• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz size berbat bir doğumgünü geçirtti ne yaparsınız?

Tamam elinde bir durum değildi belki (burası bana göre muamma )
Sonradan gönlünü alabilirdi
Bunu sonradan emin ol telafi edecem diyebilirdi
Hiç olmasa elinde bir çiçekle gelebillirdi..
Ve sevgilim (eşim ) bana böyle birşey yapsa burnundan fitil fitil getirirdim

Hayret, senin kizman küsmen gerektigi bir durumda kendisi küsüyor.....hem suclu hem güclü buna denir iste.:delphin:

Sevgi anlayisi farklidir tabiki, her insan farkli gösterir sevgisini, kimisi icinden sever kimisi sevgisi ilgisi ile bogar......ama su vardirki her insan sevdigni isteyerek bilerek üzmek kirmak istemez hicbir zaman, kirsa bile ne yapar eder gönlünü alir....

Benim en cok takildigim noktada bu.....yaptin bir esseklik bari git karinin gönlünü al......o birde sanki hakliymis gibi konusmuyor......

Yok be güzelim......bana göre seven sayan bir insan bunu yapmaz

keşke bilsem sorun ne. Belki de sorun biziz yanlış kişileriz birbirimiz için.eğer böyleyse yapılacak şey açık ama ayrılamam senden seni seviyorum ömrümün sonuna kadar böyle diyor.seviyor mu acaba
Canım madem senden ayrılamam diyor, ozaman birşeyler yapması gerektiğini belirt.
Can yakan sevgi insana zarar verir.
Yavaş yavaş güzelliklere adım atmanız gerektiğini,
Sana yada ona ters bile gelse karşındakinn beklentisine göre hareket etmek gerektiğini
Önemsendiğini sevildiğini belirtmek gerektiğini tatlı bir dille anlat.
Yada hangi dilden anlıyorsa ondan anlat.
Oldu anlamıyor mu sende onun sana davrandığı gibi davran.
En kötü o dileden anlar.Mutlaka anlatabileceğin bir şekil olmalı.
seni anlamamaıs için cidden sevgisinin bitmiş olması gerek.Madem yok diyor göstersin sana.
En önemlisi eşler birbirinden nefret dahi etse bir kadın sokak ortasında bırakılmaz.
Kadın erkeğin namusu ya ne demek sokakta bırakmak?
Sor bakalım babası annesini, eniştesi kardeşini sokakta bıraksa ne tepki verir ?
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...ama genede doğruyu söylerim..bacım senin evliliğin çürük..kocan cahil..sizin doğumgününden daha önemli problemleriniz arönce onları halledin...bunu demek istemiştim ama yazdıklarına bakılırsa tencere kapak misali olmuşsunuz...eşine hakverdimsenin psikolojini bozmuşlar kuzum doktora git..ne diyebilirizki başka...yaşadıkların hiçde kolay değil..inanki ben olsam çoktan çıldırmıştım.allah yardımcın olsun...
Canım haklı olabilirsin belki ama can yakmadan yorum yapsan.
Zaten sıkıntısı var birde sen üstüne gitme.Bak eğitimcisin birde.
İnsanları yanlış yönlendirmek dönülmez hatalara yol açabilir.

dün akşam beni iş yerimden almaya geldi hiç konuşmadan eve kadar gittik. evde de konuşmadık yemek hazırladım baktım koltukta uyuyacak. yemek yemeyecek misin dedim yerim dedi.sofrayı kurdum.baktım bir iki dakika sonra yanıam geldi özür diledi seni çok seviyorum dedi. pek tepki, vermedim ikinci kez tekrar yanıma geldi ve yine özür diledi ben de durumu anlattım neden yaptığını ve ne yapması gerektiğini söyledim hak verdi doğum günü mü kutladı nihayet ve şimdilik olay kapandı.bir sorun yok çok çükür

