• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz size berbat bir doğumgünü geçirtti ne yaparsınız?

ya erkekleri anlamadınızmı daha onların dilinden konuşmayı öğrenmemiz gerekiyor. valla ben inadıma suçlusun hatalısın derim cezasını keserim. o gün ne istiyorsam onu yaptırırım saatlerce yorulana pes diyene kadar dolaştırırım. sonra eve dönünce evet geldi büyük cezaya daha bitmedi der hayırrr derim. özür dilettiririm bir güzel sonra tmm affettim seni der öpücüklere boğarım. onların tınında değil aman ne bitmez günlermiş bu günler derler. boşverin yaa hayatınızı yaşayın ne surat asacam inadına davranırım valla

Aslında belkı de bu kadar takmam lazım ama o geÇen senekını de berbet ettı ondan Öncekını de ve yıne yollarda bıraktı benı ve yıne beklettı saatlerce .asılında kızmıyorum da kırılıyorum.benım ıÇın Özel olanlara asla sahıp Çıkmıyor Önemsemıyor.yada aslında benı Önemsemıyor da ben bunu kendıme anlatamıyorum buna ınanmak ıstemıyorum.

kızım sen bizimle alaymı ediyorsun ya.senin sorunların okadar çokki...şimdide kalkış doğum gününden bahsediyo...ya senin sorunların var..bi dokttora git lütfen...içim burkuluyor senin konularını okurken....hayatın kaymış...

kızım sen bizimle alaymı ediyorsun ya.senin sorunların okadar çokki...şimdide kalkış doğum gününden bahsediyo...ya senin sorunların var..bi dokttora git lütfen...içim burkuluyor senin konularını okurken....hayatın kaymış...

bu nasıl acımasızca bır yorum ya
konuyla uzaktan yakından alakam olmamasına ragmen okurken ben sınır oldum
kız derdım var dıye konu acıyor sızın yaptıgınıza bakın
hayatı kaymısmıs :olmaz:

heee bugün kalktım dedim ki şu kadınlar kulübüne gireyim insanlarla alay edeyim duygularıyla oynayayım bakalım ne olacak ben de yazılanları okuyup gülecem hee.

Ya yapmayın yaaaa nasıl insanlarsınız ya konuşacak kişi olsa şuıan yanımda emin ol senin gibilere derdimi anlatmayaçalışmazdım.doktora git demişsin gittim canım beni düşündüğün için sağol. Ama doktor bana ne yapabilecek ki ilaç verdi yolladı doktora giden benim eşim değil güzelim benim değil onun kendini düzeltmesi gerekiyor. şu sitedeki böyle ruhsuz insanlara çok kızıyorum yaaa bu nedemk yaaa arkadaşım sizin hayatınız güllük gülistanlık mı eğer öyleyse ne mutlu size huzursuz oluyorsanız okumayın benim yazılarımı okuyorsanız da böyele yorumlar yazıp iyice deli etmeyin lütfen yaaaa

Eski konunu okudum kedici kız, eşinin teyzenle olan münasebeti sana yaptıkları vs...
Çok zor.
Allah yardımcın olsun gerçekten keşke tek sorunun eşinin doğum gününü mahvetmiş olması olsa...

sonra da kızıyoruz dıyoruz kı aaa yenı bır uyelık almıs mılletı kandırıyor
ya kız kalkmıs derdını anlatmıs su ankı derdı doğum gununde gerekn alakayı gorememesı
ama bız ınatla eskı konularını su yuzune cıkarıyoruz
belkı bunu konusmak bıle ıstemıyor
yok garıbız bız garıp

Madem o kadar takıp edıyorsun da bır gÜn de oturup dÜŞÜndÜn mÜ vay be neler var hayatt nelerle ınsanlar uĞraŞıyor.hıÇ allah yardım etsın dedın mı ıÇınden bÖyle acımasızca yazıyorsun ama unutma yazdıĞım tÜm yazılar ınsan hayatında karŞılaŞabıleceĞı durumlar .bugÜn bana belkı de yarın sana bence bu kadar acımasız olma bırgÜn hayatım dÜzeldıĞınde sen benım gıbı yorumlar yaptıĞında ben de sana alay mı edıyorsun kızım hayatın kaymıŞ desem nasıl olur dÜŞÜn bakayım

Tatlım boşver şimdi başkalarınıda eşin için ne yapabilirz onu düşünelim.
Teyzenle eşinin durumu hala aynımı? Onla ilgilimi hala? Aileniz bunun farkındamı?

tatlım boşver şimdi başkalarınıda eşin için ne yapabilirz onu düşünelim.
Teyzenle eşinin durumu hala aynımı? Onla ilgilimi hala? Aileniz bunun farkındamı?

