• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size en son ne aldı?

En son 3 gun once Ww polo aldi.. gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu Daha dogrusu olan arabamizi satip yerine aldi...Hamilelik yuzunden iyi olmadigim için kullanamiyorum...Kapinin onunde araba bana bakiyor ben ona.....:1no2: :1no2:
Kullanırsın kendini iyi hissedince canım.Ben doğurmaya giderken bile kullanacaktım da eşim yuh dedi:roflol:
Hayırlı olsun yeni araban,baby on board yazcen di mi:içelim:

Kullanırsın kendini iyi hissedince canım.Ben doğurmaya giderken bile kullanacaktım da eşim yuh dedi:roflol:
Hayırlı olsun yeni araban,baby on board yazcen di mi:içelim:

Tesekkur ederim...Var yazimiz digerinden cikartip takmis bile esim...Bu 3. bebis oldugundan tam tekmilliyiz... :))))))
Bana kalsa kullanicamda sagligim el vermiyor valla ne yalan soyliyim içimde gitmiyor degil...

2 gün önce cep telefonu aldı kendi rızasıyla hayatta almaz bu ara depresyondayım düzeliyim diye
ne hikmetse cep telefonu ve akşam yemeğinden hemen 5 dakikada depresyonum gitti....açıldım saçıldım kahkahalarıma geri döndüm....

benden habersiz,süpriz olarak en son ne aldığını hatırlamıyorum
beraber aldıklarımızı da o almış sayılmaz...

hamile oldugumu esime soyledikten sonra esimin filmlerdeki gibi eve bir buket kirmizi ile gelecegini sandim ama nerdee:) eli bostu 2 gun boyunca hic birsey demeden sabirla bekledim ama benim kocam hediye hususunda dusunceli degil..niye bana hediye almiyorsun diye sordugum icin sagolsun gitmis orkide almayi dusunmus:)))

Şeniz Az önce bütün marketleri dolaşarak (her yerde bulunmuyor) süt dilimi aldı bana, bir de dondurma.. Süt dilimi tüm mücevherlerden daha değerli benim için naniknanik

bana telefon aldı nokıa 5800 dokunmatik ekrann cnm kocammm:))

Hediye olarak Zümrüt taşlı kebelek kolye aldı doğum günümde
Onun dışında sürekli giyecek ve çikolata alır opuyorumnanaktan

Back
X