Eşiniz(Sevgiliniz)size başka bir kadın ismiyle seslenirse

Ne yaparsınız kızlar eşiniz yada sevgiliniz size başka bir bayanın adıyla hitap etse,ne yaparsınız?

bu arada sanırım o fotodaki senin bebeğin. biz burdaki iş arkadaşlarımla bebişin yanaklarını yeme hayalleri kuruyoruz. o ne tatlı bi bebişko yarabbim
allahım size bağışlasın :1hug:

bana adıyla hitap ettiği kadının yanına doğru postalasım bavuluylaÇok üzgünüm çoookya da yok direk öldüreyim ben kimseye yar olmasın:1closedeyes:

biz birbirimize arkadaşlık dönemimimiz haricinde sevgili olduğumuz andan itibaren hiç ismimizle hitap etmedik..o nedenle başka bi kadın adıyla hitap edeceğini de hiç sanmıyorum

biz birbirimize arkadaşlık dönemimimiz haricinde sevgili olduğumuz andan itibaren hiç ismimizle hitap etmedik..o nedenle başka bi kadın adıyla hitap edeceğini de hiç sanmıyorum

Kiz o bizde de var :uhm: Ben asla askima adiyla hitap edemiyorum,o da aynen bana... Toplum icersinde bana bazen mecburen ismimle seslendigi zaman ikimizde gülmeye basliyoruz, cok tuhafimiza gidiyor
Benim annemle babam da öyledir, 25 yillik evlilik hayatlarinda asla annemin babama,ya da babamin anneme ismiyle hitap ettigini görmedim kafamçokkarıştı Ay cok garip,sen yazinca aklima geldi laelaelaelaelae

Konuya gelince;ben de pek sanmiyorum bana baskasinin ismiyle hitap edecegini, etse bile dili sürctü falan derim herhalde tatlicadiarzu

allegriaya tamamiylen katılıyorumŞeniz
bizde hiç adımızla hitap etmeyizkifisfisfis

yapacağım şey kimin adıyla hitap ettiğine bağlı.

ya wildrose kardeş niye bu konuyu açıyon da benim kapanmayan yaramı deşiyon.Şimdi sıkı durun anlatıyom olay şöyle gelişti ben 1 senelik ewliydim yani 1.5 sene önce biz beraber olduktan sonra eşim bişey sölemek için seslendi sevda dedi sevda kim eşimin eski sevgilisi
:)haydi siz düşünün şimdi çıldırmak yırtınmak neye yarar....

başkasının adıyla bana,
çok yaşamaz kanımca...

tahammül bile edemem..en sinir olduğum şeydir ve bunu eşimde bilir...bana başka isimle seslendiği olur ama bu isimler sadece görümcelerimin ismi olur..onda bile tavrımı koyrım..yavrum bazen ağzından çıkacak gibi olur sonra çevirir bende gülmekten ölürüm...onun dışında 14 yıldır hiç işitmedim allah işittirmesinde...
sevgiler...

O seslendigin hanim burda yok, benimle yetinmeye bak istersen deyip tatlicadiarzu
kafaya terligi yerdi:tomato:

en güzeliydi yaptığın :icecream: ağzı alışmış olabilir işyerinde çağıra çağıra olamaz mı yani ..kötü düşünmemek lazım a.s.

benim başıma gelse o burda değil yavrum derdim..benim rahatlığım ona batar zaten ben değil o beni yerdi :)))

bir seferinde eşimle beraber dizi izliyorduk. bana dizideki başrol oynayan bayanın ismiyle hitap etti. amacı sadece sen de benim atıyorum ayşemsin demekti, ama ben buna bile çok bozuldum ve dediğine diyeceğine pişman ettim. Çok üzgünüm çoook klava:

Ben zaman zaman bişeyler anlatırken eşime kız arkadaşımın adını söylüyorum.. Kız arkadaşımada zaman zaman aşkım diyorum.. Dalgınlıkla oluyor. Eşim böyle bişey yaparsa o bayanla çok konuştuğunu anlarım, e hoşuma gitmez tabi. didiklerim olayı..

aglarım aglarım ve agladım da.............

çok dıkkat eder ama bazen eskı kırıklarının adı agzından cıkar..

caktırmadan kamufle etmeye calısır ama iş işten geçmıştır..

ben aglıyor konumundayımdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…