Ne yaparsınız kızlar eşiniz yada sevgiliniz size başka bir bayanın adıyla hitap etse,ne yaparsınız?
biz birbirimize arkadaşlık dönemimimiz haricinde sevgili olduğumuz andan itibaren hiç ismimizle hitap etmedik..o nedenle başka bi kadın adıyla hitap edeceğini de hiç sanmıyorum
biz birbirimize arkadaşlık dönemimimiz haricinde sevgili olduğumuz andan itibaren hiç ismimizle hitap etmedik..o nedenle başka bi kadın adıyla hitap edeceğini de hiç sanmıyorum
adı mustafa değil. bi defa gazete okurken adıyla seslenmiştim bakmamıştı ben de değişik adlar saymayabaşladım mustafa diyince bakıyoa.s
10 yıllık evliliğim boyunca, dönem dönem başka isimlerle hitap etti... Aklıma hiç yanlış birşey gelmemişti fisfisfis
Birinci de eski sevgilisinin adını söyledi :))) Uykusunda .. en büyük tepkiyi o zaman verdim.... Zuhallll demesiyle fırlattım yataktanşakkıdı
İkincisinde yanında çalışan bir hanımın adı, Hülyaaa dedi :))) fisfisfis
Üçüncüsünde, yine yanında çalışan bir hanım idi... Özlem hanım diye hitap etti... hem de kayınvalidemler ve bilumum akrabaları yanında fisfisfis Ben tepki vermedim öyle baktım suratınaa... Zaten benim tepki vermeme gerek kalmadan, onun ailesi kızdı, söylendi....
Çok saftım bee, aklıma kötü bir şey gelmiyordu, yani beni aldatacağını falan hiç düşünmüyordum :1no2: Ne kadar körmüşüm değil mi....
ahhh ahhhhh eski Nuray'ı o kadar özlüyorum ki.... o saf nurayı.... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?