keşke bilsem sorun ne. Belki de sorun biziz yanlış kişileriz birbirimiz için.eğer böyleyse yapılacak şey açık ama ayrılamam senden seni seviyorum ömrümün sonuna kadar böyle diyor.seviyor mu acaba
Canım madem senden ayrılamam diyor, ozaman birşeyler yapması gerektiğini belirt.
Can yakan sevgi insana zarar verir.
Yavaş yavaş güzelliklere adım atmanız gerektiğini,
Sana yada ona ters bile gelse karşındakinn beklentisine göre hareket etmek gerektiğini
Önemsendiğini sevildiğini belirtmek gerektiğini tatlı bir dille anlat.
Yada hangi dilden anlıyorsa ondan anlat.
Oldu anlamıyor mu sende onun sana davrandığı gibi davran.
En kötü o dileden anlar.Mutlaka anlatabileceğin bir şekil olmalı.
seni anlamamaıs için cidden sevgisinin bitmiş olması gerek.Madem yok diyor göstersin sana.
En önemlisi eşler birbirinden nefret dahi etse bir kadın sokak ortasında bırakılmaz.
Kadın erkeğin namusu ya ne demek sokakta bırakmak?
Sor bakalım babası annesini, eniştesi kardeşini sokakta bıraksa ne tepki verir ?
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...ama genede doğruyu söylerim..bacım senin evliliğin çürük..kocan cahil..sizin doğumgününden daha önemli problemleriniz arönce onları halledin...bunu demek istemiştim ama yazdıklarına bakılırsa tencere kapak misali olmuşsunuz...eşine hakverdimsenin psikolojini bozmuşlar kuzum doktora git..ne diyebilirizki başka...yaşadıkların hiçde kolay değil..inanki ben olsam çoktan çıldırmıştım.allah yardımcın olsun...
Canım haklı olabilirsin belki ama can yakmadan yorum yapsan.
Zaten sıkıntısı var birde sen üstüne gitme.Bak eğitimcisin birde.
İnsanları yanlış yönlendirmek dönülmez hatalara yol açabilir.