• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz size berbat bir doğumgünü geçirtti ne yaparsınız?

eşin haklıyken haksız yere düşmüş bence :umursamaz:
sınavının geç bitmesi onun suçu değil olabilir böyle durumlar surat asmasan belki seninle gezerdi canım ama sırf surat yaptığın için yürürken seni orda yalnız bırakıp minübüse binip gitmesi kırıcı olmuş açıkçası bana koyardı.:olmaz:
bunlar aslında iletişimsizlikten kaynaklanıyor.oturup konuşun.biz böyle böyle planlamıştık geç gelmen senin suçun değil ama akşam da bir şeyler yapabilirdik benim özel günümde bunu düşünmeni beklerdim ben geç gelmene değil sonrasında imkan varmak gezmediğimize kırıldım de. ona da hatasını düzeltme şansı vermiş olursun.bunun üzerine eşin güzel bi plan yapmalı diye düşünüyorum :1closedeyes:

iyi bari canim tasindimi o teyze hanim

taşınmas-dı ama evine pek sık gelmiyor.gelse de bize geçeceği zaman benim eve gelmemi bekliyor yoksa geçip bizim evde oturmuyor.ille de ben geç eve dersem de hani bi iş varsa o zaman da eşim dışarı çıkıyor onunla evde yalnız kalmamak için beni işten almaya geliyor

sen haklısın bence tamam işi çıkmış olabilir ama keşke gönlünü alsaydı geldiğinde ne bileyim bi buket çiçek en azından alıp gelebilirdi
suçlu ya sana kızıp üste çıkmaya çalışmış klasik erkek işte çok üzüldüm ama:sinifsinif:

taşınmas-dı ama evine pek sık gelmiyor.gelse de bize geçeceği zaman benim eve gelmemi bekliyor yoksa geçip bizim evde oturmuyor.ille de ben geç eve dersem de hani bi iş varsa o zaman da eşim dışarı çıkıyor onunla evde yalnız kalmamak için beni işten almaya geliyor

cok sevindim canim demekki esin artik seni kaybetmekten korkuyor yoksa önceleri hic takmiyorlardi degilmi hic yüz verme tamamen kesene kadar ayagini

diger konuna gelince bence birazcik abartmissin esinin sinavi varmis gezemeye gitmemisya
hem sonucta seni alip biryerlere götürmek istemis keske o kadar surat yapmasaydin
bence artik daha ilimli davran konu uzamasin

anlattıklarının tamamını okudum,kendimi senin yerine koydum ve sana %100 hak verdim. tamam sınavı olabilir.hadi saatinin uzamasını da bir nevi anlarım (ki o kadar sınava girdim,hiç böyle,sınav günü yer değişmesi,sabahki sınavın akşam 5 e uzaması olmamıştı) da ama anneannenin yanına gelip bir özür dilememesi,hiç birşey olmamış gibi davranmasına bende çok kızar ve kırılırdım. bunun adı isterse alınganlık olsun. hele hele seni yarı yolda bırakması tamamen düşüncesizliktir. ben doğum günümde eşimden her zamankine göre daha fazla ilgi beklerim.sende böyle bir beklenti içindeydin ve o ise tam tersi davranarak seni hayal kırıklığına uğratmış.neyse arkadaşım kendini daha fazla üzme.maalesef herkes bizim gibi ince düşünceli olmuyor.bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun a.s.

ya bu senin esin teyzene cok düskün olan degilmi
yoksa benmi karistiriyorum

evet canım o..

konu sahibi arkadaşım teyzenle ilgili eşinle olan problemlerini halettin mi?
Senin yüzünü görmek istemiyorum diyerek, fazla ileri gitmiş..

valla ne yalan söyleyeyim ben olsam aynısını yapardımboshayallersmile
bana göre erkekler kadınların nazlarını çekmek zorundalar aksini yaparlarsa huzursuz olacak yine kendileribayanssulusmile
gelince iki öpücük bi de özürle tereyağı gibi erirdin işte, bu kadar basit
kafaları basmıyor kardeş, naparsın:icecream:

ben konu sahibine katılıyorum kırılmakta da üzülmekte de sonuna kadar haklı
ne demek sokağın ortasında bırakıp gitmek

bence sorun doğum günü, geç kalma meselesi falan değil
derinde daha büyük sorunlar var gibi
yoksa bu kadar küçük bi meseleden yüzünü bile görmek istemiyorum denmez
bu çok ciddi bi laf

HıÇTE ONUN SURAT YAPMAYA HAKKI YOK...
HEM SAATLERCE BEKLE ONU HEMDE GELDıĞıNDE ALAY ETSıN NıYE BEKLEDıN EVE GELSEYDıN YA DıYE....
SURAT ASTIYSAN KIRILDIĞIN ıÇıN ASTIN..O ASTIĞIN SURATI BıR ÖPÜCÜKLE GÜLDÜREBıLıRDıDE..
bence sen hiç konuşma....
gelip özürdileyene kadar...burnu sürtsün biraz.....

