Eşiniz/sevgiliniz size şunu yapsa .. nasıl bi söz paylaşırdınız?

Emcos

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
126
53
13
32
eşiniz veya sevgiliniz sizin hayallerinizi arkadaşıyla gerçekleştiriyorsa ne hissederdiniz kızlar ? Mesela maç beraber tirübüne gidelim diyor , ama 2 gün sonra arkadaşıyla gidiyor cevap olarakta (bitanem senle beraber yine gidicez) diyor. Öyle bi söz paylaşmak istiyorum ki içine otursun çok moralim bozuk

erkek arkadasiyla mi gidio
Evet biz haziran gibi konuştuk dedik ki sezon açılsın maça gidelim dedik, sonra arkadaşı bu sabah arıyor ve maça bilet var gidelim mi diyor hanıma sormam lazım diyor kapatıyor gönlüm olmadığı halde aklı kalmasın diye git dedim.gitti ama çok üzüldüm

kuzum anladigim kadariyla yeni evlisin. herseyi birlikte yapmak istiosun onu da anliylrum. ama birbirinize yasam alani ayirin

kuzum anladigim kadariyla yeni evlisin. herseyi birlikte yapmak istiosun onu da anliylrum. ama birbirinize yasam alani ayirin[/QUOTE
kuzum anladigim kadariyla yeni evlisin. herseyi birlikte yapmak istiosun onu da anliylrum. ama birbirinize yasam alani ayirin
1 senedir evliyiz çok şükür bi sıkıntımız yokta deli oldum böyle olunca bana söz verip arkadaşıyla maça gitmesine

Back
X