Eşiniz(Sevgiliniz)size başka bir kadın ismiyle seslenirse

Benim öyle birşey şimdiye kadar başıma gelmedi de eşimin işyerindeki arkadaşları söylemişti,-aşırı yoğun oldukları bir dönem,bilgisayarda proje falan tasarlarken,eşime birşey sorduklarında efendim hayatım, diye cevap vermiş ve aynı gün o gafı 3 kez yapmış:roflol::roflol::roflol:...Kopmuşlar..Ayyy yanii düşünemiyorum yaa:tomato:

olum ılanını kendı ellerıyle vermıs demek tır :dilcikar:

çok Zor Bir Durum Ama Bilemiyorum Nasil Tepki Verirdim...ama Kesin Olan klava: Yerdi

tatlicadiarzudilini kopartırım bi daha kimseye seslenemez.çokmu acıtmalı oldu.Kötü Kazen

annemin ş yerinin önünden geçerken eski sevgilinin annesinin adıyla hitap etmişti anneme, hiç tepki vermedim kendi farketti zaten ay pardon dedi. sadece bana da yakında o kızın adıyla hitap edersin demiştim. aman pis ıyyy.

esim cok nadir de olsa kendi ismimle hitap ettigi zaman bile de deliriyorum cunku arkasindan mutlaka tartisma cikiyor yillardir birbirimize askim diye hitap ederiz
bir hataya dusup de baska bir isim ile hitap etsi onun bittigi andir

birkaç defa yanlışlıkla ablasının adını demiştir.
ablasına da benim adımı dediği olur bazen.
bunları umursamam.
ama kazara başka birinin adını söylerse :mymeka:

resmen cıldırırdım çiğçiğ yerdim onu..
nedemek ya...bak şimdi kızmaya başladım bile ..düşünmesi bile kötüya

valla deliririm heralde sinirimden o anda nasıl bi tepki veririm bilmiyorum ama......Kötü Kazen hiç iyi şeyler olmazsengözlerimebaksanab

ağzından çıkan x ismin kim olduğunu öğrenirimmm........
gebertirimmmmmm uleyyyyyyyyynnnnnnnnklava:klava:
liğme liğme ederimm onuuu..:mymeka:
üstünde tepinirim:mymeka:

aklından başka birini geçirdiğini belli etmiş olur bunun başka açıklaması olamaz....

çok sinirlenirim, bir kere sevgilimken bana eski sevgilisinin adını söylemişti, sonra ben de defalarca kez ona kendi eski sevgilimin adını söyleyerek seslenerek intikam aldım :)

ya benim eski erkek arkadaşım bana kızdığı zaman yanlışlıkla eski kız arkadaşının ismini söylerdi.
çok yakın zamanda ayrılmışlardı ve baya kavga gürültü olan bir ilişkiydi.
ne zaman tartışıyor olsak o isim çıkardı ağzından.
ama zaten isimlerimiz de biraz benziyor o yüzden çok rahatsız olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…