eşiniz-sevgiliniz üstsüz güneşlenmenize izin verir mi?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
54
118
35
İstanbul
teknede sahilde yazlıkta yurtdışında,neresiyse artık,sevgiliniz-eşiniz üstsüz güneşlenmenize,hatta biraz daha genişletelim g-string mayo giymenize

izin verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
aslaaaa,hayatta izin verecek bi insan değil akannehir ztn bende istemem :kedi:

haa belki yalnızsak tekne gibi..bi ihtimal..

Asla kattaa izin vermezzz...
zaten bende bu tarz bir izin almam çünkü iyicene abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her insanın kendine kalacak bir özeli mahremi olmalıdır bence....

böyle bırseyı ben ıstemem kı bır kere o ızın verse bıle aklinialirimsmile

delikafadulden
benimki daha simdiden evlenince bikiniyle güneslenmemi istemediginin sinyallerini veriyo
kaldiki üstsüz ve g-stringle izin vercek :roflol:

yalnızsak ortamda bizden başka kimse yoksa, gelme ihtimalide yoksa olabilir.. buna izin veren eşe de eş demem zaten ben:1closedeyes:

şimdi sordum msjla.. izin verir misin bodrumda mesela üstsüz güneşlenmeme dedim.. sadece "hayır" yazmış. ben de sevgilim geniş diyin seviniyodum sempatiksalakcinni

aha 2. msj geldi.. "nerden çıkarıyosun böyle abuk subuk soruları.. o siteye girdin dimi gene.. çabuk kapat ders çalış.. böyle soru mu olur tabiki de vermem " al işte kavga sebebi.. yarın bigün başıma ekşir bu.. sen niyeti bozdun üstsüz güneşlenmek istiyosun memişlerini ona buna gösterme derdine mi düştün der.. laelaelaelaelae

kesınlıkle izin vermez sımdı bıle bı yere gıtcegımız zaman ozellıkle annesıne gıyerım bakar yok bunun surası kısa degıstır baska gıyerım yok burası nıye boyle bazaende kızcagımı anlarsa hıc yakısmamıs askım ben olsam gıymezdım der yanı yıne cıkarttırır bıkınıyle tamamda ustsuz hayatta

şimdi sordum msjla.. izin verir misin bodrumda mesela üstsüz güneşlenmeme dedim.. sadece "hayır" yazmış. ben de sevgilim geniş diyin seviniyodum sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 burcu ben de az önce mesaj attım sordum. cevap ''tövbe tövbe'' kaydirigubbakcemile3

Maksat bikini iziyse,yeni ürünler var iz bırakmayan.sempatiksalakcinni
Of,hele yaşlı turist teyzeler üstsüz güneşleniyor,göz zevkim bozuluyor!..Gerçi o görüntü tangalı bir erkekten daha iyidir. sempatiksalakcinni İsteyen istediği gibi güneşlensin ,hoff!..:umursamaz:

Herhangi biryerde izin vermez asla.. Zaten benm de böyle bir talebim olmaz....
Ama teknedeysek, açılmışsak.. Ve teknede sadece biz varsak izin verir, ama o zaman da sanırım güneşlenemeden kendmizi kamarada buluruz

hakketen nedir o yaslilarin ustsuzluk meraki oyle, anlayamiyorum, ustelik cok rahat dolasiyorlar o sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…