• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz-sevgiliniz üstsüz güneşlenmenize izin verir mi?

Asla istemez tabiki olur mu öyle şey yaa... Biz gittiğimizde bikini giyerim ama denizden felan çıktığımda hemen arkanı düzelt, askını düzelt der bana. Bazen bikinimin askılarını yana bağlarım ama yüzüstü yatarlen askı izi olmasın diye çünkü askısız giymeme de izin vermiyor ne kadar güvenli olsa da denizde felan bir kaza olur iniverir belli olmaz diyor ama yüzüstü yatarken askımı kenardan bağlamama izin veriyor onu da o bağlayıp söker tek başına yapma açılır der. Öyle de olması lazım ama...

Asla ama asla izin vermez eşim.Bikini giydiğimde bile denizden çıkar çıkmas hemen havlumu verir şortunu giyde bende rahat edeyim der:) kaldıki eşim benden bunları istese ben asla giyemem üstsüz güneşlenemem rahatsız olurum ve böle bişeyi benden neden istediğini sorgularım.Hiç uygun değil bana ve eşime.

verirrr tabikiiiiiiiiiiiidesempatiksalakcinniyanii olcak şeyy degilll oyarr benii..bikiniye zor izzin vriyoo kıskanç koçişim.)aşkım

Yurt dışında üstsüz güneşlenmek isterim...
Herkes öyle olduğu için,ve orda öküz vari bakmadıkları için sanıyorum birşey demezdi.
Dermiydi ki? CADIARZU

Ben azcık dekolte yapsam sinirlenip bağırıyo, nerde kaldı üstsüz güneşlenmek :roflol:
Elinde kalırım ama önce babamın ona sıra bile gelmez. kaydirigubbakcemile3

Herkes öyle olduğu için,ve orda öküz vari bakmadıkları için sanıyorum birşey demezdi.
Dermiydi ki? CADIARZU

yurtdışında herkesin üstsüz güneşlendiniğini nerden çıkardınız?
hangi yurtışı orası?

Dermiydi ki? CADIARZU

ybancisin diye ilk yuzden tipten dikkat cekersin sonra ciplakliginda ikiside birleesince gozlerini senden alamazlar !!!!

sorunun cevabi: asla izin vermezdi. surda siyah tayt giydim diye 2 gun dilinden dusmeyen ben artik usttsuz guneslensem olene kadar soylenir :D

Degil izin vermesi böyle biseyi söylemem bile olay olur sanirimbayanssulusmile

valla heralde olay çıkartır soramam bile yani kıskanç değildir kendisi ama bu kadarda geniş olamaz...

Bilmem, soracaktım telefonunu açmadı.
Sanırım herkesin üstsüz dolaştığı bir plajsa sorun etmez, o zaman bakan olmaz çünkü. Ama herkes bikini giyerken ben kabak gibi açacak olursam sorun yaşarız.
"ızin" szöcüğünü kullanmadım özellikle, benim kıyafetim konusunda eşimin fikri olabilir, bunu benimle paylaşabilir, hatta hiç iplemezsem alınıp sinirlenebilir. Ama bu "izin" eyleminin konusu olmaz hiçbir zaman.
Bir de konuya yorum yapmak isteyen arkadaşlar sadece soruya yanıt verseler daha şık olur. Başkalarının eşinin erkekliğini ya da adamlığını, sizin eşinizden farklılar diye sorgulamak ayıp olmuyor mu biraz?

Son düzenleme:
:/ tabiki olmaz. olur diyen adamı yanımda adam diye tutmam ben ya. :))

öyle adamı adam diye tutmam haaaaaaa :))))))))) bulduğunu sıkı tut ozaman :) hayret bişey ya :))))))))

Back
X