Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

ben hep şuna inanırım biri ateşse diğeri su olmalı eşiniz size bağırdığında ortamdan ayrılmayı denediniz mi hiç sinirler yatışınca insan daha net düşünüyor hiç bir şey demeye gerek kalmadan hatasını anlayıp özür dileyecektir bence

Valla kizim dogmadan once genelde ben bagirirdim. Yada o bagirirsa bagirir cevap verirdim ..inat ederdim illa en son lafi ben soylycem diye cocuk gibiydim..
Simdi kizim dogdu e annelerden cok babalar lohusalik yasiyo ya malum.. adam degisti bagiran cagiran hatta sinir krizleri gecireb bisey oldu. Artik bagirmiyorum o bagirinca.. kizim aglamaya basliyor cunku. Korkuyor. Is buyumesin diye kapatyorum kapiyi bi odaya giriyorum kizimla. Babasi ne halt yerse yesin disarda.. umursamiyorum da aslinda naptigini. Kizim onemli sanirim en cok.. Dedigi laflae bile bi kulagimdan girip otekinden cikiyor. Onceden olsa ohoo alir yururdum de simdi i ih..

Bazen tartusirken bagirma olarak degil de sesi cok yukselir. Normalde sakin sakin sinirinin gecmesini beklerim siniri gecinde saglam pisman ederim. Ama bi gun baktim cenesi durmuyor. Bi bagirdim buna. Dedim en cok bagiran en hakliysa buyur kim daha cok sesini yukseltiyor gorelim bakalim dedim. Daha da sesini yukseltmez :D

Ben daha çok bağırıyorum ama o sinirle dışarı sakinlesmek için yürümeye çıkması beni dahada sinirlendiriyor. hirsimi alamayıp bu defa telefonda devam ediyorum.
Sanırım bazen alttan almayı bilmiyorum.

Kendisi tosun paşa galiba. Oturduğu yerden emir verdiğine görem.. Hem hazırlık yaptırıyor hem de toplamıyor.. o toplayamıyor olabilir ama ben fena çarparım..

Önceden alttan alırdım, sakin kalmaya çalışırdım ama bir de baktım sessiz kalan taraf suçlu olarak algılanıyormuş, o “biri ateşken diğeri su olmalı” falan fistan hikayeymiş... şimdi o bir bağırdı mı ben beş bağırıyorum! İletişim kurmak istemeyip bağırmayı seçen karşılığını alır bundan sonra böyle.

Valla kizim dogmadan once genelde ben bagirirdim. Yada o bagirirsa bagirir cevap verirdim ..inat ederdim illa en son lafi ben soylycem diye cocuk gibiydim..
Simdi kizim dogdu e annelerden cok babalar lohusalik yasiyo ya malum.. adam degisti bagiran cagiran hatta sinir krizleri gecireb bisey oldu. Artik bagirmiyorum o bagirinca.. kizim aglamaya basliyor cunku. Korkuyor. Is buyumesin diye kapatyorum kapiyi bi odaya giriyorum kizimla. Babasi ne halt yerse yesin disarda.. umursamiyorum da aslinda naptigini. Kizim onemli sanirim en cok.. Dedigi laflae bile bi kulagimdan girip otekinden cikiyor. Onceden olsa ohoo alir yururdum de simdi i ih..
Aynı ben. Biran önce sussun da çocuk görmesin duymasın diye kapatıyorum konuyu.
Sadece yanına gidip kulağına usulca fısıldıyorum, çocuk uyuyunca konusucaz, bitti sanma.
Tabi çok sinirliyse yine bile susmamış oluyor :D

Biraz önce yaşadık. Ben yatak odasındayım, o oturma odasında. Bağırdı, duvarı yumrukladı, nasıl inlettiysem apartmanı boğazım ağrıdı. Kedi seviyorıum diye kedi gibi sinecek değilim! Babam bağırmamış bana o kim oluyor. Hem de sevgili annesi yüzünden.

Ben olsam evi toplamam. O toplayana kadar elimi surmem. Toplamayacaksa da temizlikci cagirsin eve. Bu da ona ders olsun. Yoksa hep yapar bunu.
Hrp toplamsmis hem de sesini yukseltip uste cikmaya calismis. O bardak hareketi de hos degil. Umarim saygisini kaybetmez.

Iyi aksamlar hanımlar,

Sorum başlıkta belirttiğim gibi; eşiniz size çok sinirlenip sesini yükselttiğinde ne yapıyorsunuz? Gerçekten eşimle büyük kavgalarımız sayılıdır. Birbirimize en son 1 yıl önce bağırdık ama nadirende olsa oluyor bazen işte malesef...

