• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size en son ne aldı?

hımm bi düşüneyim.. yılbaşı için cezmi ersöz kitap seti..
tanışma yıl dönümümüz için saat ve bi buket gül..

Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun teorisini fazlaca benimseyen sevgili eşim tabiki kırmızıyı es geçmeyerek ateş kırmızısı bir bluz ve siyah asortik bir hırka almıştı en son :)

Süpermarket poşetini elimden aldı saolsun!!! :) Pek düşüncelidir...

Süpermarket poşetini elimden aldı saolsun!!! :) Pek düşüncelidir... Frambuaz çok şanslısın canım Bana çok beğendiğim bir elbise vardı onu aldı

benim kocacımda tek taş çok hoş bir yüzük:asigim: bir taşlı kolyeŞeniz kırmızı dantel ve saten iç çamaşırı :utangac:takımı aldı neden üç hediye diye soran olursa cevaplıyım hemmancecik aralık 20 evlilik yıldönümümüzdü , 20 ocak benim doğum günüm yılbaşında hepsini toptan verdi benim kocakaydirigubbakcemile3

benim kocişte yılbaşında parfüm almış tabi yanında da çiçeğimide unutmamış canımın içiiii:asigim:

En son ÇOOOOOOKKKK SEVDİĞİM YAZAR MAEVE BINCHY NIN YANİ MAEVE'min son çıkan kitabını aldı :kahve::kahve::kahve:canım kocim benim:asigim::asigim:Şeniz

benim aşkım bana en son fotomuzu puzzle yaptırıp hediye etmişti çok mutlu olmuştum:)

onun dışındaa arada süpriz yumurtayla bana süpüüz yapar:)

Son düzenleme:
Kırmızı,siyah seksi bir iç çamaşırı aldım.Çok hoştu.Hemen değerlendirdik :))))))))))))))))))))

kocişim bana yeni yıl hediyesi olarak çok beyendiğim ankastre seti aldı vede mutfağımı yeniden dekore ettiriyo canım benim yaaa:1hug:

Back
X