Korkudan mı korkudan mııııııııııı ay çok güldüm ilahi
O kadar korkunç mu görünüyorum kız dışarıdan
Ama ilkin gördüğünde de çok beğendi sarışınım diye sevdi çok :26:
Beğenmezse üzülürüm valla bu halimle de
Evet yapar mısınız?
Ben sarışınlığa baya heves ettim boyadım açtırdım saçlarımı baya kışa da koyu rengime geri dönmek niyetindeydim kumraldım. Ama 3 oldu bu bana geçen gün durdu durdu "Saçlarını siyaha boyasana." dedi ben çok içerledim nedense "Yahu ne var, ben bu halinide beğeniyorum ama seni öyle tanımış sevmiştim, özledim o halini." dedi
Acaba beni böyle beğenmiyor mu diye taktım ve sinirlendim
Şimdi doğruya doğru sarışınım diye diye çok sevmişti beğenmişti zamanında ama ben alındım nedense ve şu an inada bindi ben zaten siyaha boyamak istiyordum ama sırf o istedi diye inadına ömrümce sarışın kalasım var boyatsam onun için gibi olacak bu hisse de katlanamıyorum
Sizde de olmuştur illa ki saç boyası muhabbetleri benle paylaşır mısınız kızlar
Sırf onun içinmiş kendimi beğendirmek içinmiş gibi hissettim tamam zaten onun için de sarışın oldum farklı olsun beğensin diye ama yiğitliğe şey sürdürmüyorum onun için değilmiş gibi davranıyorum gurur meselesi mi nasıl adlandırsam bilemedim ama sizin uysallığınızı da takdir ettim vallahi erkekler sizin gibi kadınlarla daha iyi geçiniyorlarbende varsa yoksa inat atraksiyon
Beyaz tene koyu renk saç hakkaten çok güzel duruyor benim de aklımda var koyu rengi özledim ama şimdi koyu boyadı mı geri sarıya dönmesi zor peki siz nasıl göze aldınız bunu :18:
Evet yapar mısınız?
Ben sarışınlığa baya heves ettim boyadım açtırdım saçlarımı baya kışa da koyu rengime geri dönmek niyetindeydim kumraldım. Ama 3 oldu bu bana geçen gün durdu durdu "Saçlarını siyaha boyasana." dedi ben çok içerledim nedense "Yahu ne var, ben bu halinide beğeniyorum ama seni öyle tanımış sevmiştim, özledim o halini." dedi
Acaba beni böyle beğenmiyor mu diye taktım ve sinirlendim
Şimdi doğruya doğru sarışınım diye diye çok sevmişti beğenmişti zamanında ama ben alındım nedense ve şu an inada bindi ben zaten siyaha boyamak istiyordum ama sırf o istedi diye inadına ömrümce sarışın kalasım var boyatsam onun için gibi olacak bu hisse de katlanamıyorum
Sizde de olmuştur illa ki saç boyası muhabbetleri benle paylaşır mısınız kızlar
:))) vallahi sesli güldüm:))
Dipnotumu yazmıştım öğretmenim ben:))
Nasılım ama:))
Hani gelse "beğenmedim siyah daha iyidi" dese boğacak gibisin deKorkmuş olabilir
Beğendiyse sorun yok tekrar siyah görmek istiyordur sadece
Sanırım hepsinde bu tip istekler var. Doğal saçlarınsa eğer boya demiyorlar ama boyuyorsan aksesuar olarak düşünüyorlar sanırım hep bi renk seçme hevesleri var.
Ben sarı kullanıyorum. Kendi saçlarım kumral.
Şu ana kadar siyah ve kızıl istekleri oldu. Açıkcası yapmıştım.
Ben memnun olmamıştım ama sevgilim sonuçta.. Şimdi ise asla yapmam.
Bunun sebebi ise sarı kadar hiç birinin yakışmaması.
Maksimum kendi saç rengime boyarım. Onunla yetinmek durumunda kalır.
benim sevgilimde geçen sarıya boya dedi baya bi güldüm kirpik ve kaşlarım çok gür ve simsiyah bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?