Ben bir acaibim galiba, yıllar önce yolda eşim bana böyle surat astı diye bende onu yolun ortasında dımdızlak bırakıp eve dönmüştüm. Çok bozulmuştu ama ben cazgırlığımla üste çıkmayı bilmiştim genede.
Bazen insanın tersi dönüyor yapabiliyor böyle şeyleri.

SÜreklı bır kısır dÖngÜ ıÇerısınde gıdıp gelıyorum. SÜreklı mutsuzluklar. Alttan alıyorum ama yıne de dÜzelen bıŞey yok bunun sonu hep aynı noktaya gelıyor.bana vazgeÇtım senden ıstemıyorum hayatımı zehır rttın dıyor.artık ne yaptıysam .tamam hadı yaptım dıyelım boŞanalım dıyorum hadı sen de rahat et ben de madem zehır ettım hayatı bu defada ÇeŞıtlı vaatler ÖzÜrler sensız yaŞayamam senbırtanemsın senı sevıyorum aĞlıyor zırlıyor vaz geÇırıyor. ıŞın cıddıyete bındıĞını anlayınca acıtasyon yapıyor ama vazgeÇtıĞımde de durumda bır dÜzelme yok. Yahu benım ÖmrÜm ne kadar zaten belkı de Çok kısa bu Şekılde geÇırmeye deĞer mı ya

ne mi yaptı anlatayım. eşimle zaten problemli bir evliliğimiz var çok büyük fırtınalar yaşadık bie süredir fırtınalar dindi ama hiçbirşey evlenmeden önceki kadar güzel değil. herneyse 18 nisan benim doğum günümdü o gün eşimin sertifika sınavı vardı. anlaşmamızda sınavdan sonra gezecektik güzelbir gün geçirecektik. herneyse sınav toplam1 saat ama 2 saat bekledim aramadım da hani sınavda rahatsız etmemeyim diye.sonra o aradı bizi başka bir yere götütrüyorlar sınav için sen kadıköye git dedi ben de sınavdan sonra yanına gelecem tamam dedim gittim kadıköye. bu arada saat 9 da eşimi kursa bıraktım. sonra saat 1 de aradı canım daha sınava girmedik birazdan girecez dedi bende kızdım ama neyse hadi ben gidiyorum anneanneme dedim en yakın onun evi.anneanneme gittim ve eşim geldiğinde saat:5 ti ve özür bile dilemedi.zorla hadi gidelim diye anneannemlerden akldırdım ama kavga ettik ve beni yolda terk etti minibüse binip gitti yüzünü bile görmek istemiyorum dedi. ve hala telafi etmedi aynı evde iki yabancı gibi konuşmadan bir araya gelmeden yaşıyoruz .
Canım kırmızılı yere kadar eşinin ciddi bir suçu yoktu bence.
Bende olsam özür beklerdim ama elinde olmayan sebeplerdenmiş.Keşke surat asmasaydın.
Bende sen gibi davranır haklıyken haksız durumuna düşerdim.
Ama eşinin yaptığı hiç yakışmamış.Bir kadın sokakta yalnız bırakılmaz.
Eğer kırgınlığını belirteceksen bu tarafı baskın olmalı.Çünkü bu güzel birşey değil.
Yarın alışkanlık yapmasın yaparsa daha kötüde olabilir adınıza.
Bence konuşun ve herşeyi geçip bu kısma odaklanın.
Yanındaki kadını bırakmak sana yakışırmı?Nasıl yakıştırdın kendine diyebilirsin.
Sizi o durumda birileri görseydi ne diyecekti eşin?
Erkek ağırlığını sessizliğini korumazsa işler sıkıntıya girer diyebilirsin.

sorunuza cevap vereyım ..oncelıke berbat dogum gunumu gecırttı ee seneye telafı ederım derım cunku dogum gunune takılı kalmam asla hergun ozel olmalı ..
ve bana gore sız cok fevrı davranıyosunuz
ama eskı konunuzu hatırladımda hak verdım bazı seylerı daha ınce dusunmesı gerekır esınızın ..
ve sızı yolda bırakması ne olursa olsun bırakdı kısı sıradan bırı degıl esı onu gıdece yere bırakıpda oyle gıtmelıydı nereye gıdıcekse..