benmde nişanlımın sınavı vardı o gün..10 da başladı 12.30 biittii..neyse sana şunu sölemek isterim hiçbir erkek surat yapmayı kaldıramaz..heleki suçu yokken..ben kavga etsek bile surat yapmamaya özen gösterrim..birazda kendini onun yerine koy..nişanlım işsiz olduğu için bu sınava girdi ve kötü geçti sınavı arabayla evimin önünden gçeti eve uğramadı..bişiy demedim çünkü morali bozuk zaten işsiz olduğu içinde evlenemiyoruz..kendi derdimi anlatmış gibi oldum ama fazla alınganlık yapmışsın

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...ama genede doğruyu söylerim..bacım senin evliliğin çürük..kocan cahil..sizin doğumgününden daha önemli problemleriniz arönce onları halledin...bunu demek istemiştim ama yazdıklarına bakılırsa tencere kapak misali olmuşsunuz...eşine hakverdimsenin psikolojini bozmuşlar kuzum doktora git..ne diyebilirizki başka...yaşadıkların hiçde kolay değil..inanki ben olsam çoktan çıldırmıştım.allah yardımcın olsun...

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış evet böyle bir söz var ama bende doğrucuyumdur ve hiç de bunun ceremesini çekmedim. bence senin hatan ne biliyor musun çok ama çok acımasızsın belki ben zor bir durumdayım ama inan sen benden daha kötü durumdasın.çünkü içinde insaniyet olduğunu düşünmüyorum. evet belki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ama unutma tencerenin kapağı kapanmazsa yemeğin lezzeti olmaz demekki ben ne olursa olsun allahın izniyle düze çıkacağım ve mutlu olacağım ama senin adına üzgünüm. sen bence benden daha çok acınacak durumdasın sana üzülüyorum çünkü hislerini kaybetmişsin sen.bana aslında ben bunları söylemek istedim sen anlamadın deme. neyi söylediğin ve nasıl söylediğin apaçık ortada kimseyi kandırma. söylediğim sözler de canını acıtmış olacak ki tekrar yazma gereği duymuşsun ve hatta özelime de yazmışsın üzgünüm ama sen özelime kabul edebileceğim biri değilsin.
beni yalanla insanları aldatmakla suçlayan bir insanın karakteri de apaçık ortada insan neyse karşısındakini öyle görürmüş ir düşün istersen demekki sen bunlara eğilimlisin. böyle birine cevap yazmak bile bana yakışmaz ama içimde kalırdı sözylemezsem ve artık lütfen benim sorunlarımla ilgili yorum yapma girme bloğuma okuma yazdıklarmı. yazık başka sorunları olan insanlara da böyle şeyler yazıp kendini motive etmeye çalışıyorsan insanları daha da üzüyorsun unutma bunlar kul hakkıdır ve yüce rabbim bana neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme buyurmuştur.

allah yardımcın olsun

dün akşam beni iş yerimden almaya geldi hiç konuşmadan eve kadar gittik. evde de konuşmadık yemek hazırladım baktım koltukta uyuyacak. yemek yemeyecek misin dedim yerim dedi.sofrayı kurdum.baktım bir iki dakika sonra yanıam geldi özür diledi seni çok seviyorum dedi. pek tepki, vermedim ikinci kez tekrar yanıma geldi ve yine özür diledi ben de durumu anlattım neden yaptığını ve ne yapması gerektiğini söyledim hak verdi doğum günü mü kutladı nihayet ve şimdilik olay kapandı.bir sorun yok çok çükür

sevindim canım böle ufak şeyler yüüznden kimsenin üzülmesini istemiyorum..Allah daha beterinden saklasın

aa seni hatırladım kocanla teyzen arasında ilişki olduğundan şüpheleniyordun
sanırım o sorunu çözdünüz.

