştım. tam bu renk olmasada bende bakırlık kullanmıştım bak onu begenmemişti fazla tabi cnm asla dikleşme , bunlar önemli şeyler, her ne kadar iç güzellik önemli olsada dış görünüşte bir o kadar önemli. yanı sahsen ben , nişanlımın sevgilimin hoşlanmadıgı bir şeyi sürekli benım üzerimde görmesinden rahatsız olurum. parfüm alırkende ona koklatırıım. hoşuna gidecek şyleri bende bulsun isterim saç rengini merak ettım foto koyarsan sevinirim cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/628504-sarisin-olmam-evliligimi-bitirecekmis.html konumu oku

ayy Allahım anladıgım tek şey senı fazlasıyla kıskanıyor saçını tabi siyah yapma ama biraz daha koyulaştırabilirsin.ayrıyetten dışardan kim ne düşünürse düşünsün eşin senı bilmiyor mu ne bahane ediyor etrafı şimdi o sarışın birini hayaline oturtmuş ya, başkasınında senı hayaline yerleştirebilme fikri vardır eşinin kafasnda ve bunu düşündükçe deliriyo sana patlıyo bence

Son düzenleme:

hehe napim mecbur

o değil de bugün bana '' saçını maviye boyasana aşkım '' dedi gayet ciddiydi bu yaştan sonra maalamat edecek adm beni galiba cümle aleme ama içim de gitmedi değil ama yapamam 2 çocuklu koca kadınım yakışmaz

nasıl oldu saçların beğendi mi senin adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…