Bugün eşimde bende çalıştık. Işyerinde eşim aradı, erkek kuzenler toplanmak istiyorlar akşam bizde olur mu diye, tamam olur bende anneme geçerim dedim. Bide rıca etti birşeyler hazırlarmısın diye, yaparım tabi dedim. Sonra işte eve gel hazırlık yap, çocukla hazırlan derken çıktım evden. Bu arada toplam 13 kisilerdi. Yolda eşime msj attım, ben hazırlığı yaptım lütfen sende topla heryeri yoruldum diye. Sonra işte eve geldim birde ne göreyim heryer heryerde. Işte o zaman sinirlendim ve dedim eşime, senin toplamak anlayışın bumu? Hiç mi düşünmüyorsun beni diye. Oda dalga geçer gibi git yat asagiya dedi. Bende dedim bu son oldu hep aynisini yapiyorsun cocukmusun sen neden hep sana topla diye tembihlemek zorundayim sürekli? Insan zaten toplar diye söylendim. Buda aldi eline bardagi güya bana dogru tutup firlatacak,üstüme gelme toplicaz iste neden üstüme geliyorsun diye bagiriyor. Sıkıyorsa at dedim, polisleri ararim dedim, atmadi tabi, (bu zamana kadar tokat dahi atmanistir bana cünkü biliyor asla ama asla tolere etmeyecegimi) ama bagiriyor bende bagirdim bana bagiramassin sen ne saniyorsun kendini felan dedim. Sonra defol git dedi. Bende, defolacak biri varsa sensin adam ol dedim. Carptim kapiyi yatak odasina girdim. Oda oturma odasinda oturuyor saatlerdir. Ortalik hala ayni daginiklikta. Yatagima almicamda akli basina gelene kadar. Sizce haksizmiyim? Siz ne yapiyorsunuz böyle durumlarda?
konuya göre değişir ben haklıysam eşim sesini çıkarmaz o haklıysa ben susarım.ben hiç yatağımı ayrıcak duruma gelmedim.sizde sakinleştiğinizle tekrar karşılıklı oturup konuşup halledebilirsiniz bence.

Ya yuh be! Bide hazırlık yaptırmış kadına, bi ordu adamı eve çağırıp.

Eşiniz tam bir nankör . Sizin el emeği yaptığınız şeyleri yemiş ve burnunuzdan getirmiş. Çok sinirlendim. İnşallah pişman olur da gönlünüzü alır. Bir daha da böyle jestler yapmayın kocanıza.

Durum enteresan geldi bana o kadar adamı eve toplamasına niye izin verdiniz ki gitsinler bi cafede kahvede filan takılsınlar,cidden çok saçma,çocuk değil ki bu takıldığı yeri bileyim aman gerekirse evi dağıtsınlar demek,ayrıca erkekler maksimum evin kabasını alır gercek bi temizlik zaten olmaz ha o iyi niyetini göstereydi sonra incesini yapardınız o ayrı da,bizde aynı durum olaydı eşim aynen şöyle üste çıkardı “ bi güzel vakit geçirdim arkadaşlarla temizle diye beynimi yedin gecemi zehir ettin nolurdu sen de toplasan” işte bundan ötürü ben o kadar adamı eve kabul etmem,hoş benimki o kadar adamı toplayabilir mi ondan da emin değilim,sizin arkadaş sayılarına bakınca biz asosyaliz zaar:KK76:

Ay ben gülüyorum daha çok sinirleniyor. Kendi kendine söylenir bende başka bir odaya geçerim oyalarım kendimi sakinleşince gelir özür diler sarılır genelde sakinliği seçiyorum bağırdığında sakince ben duyabiliyorum yüksek sesle konuşmana gerek Yok diyorum o an daha çok cıldırıyor. Yani kavga etmek için cevap versem iş büyüyor o sakinleşince lafımı sokuyorum içim rahat ediyor tavsiye ederim çok işe yarıyor

Adam toplamiyorum dememis ki. Kavgayı siz çıkarmışsınız. Yaptığınızı da başa kakmaktır bu. Güzelce söyleseydiniz durum bu hale gelmezdi. Ama siz yatağa almam vs dediginize göre, tamamen haklı sanıyorsunuz kendinizi. Bardak fırlatma tesebbusu falan tabi ki büyük hata. Ama kavgayi baslatan sizsiniz.

Back
X