Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağırmaz benim eşim....
Benim bağırmalarımdan fırsat bulamaz çünkü...
Hic boşluk bırakmam ben bağırırken...![]()
Aynı ben. Biran önce sussun da çocuk görmesin duymasın diye kapatıyorum konuyu.Valla kizim dogmadan once genelde ben bagirirdim. Yada o bagirirsa bagirir cevap verirdim ..inat ederdim illa en son lafi ben soylycem diye cocuk gibiydim..
Simdi kizim dogdu e annelerden cok babalar lohusalik yasiyo ya malum.. adam degisti bagiran cagiran hatta sinir krizleri gecireb bisey oldu. Artik bagirmiyorum o bagirinca.. kizim aglamaya basliyor cunku. Korkuyor. Is buyumesin diye kapatyorum kapiyi bi odaya giriyorum kizimla. Babasi ne halt yerse yesin disarda.. umursamiyorum da aslinda naptigini. Kizim onemli sanirim en cok.. Dedigi laflae bile bi kulagimdan girip otekinden cikiyor. Onceden olsa ohoo alir yururdum de simdi i ih..
konuya göre değişir ben haklıysam eşim sesini çıkarmaz o haklıysa ben susarım.ben hiç yatağımı ayrıcak duruma gelmedim.sizde sakinleştiğinizle tekrar karşılıklı oturup konuşup halledebilirsiniz bence.Iyi aksamlar hanımlar,
Sorum başlıkta belirttiğim gibi; eşiniz size çok sinirlenip sesini yükselttiğinde ne yapıyorsunuz? Gerçekten eşimle büyük kavgalarımız sayılıdır. Birbirimize en son 1 yıl önce bağırdık ama nadirende olsa oluyor bazen işte malesef...
Bugün eşimde bende çalıştık. Işyerinde eşim aradı, erkek kuzenler toplanmak istiyorlar akşam bizde olur mu diye, tamam olur bende anneme geçerim dedim. Bide rıca etti birşeyler hazırlarmısın diye, yaparım tabi dedim. Sonra işte eve gel hazırlık yap, çocukla hazırlan derken çıktım evden. Bu arada toplam 13 kisilerdi. Yolda eşime msj attım, ben hazırlığı yaptım lütfen sende topla heryeri yoruldum diye. Sonra işte eve geldim birde ne göreyim heryer heryerde. Işte o zaman sinirlendim ve dedim eşime, senin toplamak anlayışın bumu? Hiç mi düşünmüyorsun beni diye. Oda dalga geçer gibi git yat asagiya dedi. Bende dedim bu son oldu hep aynisini yapiyorsun cocukmusun sen neden hep sana topla diye tembihlemek zorundayim sürekli? Insan zaten toplar diye söylendim. Buda aldi eline bardagi güya bana dogru tutup firlatacak,üstüme gelme toplicaz iste neden üstüme geliyorsun diye bagiriyor. Sıkıyorsa at dedim, polisleri ararim dedim, atmadi tabi, (bu zamana kadar tokat dahi atmanistir bana cünkü biliyor asla ama asla tolere etmeyecegimi) ama bagiriyor bende bagirdim bana bagiramassin sen ne saniyorsun kendini felan dedim. Sonra defol git dedi. Bende, defolacak biri varsa sensin adam ol dedim. Carptim kapiyi yatak odasina girdim. Oda oturma odasinda oturuyor saatlerdir. Ortalik hala ayni daginiklikta. Yatagima almicamda akli basina gelene kadar. Sizce haksizmiyim? Siz ne yapiyorsunuz böyle durumlarda?