Bende 7 yıldır platin sarı yaptiriyorum.En son boyatmadan dedim artık kendi rengime dönerim uzatmaya başladım yolu yarilamistim,bilirsiniz sarı saçta dipler uzayinca nasıl bi görüntü oluyor.Gerci kendi saç rengim açık ton olduğu için abes durmuyordu cok.Neyse eşim dedi ki niye boyatmiyorsun bende kendi rengime doneyim sıkıldım dedim ama ben seni sarı seviyorum sarisinim dediiii olay bitti ertesi gün kuaforde aldım soluğu valla :)) içimdeki ses ya sarisinlara gözü kayarsa diyordu :)))
Kirpiklerim keşke gür ve siyah olsa çok güzel
Kaşlarını da açtırabilirsin eğer tenin uygun bir renkse sarıya canım
Onu ben de düşündüm koyu renk saçlılara bakarsa diyeOff kadın değil miyiz işte
Benimki genel olarak koyu renk saç seviyor ya
bana da oldu öyle.zaten ben fikrini sorarım hangi renge boyayayım diye.Allahtan beyaz tenliyim her renk gidiyor.ondan sorun yasamadık onun dediği renk genelde benim hoşuma giden bir renk olur zaten boyatırım.Evet yapar mısınız?
Ben sarışınlığa baya heves ettim boyadım açtırdım saçlarımı baya kışa da koyu rengime geri dönmek niyetindeydim kumraldım. Ama 3 oldu bu bana geçen gün durdu durdu "Saçlarını siyaha boyasana." dedi ben çok içerledim nedense "Yahu ne var, ben bu halinide beğeniyorum ama seni öyle tanımış sevmiştim, özledim o halini." dedi
Acaba beni böyle beğenmiyor mu diye taktım ve sinirlendim
Şimdi doğruya doğru sarışınım diye diye çok sevmişti beğenmişti zamanında ama ben alındım nedense ve şu an inada bindi ben zaten siyaha boyamak istiyordum ama sırf o istedi diye inadına ömrümce sarışın kalasım var boyatsam onun için gibi olacak bu hisse de katlanamıyorum
Sizde de olmuştur illa ki saç boyası muhabbetleri benle paylaşır mısınız kızlar
anuuuu kız sen evlendin mi ? hayırlı uğurlu olsun. bu arada ne var saçını siyaha boyamanı istemesinde ? benim eşim de saçlarını kestir siyaha boyat diyor ben koyu kestaneyle kandırıyorum ne var ki bunda ? siyah saç seksidir hembçyle şeyde inat yapılmaz. ama eğer sonradan yine açtırmak isteyeceksen saçını siyaha değil de kestaneye falan boyat bari siyahtan dönülmüyor ya o yüzden.
Ben boyamadan önce muhakkak sorarım nasıl olur güzel durur mu ? senın fikrin ne diye sorarım nişanlıma. şahsen siyah seviyosa siyah yparım , cunki hani sanki böyle gözü dışardaki esmerlere kayacakmış gibi düşünürüm daha kötü olurum. o yuzden onun memnunıyetıde önemli benım için. gerci istedigim hiç bir renge hayır demedi ama olsun fikrini almak nelerden hoşlandıgını bilmek gerek kanımca tatlım.
Koyu renk sevdiğini bile bile sarışın oldum ben :/ O da ses etmedi tabi canım sana hepsi yakışıyor dedi ama adamın içinden geçiyor belli ki kaç ay sonra açığa vurmaya başladıEn güzelini yapıyorsun inatlaşmamak en iyisi, benim de aklıma gelmedi değil gözü kayar mı diye dışarı :/ Hani doğal halim olmasa haklıyım üzülmekte de neyse senin siyah mı canım şu an
yok ben sarışındım önceden :) sarıyı yapmadan önce bile sordum yap bakalım nasıl olacak dedi ve cok begenmişti, sonra dedim özüme dnmek istiyorum diye bencede boyama kendine gelsin saçların dedişuan kendi renginin gelmesini beklıorum, normalde kumralım , bekliyoruz ikimizde. saçlarım kendine gelsin uzasın kızıl düşünüyorum , her rengi tatsın bende erkeemmm
Koyu renk sevdiğini bile bile sarışın oldum ben :/ O da ses etmedi tabi canım sana hepsi yakışıyor dedi ama adamın içinden geçiyor belli ki kaç ay sonra açığa vurmaya başladıEn güzelini yapıyorsun inatlaşmamak en iyisi, benim de aklıma gelmedi değil gözü kayar mı diye dışarı :/ Hani doğal halim olmasa haklıyım üzülmekte de neyse senin siyah mı canım şu an
Benim de kumraldı işteBak bir de şu var ben bayılıyorum
Bakır karamel diye geçiyormuş
Aman benim ilk hedef siyah hem de mavi siyah istiyorum canım iyice koyu olsun alsın doysun simsiyaha
Bundan sonra da sorarım artık inatlaşmam beyimiz nasıl istiyorsa öyle olsun madem
Neyse gidip yıkayayım bakalım nasıl olmuş saçlarım
Evet yapar mısınız?
Ben sarışınlığa baya heves ettim boyadım açtırdım saçlarımı baya kışa da koyu rengime geri dönmek niyetindeydim kumraldım. Ama 3 oldu bu bana geçen gün durdu durdu "Saçlarını siyaha boyasana." dedi ben çok içerledim nedense "Yahu ne var, ben bu halinide beğeniyorum ama seni öyle tanımış sevmiştim, özledim o halini." dedi
Acaba beni böyle beğenmiyor mu diye taktım ve sinirlendim
Şimdi doğruya doğru sarışınım diye diye çok sevmişti beğenmişti zamanında ama ben alındım nedense ve şu an inada bindi ben zaten siyaha boyamak istiyordum ama sırf o istedi diye inadına ömrümce sarışın kalasım var boyatsam onun için gibi olacak bu hisse de katlanamıyorum
Sizde de olmuştur illa ki saç boyası muhabbetleri benle paylaşır mısınız kızlar
Koyu kestaneyle kandırıyorum adamı yazmış Allah iyiliğini versin ya çok güldüm
Yiyor mu bari
Param yoktu kuaföre gidemedim
O yüzden ben de şu an elimde olan Koleston 5.37 Kışkırtıcı Kahve ile boyadım bakalım benimki de yiyecek mi ya da kışkıracak mı canım akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?