valla ne yalan söyleyeyim ben olsam aynısını yapardımboshayallersmile
bana göre erkekler kadınların nazlarını çekmek zorundalar aksini yaparlarsa huzursuz olacak yine kendileribayanssulusmile
gelince iki öpücük bi de özürle tereyağı gibi erirdin işte, bu kadar basit
kafaları basmıyor kardeş, naparsın:icecream:

tam da beklediğim buydu zaten o gün benim için özel ve ben kimseden bişey beklemedim sabah kalktığımda doğum günün kutlu olsun karıcım dese o na dünyaları verirdim.oysa o ne yaptı zehir etti.sabahleyin pantolonunu ütülerken bile güya şaka yapıyor gelmiş yanıma seni bir döverim bir döverim neye uğradığını şaşırırsın diyor.ya doğum günü sabahı bana yaptığı şakaya bak.sonrası da zaten malum anlattım.geldiğn de de hayatım kusura bakma biliyorsun elimde değildi ama olsun gün bizim nasılsa gel beraber bişeyler yapalım de yada dışarı çıktığımızda elimi tut kusura bakma de çok mu zor yaa çok muzorrrr

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar yanlış bloğa yazıyor olabilirim kusura bakmayın sadece yardımistiyorum ne yapabilirim diye.
benim sorunum şu 2 yıllık bir evliliğim var ve eşim benim teyzeme çok ilgi gösteriyor teyzem dul bir bayan ve açıkçası alımlı biri. daha önceleri farklı yerlerde oturuyorduk ama bazı sorunlardan dolayı şimdi aynı apartmanda ve karşılıklı dairelerde oturuyorum. eşim sürekli teyzemin kapı sesini dinliyor ne zaman geldi ne zaman gitti yanında kim vardı diye eve girerken camına bakıyor ay açık kalmış camı falan diyor.Teyzem normalde anneannemle yaşıyor ama haftadabir de bizim oradaki evine geliyor sürekli arıyor teyze geldin mi yok teyze aç mısın diye. Kızdığı şeylere çok dikkat ediyor ve o kızıyor diye bana da yaptırmıyor. Ben uuyor numarasıo yapıp bir gün dinledim konuşmalarını o kadar çok eğleniyorlar k beraber kahkalar havada uçuşuyor. Kocam teyzemin bir dediğini asla iki etmiyor. Ben de tepki verdiğimde ya kavga edecez sus diyor yada hakikaten kavga ediyoruz sürekli bana karşı onu kolluyor ve kavgalarımız da aşırı ouyor bıçakla üzerime yürüyor ve saplamak için savuruyor bıçağı. Deli olucam ya bir keresinde kavga çıkardım teyzeme al senin olsun kocam dedim küstü ikiside ben ne kadarterbiyesizmişim diye 15 gün konuşmadık teyzemle ama evdede sürekli kavga en son yetti artık huzursuzluk eşimde barışın deyip duruyor binbir yeminden sonra barışmayı kabul ettim 4 kere kapısına gittim açmadıhanımefendi kapıyı ama sonunda barıştık. Malesefki eşimin yeminleri yine yalanmış aynı olaylar hala devam ediyor. Yardım edin lütfen....ya bu nasıl hayat?
YUKARIDAKİ KONUYU GEÇEN YIL SEN AÇMIŞSINCANIM KUSURA BAKMA AMA BU ADAM SENİ SEVMİYORKİ BE ANAM...NE KUTLAMASI ÖZEL GÜNÜ BEKLİYORSUN...BIRAK NE YAPARSA YAPSIN....

Canım yaa üzüldüm şimdi :((
Erkekler çok çocuk ya.Sıkıya gelemiyorlar.
Ama inanki eşini düzeltmeninde mutlaka bir yolu vardır.
Bizde eşimle hep böyleydik.
ama anladımki adamın naz anlayışıyla benimki çok başka.
O çok zaman odun olabiliyor ama anlatmak gerek azimle.
Kırgınlıkları istekleri güzelce dile getirmek gerek.
Bak sana diyeyimki benim eşim 6 doğumgünü geçirdik beraber, nişan günümüzdü biri.
Onun dışında hiç pasta almadıı bana.Hepsindede ağlattı üstelik istemeden.
Geçen yılkindede boşanıyorduk neredeyse.
En sonda o kutladı doğumgünümü.Zaten yanımda dğildi özel birşeyde yapmamıştı.
En sonunda akşam çiçek göndermiş.Ki benim için sadece eşimin gözünden değerlidir bugün.
Bu bitti ailesi o günümü zehretti.Bir hiç uğruna mahvettiler o günü.
Şimdi doğumgünleri yaradır bende.
Yani demem o ki senden beterleri var, varsın böyle olsun be canım.
Eşinin hatalı olduğu kısımlara odaklan sen, dilediklerin içinde güzel bir ifade takın..
Emin ol işe yarayacak.
Anladığım kadarıyla sen nazlısın biraz, kırılgansın.Bende böyleyim.
Ayn düşüncelerede sahibiz galiba.
Ama böyle olursa hep kırgınlık olursa senin yörüngende.O yüzden uzlaşmacı yapıcı dil kullanmak en iyisi.

Son düzenleme:
Back
X