aha 2. msj geldi.. "nerden çıkarıyosun böyle abuk subuk soruları.. o siteye girdin dimi gene.. çabuk kapat ders çalış.. böyle soru mu olur tabiki de vermem " al işte kavga sebebi.. yarın bigün başıma ekşir bu.. sen niyeti bozdun üstsüz güneşlenmek istiyosun memişlerini ona buna gösterme derdine mi düştün der.. laelaelaelaelae
aha 2. msj geldi.. "nerden çıkarıyosun böyle abuk subuk soruları.. o siteye girdin dimi gene.. çabuk kapat ders çalış.. böyle soru mu olur tabiki de vermem " al işte kavga sebebi.. yarın bigün başıma ekşir bu.. sen niyeti bozdun üstsüz güneşlenmek istiyosun memişlerini ona buna gösterme derdine mi düştün der.. laelaelaelaelae
Ben onun altsız güneşlenmesine izin vermeyeceğim için o da benim altsız ya da üstsüz güneşlenmeme izin vermez kaydirigubbakcemile3
Geçen yaz bikini izi çıkmasın diye 15 dakika boynumdaki askıyı önüme doğru alayım demiştim de onda bile bik bik ötmüştü.
İzin verse de üstsüz ya da altsız güneşlenemem ayrıca, Türkiye hem hazır değil daha buna hehe.Bize ait tekne falan da olsa yok canım ormandan falan gözetlerler dürbünle, en kötü benim şansıma dalgıç neyin çıkıverir sudan gene sakat, yok yapamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?