çok şükür o sorunu hallettik sayılır da ben unutmaya çalıştıkça sürekli gün yüzüne çıkması beni üzüyor. Ben yaşadıklarımı unutmaya çalışıyoruz bana biraz daha yardımcı olabilir misiniz?

valla eletraya, galiba kadınlar doğum günlerine çok fazla beklenti yüklüyo, erkeklerde bu beklentiği bildiklerinden sabahtan gerilmeye başlıyo, gerçi sadece güleryüz demişsin ama o beklenti bile onu germiş anlaşılan:hulya:

kaydirigubbakcemile5

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış evet böyle bir söz var ama bende doğrucuyumdur ve hiç de bunun ceremesini çekmedim. bence senin hatan ne biliyor musun çok ama çok acımasızsın belki ben zor bir durumdayım ama inan sen benden daha kötü durumdasın.çünkü içinde insaniyet olduğunu düşünmüyorum. evet belki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ama unutma tencerenin kapağı kapanmazsa yemeğin lezzeti olmaz demekki ben ne olursa olsun allahın izniyle düze çıkacağım ve mutlu olacağım ama senin adına üzgünüm. sen bence benden daha çok acınacak durumdasın sana üzülüyorum çünkü hislerini kaybetmişsin sen.bana aslında ben bunları söylemek istedim sen anlamadın deme. neyi söylediğin ve nasıl söylediğin apaçık ortada kimseyi kandırma. söylediğim sözler de canını acıtmış olacak ki tekrar yazma gereği duymuşsun ve hatta özelime de yazmışsın üzgünüm ama sen özelime kabul edebileceğim biri değilsin.
beni yalanla insanları aldatmakla suçlayan bir insanın karakteri de apaçık ortada insan neyse karşısındakini öyle görürmüş ir düşün istersen demekki sen bunlara eğilimlisin. böyle birine cevap yazmak bile bana yakışmaz ama içimde kalırdı sözylemezsem ve artık lütfen benim sorunlarımla ilgili yorum yapma girme bloğuma okuma yazdıklarmı. yazık başka sorunları olan insanlara da böyle şeyler yazıp kendini motive etmeye çalışıyorsan insanları daha da üzüyorsun unutma bunlar kul hakkıdır ve yüce rabbim bana neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme buyurmuştur.

allah yardımcın olsun
ne diyeyimki senin psikolojin çökmüş...yaşadıkların çok ağır..oyüzden artık yorum yapamayacaım....allah senin yardımcın olsun...aile yok destek yok..bunları yanlış anlayabilirsin ama gerçekten içim sızladı..yazdıkların doğruysa..

ne diyeyimki senin psikolojin çökmüş...yaşadıkların çok ağır..oyüzden artık yorum yapamayacaım....allah senin yardımcın olsun...aile yok destek yok..bunları yanlış anlayabilirsin ama gerçekten içim sızladı..yazdıkların doğruysa..

Valla bahar gelirse yorumlarinin %80 dusncesiz ve ukalaca! burda insanlar dertlerini paylasmaya geliyorlar elestirmek yorum yapmak bize kalmis ama bunun birde siniri var sen yardimci olmaktan cok kotu elestiriyorsun hic bir sekilde uslubuna dikkat etmiyorsun acik konusmak kalp kirmak degildir.. dostca, arkadasca veya disardan bir insanca sert elestirenleri gordum ama senin yaptigin nedir Allah askina.. Uslubuna dikkat etmiyorsun karsindaki insan ister istemez aliniyor bu sefer "senin psikolojin cokmus" diyorsun
sanki hakaret vai soylemler okumak icin aciliyor konular bu kadar pesimist bu kadar kalpsiz ve uslupsuzca yazilari yazmayi gorev edinmissin..

kızım sen bizimle alaymı ediyorsun ya.senin sorunların okadar çokki...şimdide kalkış doğum gününden bahsediyo...ya senin sorunların var..bi dokttora git lütfen...içim burkuluyor senin konularını okurken....hayatın kaymış...

rahatsızmısın arkadaşım:delphin:

Back
X