yok artık o tarz bir sorun yok şimdilik aştık gibi görünüyor teyze mevzusunu.ailelerin doğru dürüst bişeyden haberi yok onlara hep mutluluk oyunu oynuyoruz

boşver be canım sende onun en mutlu gününü mafedersin olur biter(çok kötü gördüm kendimi be)
canım erkekler böyle günlere bizim kadar kıymet vermiyorlar ya
ama bide iyi yanından düşün bence belki sınav uzadı olabilecek şeyler bunlar eşinin elinde olan birşey değilki hem sana bir şey diyeyimmi?benim eşim hayatta böyle şeyleri hatırlamazdı bende hep telefonun alarmını kurardım ama buna rağmen elini kolunu sallaya sallaya gelirdi bende kırılırdım falan geçen sene hiçbir şey yapmadım teli kurmadım hatırlatmadım surat asmadım ve şimdi daha mutluyum ne hikmetse şimdik hatırlamaya başladı demekki bana inadına yapıyormuş

[ı]
böyle yaparken yorulursun...
Kendine eziyet bir yerde.
Neden eşinle geçinemiyorsunuz?
Yani nedir aslında asıl probleminiz?
[/ı]

keşke bilsem sorun ne. Belki de sorun biziz yanlış kişileriz birbirimiz için.eğer böyleyse yapılacak şey açık ama ayrılamam senden seni seviyorum ömrümün sonuna kadar böyle diyor.seviyor mu acaba

Kendin de demişsin canım hep bir kısırdöngü içindesiniz...
dejavu gibi aynıveya benzer sorunlar yaşıyorsun..diğer konunu biliyorum..
madem onu aşmışsınız..gelişme var..
Keşke sende doğumgünü olayında fazla kasmasaydın...
ne bileyim..
bir gün sonra veya diğerhaftasonu da kutlayabilirdiniz..

keşke bilsem sorun ne. Belki de sorun biziz yanlış kişileriz birbirimiz için.eğer böyleyse yapılacak şey açık ama ayrılamam senden seni seviyorum ömrümün sonuna kadar böyle diyor.seviyor mu acaba

Sevmiyor diyemem.
Çünkü herkesin sevme şekli tarzı başka...
Kimisi eşinin canını acıtarak sever kimi kıyamaz bile...
bilmiyorumkismile
Şu durumda bence sizin evlilik terapistine gitmeniz gerekli.
Çünkü genel bir iletişim sorununuz var.
Bunu çözmeden evliliğiniz yokuşa sürüklenir.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...ama genede doğruyu söylerim..bacım senin evliliğin çürük..kocan cahil..sizin doğumgününden daha önemli problemleriniz arönce onları halledin...bunu demek istemiştim ama yazdıklarına bakılırsa tencere kapak misali olmuşsunuz...eşine hakverdimsenin psikolojini bozmuşlar kuzum doktora git..ne diyebilirizki başka...yaşadıkların hiçde kolay değil..inanki ben olsam çoktan çıldırmıştım.allah yardımcın olsun...

ya aslında insanlar özellikle de biz kadınlar en azından doğum günümüzde olsun şımartılmayı,gönlümüzce bir gün yaşamayı ve eşimizin o gün çok anlayışlı ve sevgi dolu olmasını bekliyoruz.buna hakkımızda var bence.
ben seni anlıyorum canım geçen yılki doğum günümü eşim mahvetmişti.mutlu mutlu hazırlanıp annemgile gidecektik yolda şimdi hatırlamıyorum abuk sabuk bir meseleden soğukluk girdi.sonra annemlerde tartışdık.eşim beni orda bırakıp gitti.ben ağladım,anne ben hiç mutlu olamayacak mıyım diye.sonra eşim aradı yüzsüz yüzsüz gel konuşalım diye ayağına çağırıyor.hata bende çok şımartıyordum o zamanlar kendilerini.sonra zavallı babacığım beni hiç incitmemiş hele doğum günlerime büyük itina gösterir,el oğlu beni doğum günümde gözü yaşlı bırakınca "kesinlikle boşanacaksın,bu iş bitmiştir" dedi eşimde teldeydi duydu bunları.yani kabus gibi bir doğum günüydü.benim kadar beterini yaşamamışsın şükret.neyse o akşam eşim annesiyle gelip herkesin içinde benden özür diledi de tatlıya bağlandı ama böyle bir hatıra bıraktı işte bende acı tarafı da bu.
sanki birkaç saat alttan almak azıcık güleryüz göstermek çok mu zordu.ben ondan hediye de beklemedim.pastayı bile babam almış. sana sadece susup gülümsemek düşüyor ama onu da çok görmüştü.
ya işte böyle...

valla eletraya, galiba kadınlar doğum günlerine çok fazla beklenti yüklüyo, erkeklerde bu beklentiği bildiklerinden sabahtan gerilmeye başlıyo, gerçi sadece güleryüz demişsin ama o beklenti bile onu germiş anlaşılan:hulya:

Back
X